Příliš mnoho chlupů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.3.22 21:05

Příliš mnoho chlupů

Dobrý večer, milé dámy,
promiňte mi anonym, prosím o jeho zachování, je to pro mě dost intimní - chodí sem i členové rodiny a pár blízkých přátel, tak aby mě nepoznali.
obracím se na Vás s dotazem. Již několik let mě trápí nadměrné ochlupení… Mám na mysli především nohy.
Je to hrůza a děs. Úplně se za to stydím, v létě se holím a shovávám pod silonky. Myslela jsem si, že to bude nějaká hormonální nerovnováha v pubertě, ale ten problém přetrvává…
Chtěla jsem se vás zeptat, zda někdo nebojoval s podobným problémem… A zda je možné, že to věkem ustane. Nebo případně zda existuje něco, jak se těch chloupků, krom pravidelné depilace nebo tak, zbavit… Oholím se a za pár dní to samé. Husté ochlupení. Nenávidím to.
Děkuji za vaše názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13606
18.3.22 21:09

A to všude? I třeba na stehnech? Já vůbec nevím, o jaké míře mluvíš, ale sama jsem dostala do vinku tmavé chloupky na bílou kůži, takže pro mě je řešením epilace. Ze začátku to bylo neprijemne, časem to je ok. A na týden pokoj, někdy i na déle. Jinak bych se musela holit denně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
18.3.22 21:15

A vytrhat to? To kolikrát zeslábnou, když je vyskubes opakovaně. Ono z holení to máš hned zpátky a pokud máš chlupy třeba tmavší, tak je to vidět hned druhý den :nevim: jinak jo, klidně to může být hormonálně, já to třeba pozoruji na sobě, že po porodech mi chlupy z nohou skoro zmizely :mrgreen: ale taky mi zmizela část vlasů, takže to bude asi problém po celém těle :lol: jinak, jestli ti to vydrží pár dní, tak si můžeš gratulovat, já se před dětma holila Ob den, v létě i denne, jinak bych nevylezla mezi lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35435
18.3.22 21:23

Taky mám hodně chlupaté nohy. Používám voskove pásky a epilator.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
18.3.22 21:52

Já mám také tmavé chlupy. Nohy mi v zimě stačí epilovat 1× týdně, v létě si je přejíždím skoro ob den.
Ruce a břicho neřeším, kdo chce, ať se koukne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
18.3.22 21:57

Laserova epilace a máš pokoj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.3.22 22:08

Místo holení epilátor. Chloupky zeslábnou a nerostou tolik. Já jich po dvou letech pravidelné epilace neměla snad ani polovinu…

• Citovat
  • Upravit
75920
18.3.22 22:11
@Anonymní píše:
Dobrý večer, milé dámy,
promiňte mi anonym, prosím o jeho zachování, je to pro mě dost intimní - chodí sem i členové rodiny a pár blízkých přátel, tak aby mě nepoznali.
obracím se na Vás s dotazem. Již několik let mě trápí nadměrné ochlupení… Mám na mysli především nohy.
Je to hrůza a děs. Úplně se za to stydím, v létě se holím a shovávám pod silonky. Myslela jsem si, že to bude nějaká hormonální nerovnováha v pubertě, ale ten problém přetrvává…
Chtěla jsem se vás zeptat, zda někdo nebojoval s podobným problémem… A zda je možné, že to věkem ustane. Nebo případně zda existuje něco, jak se těch chloupků, krom pravidelné depilace nebo tak, zbavit… Oholím se a za pár dní to samé. Husté ochlupení. Nenávidím to.
Děkuji za vaše názory.

endokrinologické vyšetření by to chtělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
18.3.22 22:40

Já mám tmavé chlupy a v létě se musím holit nohy denně, jinak to jde vidět. Řekla bych, že je to normální, když je člověk tmavší typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42153
18.3.22 22:52

Epilátor je na to fakt super, zredukuje ty chlupy úžasně. Už jsem skoro holátko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.22 12:36

Právě, že mám docela dost světlou kůži a tmavě chlupy. Mám i hnědé vlasy, chlupy mají stejný odstín.
Ten epilátor - to bolí?
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
42153
19.3.22 12:37
@Anonymní píše:
Právě, že mám docela dost světlou kůži a tmavě chlupy. Mám i hnědé vlasy, chlupy mají stejný odstín.
Ten epilátor - to bolí?
Děkuji.

Jo, trochu to bolí, mě hlavně okolo kotníků. Ale zvyklá jsem si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.3.22 22:57
@Anonymní píše:
Ten epilátor - to bolí?
Děkuji.

Jednou za měsíc těch deset minut přežiješ… ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová