Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je blbý, že tě pořád budí a nedokáže pochopit že ne, znamená ne. Jasně že se ti pak začne hnusit, protože ho vůbec nezajímá co říkáš. Co s tím netuším ![]()
Takový byl i předtím? Že to vyžadoval každý den? Zavalila bych ho více domácími povinnostmi, ale jestli je na sexu závislý, tak to asi moc nepomůže, no… jako chápu tě, tady ale moc možností není, buď se začne kontrolovat, přestane tě obtěžovat a bude si to dělat někde sám v koupelně,… ale jsou chlapi, kteří tohle nedávají a uchýlí se potom k nevěře
jako my jsme mohli před dítětem klidne 3× denně,… ale teď to bývá 2-3× týdně… někdy se mi taky moc nechce, ale partner to pochopí, už ta potřeba u něj taky není co bývala,.. někdy vyjdu vstříc já, protože ta chuť i týden není, ale každý den, tím by se mi též zhnusil, kdyby mě obtěžoval
Takovy nebyl. Jo, byli jsme zvykli na vyssi frekvenci, ale po narozeni prvniho ditete se to zmenilo a oba jsme se s tim szili. Ve druhem tehotenstvi jsme spolu dokonce nespali vubec, ze zdravotniho hlediska to nebylo mozne, byl s tim v pohode, nenalehal. Az ted se to zacalo dit… dejme tomu, ze treba posledni 3-4 mesice? Citim se jako ten, co mu poda prst a on mu sni celou ruku.
Kdyz mu rikam, ze je to denne, tak se se mnou hada, ze to denne neni. A jeste se urazil on na me, ze s nim nechci mluvit a nechci mu dat pusu pri odchodu do prace.
@inkakřivák píše: Více
Obe vime, ze to, co jsi napsala je sarkasticka blbost ![]()
Prosím tě pořádně ho zapřáhni kolem dětí a domácnosti tak, ať se chlapec pořádně unaví tak, že padne do postele a usne.
@Hanka1 píše: Více
Uprimne uz nevim, jak vic ho zapojit. Prijde kolem 17:30-18 hod z prace. Davam mu na starost deti, on koupe, obleka do pyzam, dela logopedii se starsim, nakrmi mladsiho, pak i uspava - obcas obe deti, obcas mame na starost kazdy jedno. Fakt nevim, jak Vic ho zapojit.
@Anonymní píše: Více
Blbá situace. Takže když nebude sex podle jeho potřeb, tak se budete pořád hádat. Když bude, tak se budete hádat taky, protože to nebude vyhovovat tobě ![]()
@arinecka píše: Více
Blbá situace. Myslím, že prostě se to fakt snaží dohnat, i když samozřejmě je špatně, že pořád na to tlačí
Třeba by to jen uvítal častěji, což zase tazatelka nějak nechce
To je blbé a cítila bych se stejne jako ty..pece o tak malé deti je náročná..pokud by nepomohla domluva spala bych jinde a rekla mu ze sex 1tydne v kombinací s péči o děti ti stačí ze na vic silu nemáš.. a pokud chce vic sexu at zaplatí denní chůvu aby ses mohla vyspat ze jsi vyřízena.. ja bohužel po porodu ztratila na sex chuť uplne
@arinecka píše: Více
Je to zacarovany kruh. Rekla jsem mu, ze bych s nim klidne spala i vic, ale timhle chovanim se mi strasne hnusi a jsem rada, kdyz se premuzu alespon na neco. Zase mi to vyvraci, on vubec nevidi problem v sobe. Snazi se me zmanipulovat, ale ja se nedam, tak je ohen na strese. Kdyz jsem mu v nastvanosti rekla, ze mi tahle frekvence vyhovuje, a pokud jemu ne, tak at si s tim neco dela, tak mi odvetil, ze prezil tehotenstvi, tak proc by ne tohle.
Z moji strany asi silna slova, ale v mem aktualnim psychickem rozpolozeni pravdiva.
@Al35 To bych se bála, že brzo začne nevěra. Brzo si to najde jinde. Zakladatelka píše, že se s tím 1-2× týdne sžili. No nesžili, sžila se ona. Chůva není špatný nápad, ovšem nevím jestli by zakladatelka zvládla dát cizí žene na hlídáni tak malé děti.
Ja uz nevim, co mam delat. Manzel se mi uplne timto chováním hnusi. Nejsem schopna mu dat pusu, jen se ho dotknout… a ja se citim totálně ignorována a neposlouchaná.
Mame dve deti (4 a necely rok), takze je to prostě mazec. Logicky, nas sexualni zivot neni to, co to bývalo, ale snažíme se alespon 1-2× v týdnu, což si myslim, ze je přijatelné. Ale myslet znamena prd vedet, ze? Uz několikrát se mi stalo, ze me přítel začal v noci otravovat… nic neobvyklého, nekdy mu reknu, ze spim, at da pokoj, jindy se pridam. Jenže poslední dobou začíná byt neodbytný. Začíná se to stávat denne a několikrát za noc. Porad na mě sahá, strka mi ruce do kalhotek… dnes se například stalo to, ze jsem ho odmítla, ze chci spat. Uběhlo 15 minut a on zase začal otravovat… a tak to bylo několikrát za noc, nez jsem uz po nem vyjela, at se uklidni. Pritom v pondělí večer byl sex, v podstatě se vším všudy. Jeste se me včera večer ptal, jestli neco bude, tak mu rikam, ze se necitim po pondělku úplně fit tam dole, mysleno v dobrém (přítel je docela vyvinuty a po porodu me docela trápí elasticita hráze), a ze stejne došly kondomy. Odkýval to, ze ok. Pak zacal nadhazovat neco o oralu, ze BYCH TEDA MOHLA ASPON TO. To jsem taky odmitla, usinala jsem na gauci u tv, pak jsem se sebrala a šla spát… no a pak scénář viz nahoře. Rano jsem to nevydržela a zeptala se ho, co to ma jako znamenat, ze uz to začíná být fakt hodne nekomfortní, kdyz se to deje každou noc, na to mi rekl, ze mu proste neslo spát, tak to zkusil… nekolikrat za sebou. Citim se jak kdybych byla ponížena. Nevim, proc. Nemuzu se na nej ani podivat, jsem neskutečně podrážděna, protivna i na deti, což mě neskutečně mrzi. Mam nejvetsi chut začít spat v dětském pokoji, vubec mi neni příjemne, ze mam v posteli vedle sebe takoveho člověka.
Ja vim, ze nekterym to bude připadat hloupé, ale u nas uz je toho fakt moc. Začíná to být neúnosné a ja nevim, co mam dělat. Domluvy pomahaji jen par hodin, ne-li minut.