Chovám se normálně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kacik1988
12.6.16 11:17
@vonajebohyne píše:
Ten pes by te mel poradne rafnout do pr…e!

A to jako proč?

• Citovat
  • Upravit
11117

Neprijde mi zrovna dospele a v pohode posilat nekoho do haje pred celou hospodou jen proto, ze si prisel pohladit psa.

pokud ti je kontakt s nim neprijemny, tak tam proste nechod. nebo mu mezi ctyrma ocima rekni durazne rekni, ze si neprejes, aby se k tobe priblizoval. tvarit se, ze jsem v pohode a pak nekoho bezduvodne sjet pred znamyma, tim shazujes akorat sama sebe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687

Jses hnusna no, tak asi za ty roky s Tebou ma k tomu psovi vztah. Predpokladam teda, ze toho psa mas jeste drive, nez jsi poznala jeho. Jestli ho mate od stenatka a starali jste se spolecne celou dobu, tak jses otresna lidska bytost, kdyz tohle delas. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99

Za mě to teda divný je, když při hlazení tvého psa tobě přijde, že hladí tebe… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.6.16 11:20
@KPKristy píše:
@kratkonožka, přijde mi, že do té hospody chodíš schválně a alergická jsi jen naoko. Nevím, přijde mi to tak, sorry :oops:

Chodim tam uz dlouho, pred nim, s nim i ted po nem. Mam tam pratele a nebudu kvuli nemu menit sve zvyklosti. Navic ja tam chodim a chodila az nejdriv vecer po 20 h. a on vetsinou od 16-19 h. Najednou tam je az do noci.Ja s nim proste nechci mit zadny kontakt. Ani jeho psa bych si nevsimla nebo jen velmi kratce kdyby ho mel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
12.6.16 11:21
@Kacik1988 píše:
A to jako proč?

Protoze pes neni vec a ma za ta spolecna leta k jejimu expartnerovi vztah. Neni to prostredek, kterym si spolu budou vyrizovat ucty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
12.6.16 11:22
@Ali-Ali píše:
Neprijde mi zrovna dospele a v pohode posilat nekoho do haje pred celou hospodou jen proto, ze si prisel pohladit psa.pokud ti je kontakt s nim neprijemny, tak tam proste nechod. nebo mu mezi ctyrma ocima rekni durazne rekni, ze si neprejes, aby se k tobe priblizoval. tvarit se, ze jsem v pohode a pak nekoho bezduvodne sjet pred znamyma, tim shazujes akorat sama sebe :nevim:

Presne. Nevim, proc tam teda chodíš..cela hospoda nebo minimale tvoji a jeho kamosi z tebe musí mit dobrej vytlem. Nedivila bych se, kdyby si priste zas prisel pohladit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.6.16 11:25
@kratkonožka píše:
Chodim tam uz dlouho, pred nim, s nim i ted po nem. Mam tam pratele a nebudu kvuli nemu menit sve zvyklosti. Navic ja tam chodim a chodila az nejdriv vecer po 20 h. a on vetsinou od 16-19 h. Najednou tam je az do noci.Ja s nim proste nechci mit zadny kontakt. Ani jeho psa bych si nevsimla nebo jen velmi kratce kdyby ho mel.

Ale pokud ti to nevyhovuje, jsi alergická a podrážděná, tak si najdi jiné zvyklosti. V rámci zachování vlastního duševního zdraví :nevim:. jinak mi to přijde jako naschvál, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
12.6.16 11:26
@kratkonožka píše:
Chodim tam uz dlouho, pred nim, s nim i ted po nem. Mam tam pratele a nebudu kvuli nemu menit sve zvyklosti. Navic ja tam chodim a chodila az nejdriv vecer po 20 h. a on vetsinou od 16-19 h. Najednou tam je az do noci.Ja s nim proste nechci mit zadny kontakt. Ani jeho psa bych si nevsimla nebo jen velmi kratce kdyby ho mel.
@kratkonožka píše:

On si podle všeho zvykl na psa, tak třeba taky nechce měnit své zvyklosti, jako ty. Pokud se o pejska v době vašeho vztahu staral a má k němu vztah, tak bych z toho nedělala kovbojku a pokud ti jeho přítomnost tak moc vadí, tak si ho nevšímej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
12.6.16 11:27
@kratkonožka píše:
Je to uz par mesicu co jsme se s pritelem rozesli. Obcas se potkavame v hospode, kam oba chodime. Pred rozchodem jsme se v sobe myslim dost zklamali a mame k sobe urcitou zast. V hospode se bavime vzdy kazdy zvlast, nevsimame si jeden druheho. Jen ja jsem tam vzdy s moji fenkou a on za mnou tam vetsinou prileze a zacne hladit meho psa. Jsem na to alergicka, asi je to divny, ale prijde mi jako kdyby hladil me a je mi z toho fyzicky spatne. Hodne drsne jsem ho uz nekolikrat pred celou hospodou poslala pryc, ale on to dela znovu a znovu. Naposledy vcera zase prisel a rekla jsem mu: „vy..er se na myho psa“, tak odesel. Pak me to trochu mrzi, ze jsem na nej takhle hnusna, ale on to priste udela znovu. Chape me v tom nekdo nebo jsem divna?

Na můj vkus to fakt přeháníš, ježíš tak pohladí psa, nehladí tebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351

Netahej do hospody psa a budes mit vyreseno. Zahuleny a hlucny prostredi neni pro zvire to nej. Predpokladam, ze je normalne vychovana a vydrzi doma sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
@Ali-Ali píše:
Neprijde mi zrovna dospele a v pohode posilat nekoho do haje pred celou hospodou jen proto, ze si prisel pohladit psa.pokud ti je kontakt s nim neprijemny, tak tam proste nechod. nebo mu mezi ctyrma ocima rekni durazne rekni, ze si neprejes, aby se k tobe priblizoval. tvarit se, ze jsem v pohode a pak nekoho bezduvodne sjet pred znamyma, tim shazujes akorat sama sebe :nevim:

Ja mu to uz nekolikrat rekla i napsala smskou, at necha me i meho psa na pokoji. Nerespektuje to. Mluvit se s nim normalne neda, neco jsem od nej pred nejakou dobou potrebovala si vzit a udelal mi silenou scenu, rval na me. Prede mnou se v hospode objima se zadanou hospodskou, kdyz tam prijdu, vypada, ze ho snad z toho skoli infarkt, prestane s kamosema komunikovat, jen sedi a cumi, oni ho pak lituji, ale spis z toho maji srandu, fakt kaspar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.6.16 11:29
@Scarabeuss píše:
Jses hnusna no, tak asi za ty roky s Tebou ma k tomu psovi vztah. Predpokladam teda, ze toho psa mas jeste drive, nez jsi poznala jeho. Jestli ho mate od stenatka a starali jste se spolecne celou dobu, tak jses otresna lidska bytost, kdyz tohle delas. :think:

Muj pes ma 8 let a s nim jsem byla 2 roky a moc se o nej nestaral, najednou ji miluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.6.16 11:33
@Scarabeuss píše:
Jses hnusna no, tak asi za ty roky s Tebou ma k tomu psovi vztah. Predpokladam teda, ze toho psa mas jeste drive, nez jsi poznala jeho. Jestli ho mate od stenatka a starali jste se spolecne celou dobu, tak jses otresna lidska bytost, kdyz tohle delas. :think:
Muj pes ma 8 let a s nim jsem byla 2 roky a moc se o nej nestaral,najednou ji miluje
@zuzouš píše:
Netahej do hospody psa a budes mit vyreseno. Zahuleny a hlucny prostredi neni pro zvire to nej. Predpokladam, ze je normalne vychovana a vydrzi doma sama.

To je prave ten problem, ze nevydrzi, je asi rozmazlena a kdyz je doma sama ma separacni uzkost a steka treba hodiny a sousedum se to nelibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.6.16 11:39
@kratkonožka píše:
Ja mu to uz nekolikrat rekla i napsala smskou, at necha me i meho psa na pokoji. Nerespektuje to. Mluvit se s nim normalne neda, neco jsem od nej pred nejakou dobou potrebovala si vzit a udelal mi silenou scenu, rval na me. Prede mnou se v hospode objima se zadanou hospodskou, kdyz tam prijdu, vypada, ze ho snad z toho skoli infarkt, prestane s kamosema komunikovat, jen sedi a cumi, oni ho pak lituji, ale spis z toho maji srandu, fakt kaspar

no, za to z tebe ta vyrovnanost je citit na hony daleko ;)

nerozesla jsem se s kazdym v dobrem, ale u zadneho ex jsem nemela potrebu ho nazyvat kasparem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí