Chovám se normálně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
12.6.16 17:05
@Zujabuja píše:
Kdyby tvuj pes mel separacni úzkost tak vyje i když jses v praci. Muj pes ji ma a vzdycky ma zajistene hlidani. Absolutně nechapu jak muzes psa tahat do hospody. Takové povly primo nesnáším. Já radeji zustanu doma s hafanem ať netrpi a ne ze jdu vylemtavat pysk. Jak to probuh budes delat az jednou budes mit dítě? Dam ti radu, radeji si ho neporizuj… :zed:

Dite uz mam davno samostatne, ted si uz jen uzivam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.6.16 17:07
@mroe píše:
Asi nema separacku, kdyz mu neadi, ze chodis do prace. Spis ti naznacuje, ze mas min chlastat a obcas ho vzit ven do prirody. Bohuzel z toho nakonec vyjde vzdycky prochazka do hospody… :mrgreen:

Do prirody chodime taky a hodne, dnes treba v lese na houbach asi 4 hod. A vecer zase pokecat za kamosema do knajpy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
12.6.16 17:29
@kratkonožka píše:
Do prirody chodime taky a hodne, dnes treba v lese na houbach asi 4 hod. A vecer zase pokecat za kamosema do knajpy

A jak chodis do hospody casto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
12.6.16 17:43
@zuzouš píše:
A jak chodis do hospody casto?

Vypada to, ze furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
12.6.16 17:48

Kolik ti je, když píšeš, že už máš dítě samostatné? Vyjadřuješ se tu jak praštěná dvacítka a to ty dvacítky ještě urážím :roll:
Chudák pes, hospoda je fakt ideální místo :cert: Radši ho pujč ex, ať ho vezme drbat ven ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
12.6.16 18:54

Je opravdu nutné se do zakladatelky tak navážet? Nikoho nezabila. Její expřítel zjevně o psa zájem neměl, když byli spolu a teď ho jen využívá. Tak proč se ho zastáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
12.6.16 20:52
@enyf píše:
Je opravdu nutné se do zakladatelky tak navážet? Nikoho nezabila. Její expřítel zjevně o psa zájem neměl, když byli spolu a teď ho jen využívá. Tak proč se ho zastáváte?

Taky to nechápu. Ona je majitelka toho psa, tak snad má právo určit kdo na něj bude sahat.

• Citovat
  • Upravit
13.6.16 06:14

@kratkonožka to mi prijde prehnane. Mam psa a s nim jsem se prestehovala k priteli, tzn. pritel ho prijal, jako by byl nas a stará se o nej, krmi ho, hraje se s nim atd.. a vim, ze ho miluje. Takze kdyby jsme se rozesli, určite by mi nevadilo, ze by prisel pohladit psa o ktereho se staral jako o sveho a ktereho mel moc rad. Ty s ním mluvit nemusis, at se „pomazli“ a jde :-) chapu ho, ze to dela a neprijde mi to divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
13.6.16 09:22

Vcera mi bylo receno, ze pry trestam tu moji fenku, kdyz mu nedovolim aby ji v moji pritomnosti hladil. Me teda prijde, ze ji je to jedno kdo ji hladi, hlavne ze ji nekdo drbe.Ona je az moc vlezla k lidem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí