Chov axotrotlů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
749
14.7.21 10:50

To je parádní příšera, už delší dobu nad nimi uvažujeme, máme po rybičkách 240l akvárko s výkonným vnějším filtrem, tam by se jim mohlo líbit. Akorát pálky za to chlazení mě celkem odrazují, ale tato diskuze mě dost nahlodala :lol:. Oni jsou tak oškliví až jsou hezcí. @Baba Píšeš, že máte kočky, sledují to? Pro naše kočky byla velká zábava sledovat hejna neonek. Měly to jako televizi a neomrzelo je to ani za několik let. Proto uvažujeme znova o zprovoznění akvárka, ať mají mazlové nějaké vzrůšo. Akorát nevím, zda tyto příšery nebudou pro kočky moc velká nuda :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
14.7.21 10:56

@Ja-rekk hele,asi to pro ně trochu nuda bude
Naši jsou od rána zalezlí a asi chrápou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.7.21 11:04

Ti jsou krásní. Syn ho taky chce. :mrgreen: Jsou nároční?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
14.7.21 11:07

@Badumtss No hlavně se musí udržovat ta chladná voda no
jinak náročný nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.7.21 11:09
@Ja-rekk píše:
To je parádní příšera, už delší dobu nad nimi uvažujeme, máme po rybičkách 240l akvárko s výkonným vnějším filtrem, tam by se jim mohlo líbit. Akorát pálky za to chlazení mě celkem odrazují, ale tato diskuze mě dost nahlodala :lol:. Oni jsou tak oškliví až jsou hezcí. @Baba Píšeš, že máte kočky, sledují to? Pro naše kočky byla velká zábava sledovat hejna neonek. Měly to jako televizi a neomrzelo je to ani za několik let. Proto uvažujeme znova o zprovoznění akvárka, ať mají mazlové nějaké vzrůšo. Akorát nevím, zda tyto příšery nebudou pro kočky moc velká nuda :mrgreen:.

Kocky chodi cumakovat, kdyz krmime. Ale asi je moc neberou, zrovna akcni zviratka to nejsou. Plavoz k hladine se nadechnout, smrdili se po dne, ale chvilkama.
Pak jen sedi a jak rikaji nasi potomci - blbe cumi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.7.21 11:11

@Ja-rekk

Ten chladic zabolel :mrgreen:
Jenze trapit je nechci, s petkama se otravovat nebudu a na ten objem by to stejne nestacilo.

Porizovaci cena za kus 80 kacek pritom :mrgreen: no co uz, hlady netrpime a rubas kapsy nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24742
14.7.21 11:25

Smarjanko, kam jsem se to (dobrovolne) pripletla :mrgreen:
Jo vosklivi az hezci, jo? Houno, cely plemě, vosklivi az nejserednejsi šklebani, s mozkem do půli těla, ktery jim stejne neni nic platny, pac nefunguje. A to vis zejo, kocka, ktera je Einstein, si na vosklivcich/sklebanech posmakuje. Jo, a na ten filtr pozor. Blíže jsem to nezkoumala, ale je tam nějaký zadrhel. Ze se starám :lol: Soupnete je rovnou do vany, natocte plnou vanu ledový vody a vytahnete špunt. Usporadejte detem závody, kdo chyti nejvic sklebanu, nerozmackne je, vezirek se nesmi pouzit :mrgreen: Za jednoho chycenyho, vcelku zachovanyho, jim kupte 3 dalsi a tak pořád dokola. Budete mít zarucene od deti oddych.
Jo a nezapomeňte koupit sklebanum košík na hubu, kousou a deti maji křehký prstíky.
Baba, pomoooc, :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24742
14.7.21 11:27
@Baba píše:
Kocky chodi cumakovat, kdyz krmime. Ale asi je moc neberou, zrovna akcni zviratka to nejsou. Plavoz k hladine se nadechnout, smrdili se po dne, ale chvilkama.
Pak jen sedi a jak rikaji nasi potomci - blbe cumi

Konečně Vam zacinaji deti otvírat oci. Mne se to nepodarilo :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.7.21 11:29
@stock píše:
Smarjanko, kam jsem se to (dobrovolne) pripletla :mrgreen:
Jo vosklivi az hezci, jo? Houno, cely plemě, vosklivi az nejserednejsi šklebani, s mozkem do půli těla, ktery jim stejne neni nic platny, pac nefunguje. A to vis zejo, kocka, ktera je Einstein, si na vosklivcich/sklebanech posmakuje. Jo, a na ten filtr pozor. Blíže jsem to nezkoumala, ale je tam nějaký zadrhel. Ze se starám :lol: Soupnete je rovnou do vany, natocte plnou vanu ledový vody a vytahnete špunt. Usporadejte detem závody, kdo chyti nejvic sklebanu, nerozmackne je, vezirek se nesmi pouzit :mrgreen: Za jednoho chycenyho, vcelku zachovanyho, jim kupte 3 dalsi a tak pořád dokola. Budete mít zarucene od deti oddych.
Jo a nezapomeňte koupit sklebanum košík na hubu, kousou a deti maji křehký prstíky.
Baba, pomoooc, :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
áááááá, už je tady :mrgreen:
A máme po klidné, láskyplné diskuzi :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
14.7.21 12:08
@Baba píše:
@Ja-rekk

Ten chladic zabolel :mrgreen:
Jenze trapit je nechci, s petkama se otravovat nebudu a na ten objem by to stejne nestacilo.

Porizovaci cena za kus 80 kacek pritom :mrgreen: no co uz, hlady netrpime a rubas kapsy nema.

Tak je nutný to brát jako investici, žijí dlouho, tak se to vyplatí :mrgreen:. Musí si to člověk nějak omluvit :mrgreen:. No nic jdu po netu hledat chladič a budu kontaktovat toho Brňáka :mrgreen:. Nemůžu si pomoci, jsou parádní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
14.7.21 13:02

@Ja-rekk my už to taky řešíme, ale ještě nejsme stopro rozhodnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.7.21 13:04
@Ja-rekk píše:
Tak je nutný to brát jako investici, žijí dlouho, tak se to vyplatí :mrgreen:. Musí si to člověk nějak omluvit :mrgreen:. No nic jdu po netu hledat chladič a budu kontaktovat toho Brňáka :mrgreen:. Nemůžu si pomoci, jsou parádní.

My mame tenhle, myslim. Napojeny na asi celkem vykonny vnejsi filtr. Trotlici nemaji radi proudy, chladic to trochu zpomalil, coz je vlastne fajn.

https://www.growmarket.cz/…ni-do-nadrze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.7.21 13:06
@g.sandova píše:
@Ja-rekk my už to taky řešíme, ale ještě nejsme stopro rozhodnutí

Opravdu ne? :andel:

Tohle video je taky dobre naborovy. Haranti ho videli asi 300×

https://youtu.be/_yOL3t4LMUo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24742
14.7.21 13:15
@Baba píše: áááááá, už je tady :mrgreen:
A máme po klidné, láskyplné diskuzi :twisted:

Jo laskyplna, neznáš význam slova. Nahodou diskuze plna moudrých, lidi, kteri neskacou na Tvoji propagaci sklebanu. Nedaji se oblafnout vecne otevřenou hubou kolem cely hlavy :mrgreen:. Jo holatka, libovy masíčko by vosklivci chtěli žrát. By me zajimalo, kam až clovek doklouzne, kdyz na vosklivce hamtne. Zkuste to doma a podej potom zprávu, kdo zvítězil, doklouznul nejdál. Asi ten nejlehci :think: :mrgreen: :lol: :mrgreen: Asi me za tohle hanobeni zavřou. :? Je tu nejaky právník??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
14.7.21 13:20

@Baba hele je to na něm, ja se starám o psy a kocoura a králíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie