Chrápání v těhotenství (36tt)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
27.2.10 09:34
EvaOstrava píše:
tamichito přeji, ať ti císař dopadne dobře a miminko ať je zdravé! :kytka:
A jestli ti zbyde chvilka, určo napiš jestli pořád chrníš a jak se daří :-)

Já se k přání připojuji!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
27.2.10 11:26

Děkuju holky, hned jak přijdu domů z porodnice, tak sem hodím fotky, abych se pochlubila :srdce: a taky, přeci vám musím dát vědět jak je to s chrápáním. Mimochodem, dnes jsem měla tak poslintaný polštář, že jsem šla slintat k příteli na ten jeho :D :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
27.2.10 13:40
tamichita píše:
Děkuju holky, hned jak přijdu domů z porodnice, tak sem hodím fotky, abych se pochlubila :srdce: a taky, přeci vám musím dát vědět jak je to s chrápáním. Mimochodem, dnes jsem měla tak poslintaný polštář, že jsem šla slintat k příteli na ten jeho :D :oops: :oops: :oops:

No, tak mě tak napadlo, neslintáš ty náhodou ze sna po nějakém playboyovi ??? ;) :think:
Na fotečky se tešíme!!!! A chrápání zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
28.2.10 11:26
lulje píše:
tamichita píše:
Děkuju holky, hned jak přijdu domů z porodnice, tak sem hodím fotky, abych se pochlubila :srdce: a taky, přeci vám musím dát vědět jak je to s chrápáním. Mimochodem, dnes jsem měla tak poslintaný polštář, že jsem šla slintat k příteli na ten jeho :D :oops: :oops: :oops:
No, tak mě tak napadlo, neslintáš ty náhodou ze sna po nějakém playboyovi ??? ;) :think:
Na fotečky se tešíme!!!! A chrápání zdar!

ze by? :)) ne, zadneho playboye v merku nemam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
28.2.10 22:43

Na tom playboyovi něco bude :-D
Dneska jsem v noci nemohla vůbec spát a pak jsem už ze zoufalství vyzkoušela spát v polosedě. Nacpala jsem pod sebe všechny polštáře,které jsem doma našla a světe div se! Usla jsem a dokonce se to děs chrápání zmírnilo. Sice nezmizelo,ale už jsem se nebudila. Zítra dopoledne jdu na tu ORL, tak mi držte pěsti a hned jak přijedu domů, tak sem dám jak jsem dopadla. Teď si cvičím,co mu řeknu :-D no snad to nebude chtít vědět sestřička v čekárně před lidmi… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
1.3.10 08:36

Já jsem včera vytuhla v sedě u hokeje a prý jsem chrápala jak dřevorubec. :zed:
Evi, fakt dej vědět, co ti řekli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
1.3.10 13:24

Ahojky, tak jsem doma z ORL :-) vyfasovala jsem nosní kapky Tafen nasal a tabletky Dithiaden. Víc se mnou jako s těhulkou udělat nemůže, buď,že mi to zabere,anebo si mám na to do porodu zvyknout :-D Jinak u mě to není z toho,že by mi mimís utlačoval plíce, ale mám ucpané dutiny a nateklé sliznice. Chronická rýma, nebo tak něco. Takže chrápat budu vesele dál :-D
verububu tak u nás je z toho taky veselo, jen jsem si teda nemyslela, že budu nevyspalá ještě před narozením mimča :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
1.3.10 15:08
EvaOstrava píše:
jen jsem si teda nemyslela, že budu nevyspalá ještě před narozením mimča :-D

Tak to já sjem se s tím už smířila, že se nadosmrti nevyspím. Buď jsem těhu a nemůžu spát kvůli břichu či chrápání, nebo mě budí v noci mimino. V červnu to budu mít tuplované :zed: To už budu úúúplná mumie na pochodu.
Evi, a ty preparáty mají být přesně na co? Nebo spíš proti čemu? Proti nateklým sliznicím nebo proti čemu?

A jak se doktor tvářil, když jsi na něj vybalila to, že chrápeš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
2.3.10 13:00

Doktor se na popis mého chrápání tvářil naprosto profesionálně a zajímal se třeba o to,zda se tím budím. Ty nosní kapky jsou na nateklou sliznici a ten dithiaden má taky zklidňovat a jako druhý účinek má zklidnit i mě - měla bych se po něm vyspat a v noci se nebudit.
Zatím teda žádný účinek, partner se v noci zase musel odstěhovat z ložnice :-) ale smrká se mi lépe, nemusím tlačit o sto šest,abych z nosu něco dostala. A taky jsem spala celou noc jako miminko a nevzbudila jsem se. Jo a jinak, ty nosní kapky v nose hodně bolí. Můžou se brát jen 2× denně po jednom stříknutí nebo 1× denně dvakrát stříknout do každé dírky (já jsem si zvolila první variantu) a po aplikaci mi jdou slzy do očí a mám pocit,že mi nos vybouchne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.3.10 08:02
EvaOstrava píše:
Jo a jinak, ty nosní kapky v nose hodně bolí. (…) po aplikaci mi jdou slzy do očí a mám pocit,že mi nos vybouchne.

Tak to já mívám i po obyčejném Olynthu pro děti :lol: Kdyby mi dal doktor to, co tobě, tak omdlím :lol:
No, hlavně že to pomohlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
3.3.10 08:08

Jen pro uklidnění se připojuji k těm, co v těhotenství strááááášně chrápaly :). Taky jsem budila sama sebe i přítele, ale naposledy jsem chrápala, když mě po akutním císaři v úplně narkóze vezli ze sálu. To jsem se tedy nevzbudila, ale přítel říká, že nevěděl, jestli má brečet radostí nad tím, že je prťous zdravý, nebo smíchy nade mnou :lol: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.3.10 08:19
katka-m píše:
Jen pro uklidnění se připojuji k těm, co v těhotenství strááááášně chrápaly :). Taky jsem budila sama sebe i přítele, ale naposledy jsem chrápala, když mě po akutním císaři v úplně narkóze vezli ze sálu. To jsem se tedy nevzbudila, ale přítel říká, že nevěděl, jestli má brečet radostí nad tím, že je prťous zdravý, nebo smíchy nade mnou :lol: :zed: :lol:

Taky dost dobrý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
9.3.10 16:34

Ahoj holky, tak se mi narodila krasna a zdrava holcicka a muzu rict, ze hned prvni noc jsem mela bez chrapani! nechapu to, ale uz od 2.3. co se mala narodila, nechrapu :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
10.3.10 19:34

Tamichito moc GRATULUJI!!! :kytka: Přeji vám oběma hodně štěstí, zdraví, mlíčka a ať si holky rozumíte :palec: Malá je nádherná!

A závidím to nechrápání!!!

Jinak já hlásím po týdnu léčby, že dýchám přes nos 8-o ty kapky jsou fakt síla, skvělé. Spím celou noc, nebudím se chrápáním ani chrchláním, ale bohužel vesele chrápu dál. Už to není tak strašlivé a v kuse, ale chrápu. No, snad to porodem přejde, už to mám za pár :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
12.3.10 00:27

Tami, moc gratuluji!!!! Malá je krásná!!!! Tak hodně zdravíčka oběma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí