Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Midaku píše:
Jejda to je krásný. Jak se to chová? Jakože péče, prostředí, krmení, délka života…? Asi to nebude jak rybička, že
Ty informace jsou takovy… nekde se doctes, ze je to pro zacatecniky. To uplne nevim. Nejvetsićroblem je ta studena voda, nemela by byt pres 20 stupnu. A hodne kadi, chce to dobry filtr a kontrolovat vodu a casto menit.
Ale jsou sladoucci ![]()
@Baba ten bílej s černýma očima je ![]()
Já dnes jela se synovcem, taky ho nutně potřeboval ![]()
@Baba jsou fakt nadherni, ale my si pořídíme asi spíš něco, s čím se dá mazlit
a tak za 10 let nejdřív ![]()
@Petra Z píše:
@Baba ten bílej s černýma očima je
Já dnes jela se synovcem, taky ho nutně potřeboval
Odkud ho mate? Ve zveraku, kdyz shanim zradlo, na me vzdycky koukaj jak na prekupnika. My je mame od pana Lejsky z Brna.
@Baba Brno máme trochu z ruky
Sháněla jsem všude možně, nakonec holt malý zoo krámek, kde jsem zjistila, že majitelka je miluje a chová je, tak od ní
Tak i žrádlo máme od ní, nitěnky zmražené po kostickach, takže vždy jednu odsrihnu a rozmrazim
@Petra Z píše:
@Baba Brno máme trochu z ruky
Sháněla jsem všude možně, nakonec holt malý zoo krámek, kde jsem zjistila, že majitelka je miluje a chová je, tak od ní
Tak i žrádlo máme od ní, nitěnky zmražené po kostickach, takže vždy jednu odsrihnu a rozmrazim
Nam je poslal v pytlicku po nejakem velkoprodejci, co je vozi do zahranici.
Krmime je jumbopatenkami, kdyz dosly, tak sem koupila koktejlove krevety. File z okouna mi plivali ![]()
Krmime pinzetou do pusy, at neni v alvarku bordel. A koupili jsme bateriivy odkalovac, ten je super.
@Midaku píše:
@Baba jsou fakt nadherni, ale my si pořídíme asi spíš něco, s čím se dá mazlita tak za 10 let nejdřív
Na mazleni mame 2 kocky
Na axiky nechci moc sahat, maximalne mi tapou po ruce. Jento takovy roztomile slizce hnusny ![]()
@Baba taky máme dlouhou pinzetou
Ale i takový talířek mají a tam jim dáváme taky
A já bych na něj teda nesáhla ![]()
Odkalovač máme obyč, máme i akvárko
Ale na bateriový kouknu ![]()
@Petra Z píše:
@Baba taky máme dlouhou pinzetou
Ale i takový talířek mají a tam jim dáváme taky
A já bych na něj teda nesáhla
Odkalovač máme obyč, máme i akvárko
Ale na bateriový kouknu
My jsme akvaristikou nepolibeni, start byl trochu komplikovanej. S chladicem uz snad budou v pohode.
Ta nejvetsi, Fidorka, na nastaveny ruce pristane
A kdyz clovek dost dlouho cumi zeshora do akvarka, tak priplave nahoru a cumi taky ![]()
Me nejvic bavi jak padaji od hladiny ke dnu, kdyz se jdou nadechnout
A mame overeno v praxi, ze koncetiny fakt dorustaj. Hugo k nam prisel bez jedny nohy, uz ma funglovku
Akorat nedavno rusel o kus zabry
Bud Fidorka nebo se nekde sprajcnul. Kazdopadne mu to neva, vypada spokojene.
@Baba Viď,jak plácají nohama, když „plavou“ ![]()
Ten náš bílý je takový akčnější, než ten druhý
No a my začali Bettou bojovníci, pak akvárko a pak draci
Jo a ještě máme andulku ![]()
Wow, no jak vas ctu, tak vidim, ze je dobre, ze jsme je neporidili zive. My mame v lete v panelaku klidne pres 30 stupnu. A nase deti se o drackovi dovedely diky hre Zverinec na Decku ![]()
Jaký je rozdíl mezi tím bílým a tmavým? Obecně druh, nebo věk, pohlaví, náhoda…?
Já vždycky viděla jen ty bílé krasavce.