Chovám se normálně?

151
12.6.16 10:53

Chovam se normalne?

Je to uz par mesicu co jsme se s pritelem rozesli. Obcas se potkavame v hospode, kam oba chodime. Pred rozchodem jsme se v sobe myslim dost zklamali a mame k sobe urcitou zast. V hospode se bavime vzdy kazdy zvlast, nevsimame si jeden druheho. Jen ja jsem tam vzdy s moji fenkou a on za mnou tam vetsinou prileze a zacne hladit meho psa. Jsem na to alergicka, asi je to divny, ale prijde mi jako kdyby hladil me a je mi z toho fyzicky spatne. Hodne drsne jsem ho uz nekolikrat pred celou hospodou poslala pryc, ale on to dela znovu a znovu. Naposledy vcera zase prisel a rekla jsem mu: „vy..er se na myho psa“, tak odesel. Pak me to trochu mrzi, ze jsem na nej takhle hnusna, ale on to priste udela znovu. Chape me v tom nekdo nebo jsem divna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40536
12.6.16 10:56

@kratkonožka
Je opravdu škoda, že ten pes neumí mluvit a nemůže se k tomu vyjádřit, co si o tom myslí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
12.6.16 10:57

Upřímně? Jestli jste bydleli a on se o ní staral spolu s tebou. Tak to přeháníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
12.6.16 10:57

Ten pes by te mel poradne rafnout do pr…e!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.6.16 11:00
@Narovnako píše:
Upřímně? Jestli jste bydleli a on se o ní staral spolu s tebou. Tak to přeháníš.

Asi mas pravdu prehanim to, ale nemuzu jinak. Kdybych u toho jak se chce dluchmat s mym psem nebyla, nevadilo by mi to. Ale vadi mi jeho pritomnost u me. A kdyz vi, jak mi to vadi, proc to stale dela? A memu psovi je to myslim docela fuk, ona se sape na kazdeho kdo ji pohladi

Příspěvek upraven 12.06.16 v 11:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.6.16 11:01
@kratkonožka píše:
Asi mas pravdu prehanim to, ale nemuzu jinak. Kdybych u toho jak se chce dluchmat s mym psem nebyla, nevadilo by mi to. Ale vadi mi jeho pritomnost u me

Tak mu psa na chvíli pujc ne?

• Citovat
  • Upravit
2118
12.6.16 11:02

Ano, chováš, tedy až na to, že chodíš do stejné hospody jako on. Přestaň tam chodit anebo si pořiď ještě jednoho stejně vypadajícího psa, který je ale na rozdíl od toho prvního pořádně vzteklý. Expřítel přijde k němu ho pohladit a ten pes ho to odnaučí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.6.16 11:04
@lucenka píše:
Tak mu psa na chvíli pujc ne?

O to me nepozadal a nabizet sama mu to preci nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.6.16 11:05
@enyf píše:
Ano, chováš, tedy až na to, že chodíš do stejné hospody jako on. Přestaň tam chodit anebo si pořiď ještě jednoho stejně vypadajícího psa, který je ale na rozdíl od toho prvního pořádně vzteklý. Expřítel přijde k němu ho pohladit a ten pes ho to odnaučí :-D
:lol: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
12.6.16 11:10

Jo chovas se divne, jak maly rozcaply dite. Kolik ti je, ze tak vyvadis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
12.6.16 11:12

Najdi si noveho pritele a budes mit pokoj. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.6.16 11:13
@jaelisa píše:
Najdi si noveho pritele a budes mit pokoj. :mavam:

Noveho uz mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.6.16 11:13

@kratkonožka, přijde mi, že do té hospody chodíš schválně a alergická jsi jen naoko. Nevím, přijde mi to tak, sorry :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
12.6.16 11:14

@kratkonožka Máš v sobě moc zášti a potřebu stále zmiňovat, že je to Tvůj pes! Trochu uber, protože v očích osazenstva jsi nejspíš zapsaná jako hysterka, ať se mezi Vámi stalo cokoli..K čemu ti to bude? promiň já nejsem zastánce takového toho, rozešli jsme se, nesmíš se dotknou mého psa, nesmíš se vídat s mou rodinou a pod. Něco jste zažili, nějakou dobu spolu byli, to nejde jen tak smazat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
12.6.16 11:16

Já budu asi jedna z mála, ale vůbec se ti nedivím. Je to tvůj pes. Je to pes, ne dítě abys mu ho musela nějak ukazovat, půjčovat atd. Buď si to vyříkejte, vyčistěte vzduch a bavte se jako kamarádi, nebo si vzájemně dejte pokoj - on to bude muset respektovat že už spolu nejste. Kdybys měla třeba křečka, taky by si ho chodil hladit?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky