Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Petra Z píše:
@Baba jestli ano, jde k vám
To vis ze jo. Bez zaber budou jeste chutnejsi. Stehynka ma Fidorka taky tlustejsi nez ti vodni trotli.
@Baba píše:
Roztomilej. Tak snad si nezačne mslet, že na souši by to bylo lepší.
Já se tý Fidorce nedivím, že leze z vody. Taková Fidorka se ve vodě snadno rozmočí. Takže příště bacha na výběr jmen ![]()
@jita22 píše:
Já se tý Fidorce nedivím, že leze z vody. Taková Fidorka se ve vodě snadno rozmočí. Takže příště bacha na výběr jmen
A Pluto pro psa dobry?
Nebo radsi ne, aby na prochazkach nekrouzil kolem nas na prilis vzdaleny obezny draze? ![]()
Ale snad ne. Grifonci jsou prisavky, nas prisel o maminku pri porodu, je odchovanej umele, to bude superprisavka
@Baba píše:
A Pluto pro psa dobry?Nebo radsi ne, aby na prochazkach nekrouzil kolem nas na prilis vzdaleny obezny draze?
Ale snad ne. Grifonci jsou prisavky, nas prisel o maminku pri porodu, je odchovanej umele, to bude superprisavka
Né, Pluto nééé. Když už musí lítat, tak Strýček Fido. ![]()
@Baba píše:
A Pluto pro psa dobry?Nebo radsi ne, aby na prochazkach nekrouzil kolem nas na prilis vzdaleny obezny draze?
To netuším, normálně bych řekla že jo, ale u vás člověk nikdy neví
Ale vzhledem k tomu, že ho zařadili jako trpasličí planetu, mohlo by to zabránit, aby z něj vyrostla ta doga ![]()
@jita22 píše:
To netuším, normálně bych řekla že jo, ale u vás člověk nikdy nevíAle vzhledem k tomu, že ho zařadili jako trpasličí planetu, mohlo by to zabránit, aby z něj vyrostla ta doga
1. Do not expose to bright lights
2. Do not let them get wet
3. No feeding after midnight
Lepsi to bude dodrzovat
@Havlova píše:
Né, Pluto nééé. Když už musí lítat, tak Strýček Fido.
U nas o jmenech nerozhoduju. Myslis, ze sem chtela kocoura Pac Mana?
@Petra Z píše:
@Baba ježiš, smažený axik
V Mexiku je jedli normalne. Tak vypadaji uz celkem svalnate, nejake maso na nich bude. A bez kosticek jako u ryb ![]()
@Baba píše:
U nas o jmenech nerozhoduju. Myslis, ze sem chtela kocoura Pac Mana?
My máme šneky Mary Shelley a Percy Shelley.
@Havlova píše:
My máme šneky Mary Shelley a Percy Shelley.
@Petra Z píše:
@Baba nikdy bych to nepozřela, nikdy![]()
Se nedivím, nesním jídlo, co se na mě culí ![]()
Fidorka neche žrát vůbec. Naposledy měla asi před 3 dny. Ale jinak vypadá,,dobře". Ta přeměna musí být strašně náročná.
@Baba píše:
Se nedivím, nesním jídlo, co se na mě culíFidorka neche žrát vůbec. Naposledy měla asi před 3 dny. Ale jinak vypadá,,dobře". Ta přeměna musí být strašně náročná.
To je jídlo, co se musí jíst od zadu. ![]()
Chudák Fidorka, držím jí palce.
@Baba píše:To jsou krásný jména.
No vidíš, můžem Fidorku přejmenovat na Frankensteina
Počkej, to prý bude další šnek.