Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
EvaOstrava píše:
tamichito přeji, ať ti císař dopadne dobře a miminko ať je zdravé!
A jestli ti zbyde chvilka, určo napiš jestli pořád chrníš a jak se daří
Já se k přání připojuji!!! ![]()
Děkuju holky, hned jak přijdu domů z porodnice, tak sem hodím fotky, abych se pochlubila
a taky, přeci vám musím dát vědět jak je to s chrápáním. Mimochodem, dnes jsem měla tak poslintaný polštář, že jsem šla slintat k příteli na ten jeho
![]()
tamichita píše:
Děkuju holky, hned jak přijdu domů z porodnice, tak sem hodím fotky, abych se pochlubilaa taky, přeci vám musím dát vědět jak je to s chrápáním. Mimochodem, dnes jsem měla tak poslintaný polštář, že jsem šla slintat k příteli na ten jeho
![]()
![]()
![]()
No, tak mě tak napadlo, neslintáš ty náhodou ze sna po nějakém playboyovi ???
![]()
Na fotečky se tešíme!!!! A chrápání zdar!
lulje píše:tamichita píše:No, tak mě tak napadlo, neslintáš ty náhodou ze sna po nějakém playboyovi ???
Děkuju holky, hned jak přijdu domů z porodnice, tak sem hodím fotky, abych se pochlubilaa taky, přeci vám musím dát vědět jak je to s chrápáním. Mimochodem, dnes jsem měla tak poslintaný polštář, že jsem šla slintat k příteli na ten jeho
![]()
![]()
![]()
![]()
Na fotečky se tešíme!!!! A chrápání zdar!
ze by?
ne, zadneho playboye v merku nemam ![]()
Na tom playboyovi něco bude ![]()
Dneska jsem v noci nemohla vůbec spát a pak jsem už ze zoufalství vyzkoušela spát v polosedě. Nacpala jsem pod sebe všechny polštáře,které jsem doma našla a světe div se! Usla jsem a dokonce se to děs chrápání zmírnilo. Sice nezmizelo,ale už jsem se nebudila. Zítra dopoledne jdu na tu ORL, tak mi držte pěsti a hned jak přijedu domů, tak sem dám jak jsem dopadla. Teď si cvičím,co mu řeknu
no snad to nebude chtít vědět sestřička v čekárně před lidmi… ![]()
Já jsem včera vytuhla v sedě u hokeje a prý jsem chrápala jak dřevorubec. ![]()
Evi, fakt dej vědět, co ti řekli ![]()
Ahojky, tak jsem doma z ORL
vyfasovala jsem nosní kapky Tafen nasal a tabletky Dithiaden. Víc se mnou jako s těhulkou udělat nemůže, buď,že mi to zabere,anebo si mám na to do porodu zvyknout
Jinak u mě to není z toho,že by mi mimís utlačoval plíce, ale mám ucpané dutiny a nateklé sliznice. Chronická rýma, nebo tak něco. Takže chrápat budu vesele dál ![]()
verububu tak u nás je z toho taky veselo, jen jsem si teda nemyslela, že budu nevyspalá ještě před narozením mimča ![]()
EvaOstrava píše:
jen jsem si teda nemyslela, že budu nevyspalá ještě před narozením mimča
Tak to já sjem se s tím už smířila, že se nadosmrti nevyspím. Buď jsem těhu a nemůžu spát kvůli břichu či chrápání, nebo mě budí v noci mimino. V červnu to budu mít tuplované
To už budu úúúplná mumie na pochodu.
Evi, a ty preparáty mají být přesně na co? Nebo spíš proti čemu? Proti nateklým sliznicím nebo proti čemu?
A jak se doktor tvářil, když jsi na něj vybalila to, že chrápeš? ![]()
Doktor se na popis mého chrápání tvářil naprosto profesionálně a zajímal se třeba o to,zda se tím budím. Ty nosní kapky jsou na nateklou sliznici a ten dithiaden má taky zklidňovat a jako druhý účinek má zklidnit i mě - měla bych se po něm vyspat a v noci se nebudit.
Zatím teda žádný účinek, partner se v noci zase musel odstěhovat z ložnice
ale smrká se mi lépe, nemusím tlačit o sto šest,abych z nosu něco dostala. A taky jsem spala celou noc jako miminko a nevzbudila jsem se. Jo a jinak, ty nosní kapky v nose hodně bolí. Můžou se brát jen 2× denně po jednom stříknutí nebo 1× denně dvakrát stříknout do každé dírky (já jsem si zvolila první variantu) a po aplikaci mi jdou slzy do očí a mám pocit,že mi nos vybouchne.
EvaOstrava píše:
Jo a jinak, ty nosní kapky v nose hodně bolí. (…) po aplikaci mi jdou slzy do očí a mám pocit,že mi nos vybouchne.
Tak to já mívám i po obyčejném Olynthu pro děti
Kdyby mi dal doktor to, co tobě, tak omdlím ![]()
No, hlavně že to pomohlo!!!
Jen pro uklidnění se připojuji k těm, co v těhotenství strááááášně chrápaly
. Taky jsem budila sama sebe i přítele, ale naposledy jsem chrápala, když mě po akutním císaři v úplně narkóze vezli ze sálu. To jsem se tedy nevzbudila, ale přítel říká, že nevěděl, jestli má brečet radostí nad tím, že je prťous zdravý, nebo smíchy nade mnou
![]()
katka-m píše:
Jen pro uklidnění se připojuji k těm, co v těhotenství strááááášně chrápaly. Taky jsem budila sama sebe i přítele, ale naposledy jsem chrápala, když mě po akutním císaři v úplně narkóze vezli ze sálu. To jsem se tedy nevzbudila, ale přítel říká, že nevěděl, jestli má brečet radostí nad tím, že je prťous zdravý, nebo smíchy nade mnou
![]()
![]()
Taky dost dobrý
![]()
Ahoj holky, tak se mi narodila krasna a zdrava holcicka a muzu rict, ze hned prvni noc jsem mela bez chrapani! nechapu to, ale uz od 2.3. co se mala narodila, nechrapu
![]()
Tamichito moc GRATULUJI!!!
Přeji vám oběma hodně štěstí, zdraví, mlíčka a ať si holky rozumíte
Malá je nádherná!
A závidím to nechrápání!!!
Jinak já hlásím po týdnu léčby, že dýchám přes nos
ty kapky jsou fakt síla, skvělé. Spím celou noc, nebudím se chrápáním ani chrchláním, ale bohužel vesele chrápu dál. Už to není tak strašlivé a v kuse, ale chrápu. No, snad to porodem přejde, už to mám za pár ![]()
Tami, moc gratuluji!!!! Malá je krásná!!!! Tak hodně zdravíčka oběma!