Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Netrvalo to dlouho a už se nám po internetu masivně šíří ruská propaganda. Slabší jedinci už se chytají a začínají hlasitě hulákat svou,,pravdu". Zarytí antivaxeři se mění na proPutinovce a obhajují ruskou invazi. Problém teprve je, pokud takové jedince máte v rodině. Jak to zvládáte? Jak se vypořádáváte s takovými lidmi?
@Quertizop píše:
Netrvalo to dlouho a už se nám po internetu masivně šíří ruská propaganda. Slabší jedinci už se chytají a začínají hlasitě hulákat svou,,pravdu". Zarytí antivaxeři se mění na proPutinovce a obhajují ruskou invazi. Problém teprve je, pokud takové jedince máte v rodině. Jak to zvládáte? Jak se vypořádáváte s takovými lidmi?
Nekomunikuji s ním na toto téma a přestala jsem ho sledovat na fc. Je to dlouholetý známý a nikdy bych neřekla, že je tak zarytý do rusu a putina
@Quertizop hele je to blby prarodiče od manžela volí SPD protože Okamura jim slíbil klobasu za 8korun, takže ti budou proPutinovci jako první protože uprchlíci a babča viděla na těch internetech ze oni mají mobil a nehty udělaný a oni sem všichni běží aby nám ukradli práci (její slova z posledního rozhovoru) co s tím no jsou to starší lidé rozumu moc nepobrali
hele jedním uchem tam druhým ven jinak bychom se s manželem museli zblaznit…
Co se týká internetových chytráku (což jsem vypozorovala ze jsou lidi na dávkách, nikdy nepracovali 3 a více děti…) no mazu z dohledu nemá cenu se tím asi rozčilovat
dobrovolně se bavím s lidma kteří po většinou sdílejí mé názory a zbytek se snažím ignorovat není totiž nic horšího než srážka s blbcem ![]()
Ví, že má celá rodina jiný názor a ví, že s ní o tom nikdo nechce mluvit. Tématu se vyhýbáme, nikdo se nechceme hádat kvůli politice. Nic moc jiného s tím dělat nejde. Už máme trénink z jiných politických témat a politiků. Horší bylo, když jsem byla přitomna posezení te příbuzné s její známou a přítelem a všichni si tam notovali a opěvovali Putina. To jsem si hezky hrála s dcerou a dělala, že tam nejsem…
bylo to náročný… Ale jak se o tom nemluví, tak je to ok.
Příspěvek upraven 13.03.22 v 20:38
Jak je zvládám? Respektuji jejich názor, mají k němu asi taky své důvody. Vždyť tě nikdo nenutí s nimi o tom mluvit. Je to jako každá jiná politická debata.
@Quertizop píše:
Ještě jsem žádného nepotkala. Zarytí antivaxeři se mění na proPutinovce? ![]()
@Aduš8 nooo ono někdo te nenutí s nima o tom mluvit… u nás je zkušenost taková ze i když se snažíme těmto tématům vyhýbat občas to nejde protože co druhá věta je o politice o uprchlících atd pravé ze strany těch prarodičů a to se pak těžko odbourává protože reknes hele nebudeme se o tomhle bavit ať si nekazime den oni ti řeknou jo jasne budem se bavit o něčem jiném a věta na to zní …no to nám asi letos k duchodu ta vláda nepřidá tu 500,– to nevím co budeme dělat takovejch uprchlíků živíme a nám nic nedají… jako mazec občas ![]()
Větší hovadinu jsem neslyšela ![]()
Antivaxeri = proPutinovec ![]()
Já respektuji názory všech.
Já s Putinem nesouhlasím, ale taky mě rozčiluje jak se zneužívá naše pomoc.
Nejdřív by se mělo postarat o občany ČR, potom o ostatni.
Je mu ukrajinců kteří jsou postižení válkou lito ![]()
@Quertizop píše:,,Kriminálka se začala zajímat o bývalého poslance Lubomíra Volného. Zabývá se jeho výroky, které se týkají schvalování ruské invaze na Ukrajinu. Deníku N to potvrdilo policejní prezidium. Volný na sociálních sítích děkuje ruské armádě a oslavuje prezidenta Vladimira Putina.,,
Takové škůdce demokracie je třeba nahlásit policii, s takovými lidmi je třeba se po demokraticku vypořádat. I kdyby byli z vlastní rodiny. ![]()
Také jsem zaznamenala dva popírače kovidu - teď hlásají jak Ukrajinci dostávají dávky na úkor Čechů. Oba mdlého rozumu a co pamatuji, tak vyzirky sociálního systému. Bývalí kolegové z práce, takže v reálu je nevídám a na Facebooku jsem si dala " nezobrazovat prispevky".
Jsem nestranná, stejně jako s Covidem
. A neznám žádného zarytého proPutinovce.
@Quertizop píše:
Ve svem okoli nastesti nikoho takoveho nemam, resp.se k takovym lidem (pokud tusim) radeji nepriblizuju.
Na internetu dle momentalni energie -ostre se ohradim proti nesmyslum a hoaxum, na hlasky ‚kdo vi, jak to je‘ a ‚vzdyt si to ti Ukrajinci zpusobili sami‘ reaguji: osobne mi staci overene zpravy, a ty jsou takove, ze jedna svrchovana zeme zautocila na jinou svrchovanou zemi, vrazdi lidi a srovnava ji se zemi. A kdo toto popira, je lhar a záškodnik