Chování k Úkrajincům

zlutaholka
19.3.22 16:41

Chování k Úkrajincům

Dobrý den. Dnes jsem byla nakupovat s dětmi v Libereckém Pepku. To co jsem zažila mě rozsekalo. Byla jsem nakupovat omalovánky a u pokladny byla paní s dětmi. Paní byla s Ukrajiny a nakupovala oblečení. Paní u pokladny se jí zeptala jestli chce tašku. A maminka ji odpověděla že ji nerozumí že je z Ukrajiny. A paní pokladní ji sdělila že to není její věc a že by se měla naučit Česky nebo aby šla zpět na Ukrajinu. To když jsem slyšela tak jsem měla chuť paní za pokladnou zfackovat. A když paní odcházela tak si šla stěžovat k vedoucí že takové lidi nebude obsluhovat. Samozřejmě na to má právo ale mohla se chovat více přijatelně. Jsou i lidé kteří toho samozřejmě zneužívají ale tahle paní to nebyla. Podobní chování jsem zažila i proti Rusům kteří zde žijí třeba už od narození. Já mám kamarádku ze základky která je Ruska ale žije od narození v Česku. A lidé se k ní chovají hnusně. Neměly bychom všechny házet do jednoho pytle. To stejné co jsem četla pod příspěvkem na Instagramu. Že se Fiala vrací zpět do Čech a lidi v komentářích psaly aby tam zůstal. A že kvůli tomu že je navštívil jsme naštvaly Rusko. A můj oblíbený komentář že bychom jim neměly Ukrajině posílat zbraně a jídlo jinak na nás Rusko zaútočí. Čeho se lidi bojí? Že nám seberou práci? Naučí se náš jazyk? Že zde budou žít? Já to nechápu. Jaký názor máty vy?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
krecik.dzungarsky
19.3.22 16:47

Troll, který se snaží rozdmýchat další diskusi sloužící k polarizaci společnosti. Jdi do pekla trolle.

• Upravit
krecik.dzungarsky
19.3.22 16:48

@admin Vy tahle individua platíte nebo co?

• Upravit
26856
19.3.22 16:50
@zlutaholka píše:
Dobrý den. Dnes jsem byla nakupovat s dětmi v Libereckém Pepku. To co jsem zažila mě rozsekalo. Byla jsem nakupovat omalovánky a u pokladny byla paní s dětmi. Paní byla s Ukrajiny a nakupovala oblečení. Paní u pokladny se jí zeptala jestli chce tašku. A maminka ji odpověděla že ji nerozumí že je z Ukrajiny. A paní pokladní ji sdělila že to není její věc a že by se měla naučit Česky nebo aby šla zpět na Ukrajinu. To když jsem slyšela tak jsem měla chuť paní za pokladnou zfackovat. A když paní odcházela tak si šla stěžovat k vedoucí že takové lidi nebude obsluhovat. Samozřejmě na to má právo ale mohla se chovat více přijatelně. Jsou i lidé kteří toho samozřejmě zneužívají ale tahle paní to nebyla. Podobní chování jsem zažila i proti Rusům kteří zde žijí třeba už od narození. Já mám kamarádku ze základky která je Ruska ale žije od narození v Česku. A lidé se k ní chovají hnusně. Neměly bychom všechny házet do jednoho pytle. To stejné co jsem četla pod příspěvkem na Instagramu. Že se Fiala vrací zpět do Čech a lidi v komentářích psaly aby tam zůstal. A že kvůli tomu že je navštívil jsme naštvaly Rusko. A můj oblíbený komentář že bychom jim neměly Ukrajině posílat zbraně a jídlo jinak na nás Rusko zaútočí. Čeho se lidi bojí? Že nám seberou práci? Naučí se náš jazyk? Že zde budou žít? Já to nechápu. Jaký názor máty vy?

Provokujes? :roll:

• načítám...
74217
19.3.22 16:52

Co si myslím? Další blbý troll.

• načítám...
65058
19.3.22 16:53
@zlutaholka píše:
Dobrý den. Dnes jsem byla nakupovat s dětmi v Libereckém Pepku. To co jsem zažila mě rozsekalo. Byla jsem nakupovat omalovánky a u pokladny byla paní s dětmi. Paní byla s Ukrajiny a nakupovala oblečení. Paní u pokladny se jí zeptala jestli chce tašku. A maminka ji odpověděla že ji nerozumí že je z Ukrajiny. A paní pokladní ji sdělila že to není její věc a že by se měla naučit Česky nebo aby šla zpět na Ukrajinu. To když jsem slyšela tak jsem měla chuť paní za pokladnou zfackovat. A když paní odcházela tak si šla stěžovat k vedoucí že takové lidi nebude obsluhovat. Samozřejmě na to má právo ale mohla se chovat více přijatelně. Jsou i lidé kteří toho samozřejmě zneužívají ale tahle paní to nebyla. Podobní chování jsem zažila i proti Rusům kteří zde žijí třeba už od narození. Já mám kamarádku ze základky která je Ruska ale žije od narození v Česku. A lidé se k ní chovají hnusně. Neměly bychom všechny házet do jednoho pytle. To stejné co jsem četla pod příspěvkem na Instagramu. Že se Fiala vrací zpět do Čech a lidi v komentářích psaly aby tam zůstal. A že kvůli tomu že je navštívil jsme naštvaly Rusko. A můj oblíbený komentář že bychom jim neměly Ukrajině posílat zbraně a jídlo jinak na nás Rusko zaútočí. Čeho se lidi bojí? Že nám seberou práci? Naučí se náš jazyk? Že zde budou žít? Já to nechápu. Jaký názor máty vy?

no já si myslím, že je to zase jen provokativní téma. Tak náhodou nováček, první příspěvek

• načítám...
2717
19.3.22 16:55

Ma právo na to si postezovat, to je tak všechno. Být její nadřízená, tak by se tak chovala naposledy, pak už ny tam nebyla. Není asi těžké vysvětlit co je taška, ze :zed: ale asi je paní prodavačka tak dokonalá, ze když přijede na dovolenou, tak ovládá perfektně každou řec země, ve které je :zed:
A to vůbec nemluvím o tom, ze paní z Ukrajiny tady na dovolené není…
Ale jinak se vyjadřovat nechci, protože jsem zjistila, ze spoustu lidi (i mých přátel), ma názory jiné, já s nimi nesouhlasím a nemá vůbec cenu o tom diskutovat.

• načítám...
372
19.3.22 16:55

Jak prosím tě lidé poznají na tvé kamarádce, která tu žije od narození, že je Ruska?

• načítám...
65058
19.3.22 16:57
@tatrovka píše:
Jak prosím tě lidé poznají na tvé kamarádce, která tu žije od narození, že je Ruska?

tak podle xichtu, ne, to je jasný. Navíc má někde štěnici, že tak přesně ví, co šla kam řešit prodavačka se šéfkou

• načítám...
16117
19.3.22 16:58

Já si myslím, že řada z těch Ukrajinců by po roce v ČR napsala tvůj příspěvek s menším množstvím pravopisných chyb, než ty.

• načítám...
Plamí
19.3.22 17:08

Jdi do háje, trollko.

• Upravit
281
19.3.22 17:09

Že sis dala ale práci s takovým dlouhým příspěvkem, jehož záměr je nejspíše jen vyvolat provokativní diskuzi.

• načítám...
5619
19.3.22 17:50
@krecik.dzungarsky píše:
Troll, který se snaží rozdmýchat další diskusi sloužící k polarizaci společnosti. Jdi do pekla trolle.

Ne ne, tohle není troll. Trollové většinou ovládají shodu (nevyjádřeného) podmětu s přísudkem. Jsou na to školení :mrgreen:

• načítám...
5619
19.3.22 17:52
@tatrovka píše:
Jak prosím tě lidé poznají na tvé kamarádce, která tu žije od narození, že je Ruska?

To je snad jasné… protože má ruské jméno a příjmení.

• načítám...
9880
19.3.22 17:55

Tak ono je to o lidech, stačilo jenom vytáhnout a zamávat taškou a pani by pochopila, že se jí ptá na tašku, na to nemusí mít extra znalosti..
Jako osobně bych prodavačku propustila, protože ona má na práci obsluhovat a ne řešit, kdo je jaké národnosti..
Mně nepřijde jako troll, klidně bych si takovou situaci dokázala představit, ono někdy ty prodavačky některé jsou fakt dílo..
Já jednou zažila, že houkla na jednu starší pani, že si má vybírat rychle, že chce jít na svačinu :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová