Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tami, moc gratuluji!!!! Malá je krásná!!!! Tak hodně zdravíčka oběma!
Ahoj, hlásím se po dvou měsících a s radostí oznamuji, že vůbec nechrápu!!!
![]()
A vzhledem k tomu, že mi malá spí celou noc, tak se konečně vyspím ![]()
Evi, tak to ti moc gratuluju ke spícímu miminku a odstranění chrápání
!!!!!
(A taky k nálezu a následnému odstranění Smrdutky
) . Teď už máš zasloužený božský klid
![]()
No, tak i kdyby se ti ze spavého miminka vyklubal nakonec nespavec, pořád to bude lepší, než ten boj se Smrdutkou
A ta už se určité nevrátí! Teda, pokud jste ji zakopali dostatečně hluboko ![]()
přivázali jsme ji na krk balvan a zalili betonem ![]()
(né, to byl fór
takhle jsme si to jen představovali… jinak chlap je furt marod
)
EvaOstrava píše:
jinak chlap je furt marod
To snad ne! To musely být nějaké muchomůrky a ne žampiony
Chudák manžel! Ale k něčemu to blinkáá dobré bylo, co?
![]()
Spíše se přežral, den předtím jsme měli kachnu, tak to žaludek neunesl. To víš, chlap
teď ho musím opečovávat. Dnes ráno vstal a řekl mi takovým zkroušeným hlasem: „ještě žiju miláčku!“
Odpověděla jsem: „Snad k tomu nechytneš rýmečku
t by jsi měl jisté!“
Holky, já Vás miluju, fakt. Výborně jsem se pobavila - přesně takhle to u nás teď vypadá. Jsem v 37. týdnu, ale chrápu úplně hrozně možná už měsíc. Byla jsem z toho naprosto nešťastná - manžel chodí před ranními směnami spát do jiného pokoje a to mě ničí. Navíc jsem nikdy před tím nechrápala. Budu se modlit, aby to po porodu přešlo. Mockrát díky za Vaše příspěvky!!
Zdravím vás děvčata. Jsem moc ráda, že jsem našla odpověď na mé chrápání. Nikdy předtím jsem nechrápala. Jsem teprv ve 26 tt a už týden taky děsně chrápu. Přítel mi to řekl až po týdnu, že už se týden nevyspal, že takhle strašně chrápat slyšel jen nějakýho kluka na vojně.. Prý při mém chrápání cítí úplné vibrace, no to musí být teda decibelů..
Dnes v noci jsem šla spát do obýváku, aby se konečně chudák vyspal, ale ve 3 ráno jsem šla zpátky do ložnice - gauč nic moc na spaní..
A dnes v noci jsem se také poprvé vzbudila vlastním chrápáním.. No budu doufat, že po porodu to přejde, ale jak přežijem ještě ty 3 měsíce, to fakt nevím.. ![]()
Děvčata, já vás nechci zklamat, ale: v porodnici se mnou byla na pokoji holčina, které porod vyvolávali už asi 2 dny. Kontrakce skoro neměla, takže spala jak dudek a chrápala jak dřevorubec. Já po porodu zničená, dítě u sestřiček, abych se vyspala a skoro celou noc jsem nezabrala. Další den dítko porodila a tak jsem se těšila, že chrápat nebude. Ale chyba lávky! Dítko měla u sestřiček aby se vyspala, chrápala jak dřevorubec a já měla už malýho u sebe. Mlaskat na ní mi bylo žinantní, takže když synátor spustil vyrvál, tak jsem ho chviličku nechala, aby ji lehce probral…
![]()
Wiolla píše:
Děvčata, já vás nechci zklamat, ale: v porodnici se mnou byla na pokoji holčina, které porod vyvolávali už asi 2 dny. Kontrakce skoro neměla, takže spala jak dudek a chrápala jak dřevorubec. Já po porodu zničená, dítě u sestřiček, abych se vyspala a skoro celou noc jsem nezabrala. Další den dítko porodila a tak jsem se těšila, že chrápat nebude. Ale chyba lávky! Dítko měla u sestřiček aby se vyspala, chrápala jak dřevorubec a já měla už malýho u sebe. Mlaskat na ní mi bylo žinantní, takže když synátor spustil vyrvál, tak jsem ho chviličku nechala, aby ji lehce probral…![]()
Ta musela chrápat už před těhotenstvím ![]()
Wiolla píše:
Děvčata, já vás nechci zklamat, ale: v porodnici se mnou byla na pokoji holčina, které porod vyvolávali už asi 2 dny. Kontrakce skoro neměla, takže spala jak dudek a chrápala jak dřevorubec. Já po porodu zničená, dítě u sestřiček, abych se vyspala a skoro celou noc jsem nezabrala. Další den dítko porodila a tak jsem se těšila, že chrápat nebude. Ale chyba lávky! Dítko měla u sestřiček aby se vyspala, chrápala jak dřevorubec a já měla už malýho u sebe. Mlaskat na ní mi bylo žinantní, takže když synátor spustil vyrvál, tak jsem ho chviličku nechala, aby ji lehce probral…![]()
Já chrápala ve třetím trimestru, jako když pilou řeže. Dokonce jsem se sama slyšela ![]()
Porodem jako když utne a už zase chrápu „jen“ občas - při rýmě, nachlazení…