Chrápání v těhotenství (36tt)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
14.7.11 10:25

No já v těhotenství byla celkově horší, než kdekterý chlap. Nejenže jsem chrápala, ale pořád jsem i prděla a krkala :oops: :oops: :oops: Fuj, ještěže už jsem zase dáma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.7.11 10:39
kamikaa píše: …Mýmu chlapovi to prej neva,že ho to nějak nebudí.Mě by to teda vadilo :lol:

U nás chrápe chlap, já ne (nebo aspoň nikdy neříkal). Naštěstí chrápe jen na zádech, takže otočení na bok ho úplně ztiší. Jenže jeho oblíbená poloha je právě na zádech, takže ho otáčím několikrát za noc… :roll: Protože mě chrápání vadí, resp. mě vadí i hlasitější dýchání (manžel vždycky hudruje, že nesmí ani dýchat :jazyk: ), vzbudí mě prostě všechno… :roll: :mrgreen:

A upřímně mě štve, že s tím nic nedělá. :think: Jednak kvůli sobě (chrápání přece způsobuje špatné okysličování a pak se člověk budí neodpočatý/unavený, určitě to není zdravé) a jednak i kvůli mě (se nevyspím a jak jsem nevyspalá, tak jsem protivná a nejde to ovládnout :lol: :wink: ).

Chtěla bych, aby to řešil on: zašel k doktorovi, koupil kapky atd. a ne já, abych si musela kupovat špunty či tak něco (jednak je to nepohodlné a jednak jak bych slyšela dítka potom?).

Jo a na konci těhotenství jsem měla ukrutně lehké spaní, ještě víc než normálně. A když se k nám do postele nakvarýroval syn (2,5 roku) a oni oba spustili řežbu (nechápu jak může malé dítě chrápat 8-o asi to má rodové :mrgreen: ), tak jsem balila peřinu a taky odcházela do obyváku na pohovku… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
2.10.11 15:36

Nazdar.
Dycky jsem chrapala - snesitelne, tedka uz se mnou manzel asi tejden nespi a prej me slysi pres dvoje dvere. ja se teda upinam k tomu, ze se to po porodu zase zlepsi, ale monetalne me desi, jak budu v porodnici spolupacientky obtezovat. Asi jim zejtra cinknu, at me daj k nekomu hluchymu - platit si nadstandard je pro me zase moc velkej luxus. ma planovanyho cisare, takze tam budu chrapan jeden den na standardu, jeden na JIPu a pak predem neznamy pocet dni na novorozeneckem :-( Fakticky se predem omlouvam vsem, ktere tam na me narazi, ale nemuzu s tim nic delat.
Chrapacky taky se z toho cejtite tak trapne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
2.10.11 17:39

Já chrápu někdy od 30. týdne, a to šíleným způsobem, budím sama sebe a připadám si fakt hrozně. Manžel se směje a říká že mu to nevadí, hlavně si nezapomene přisadit jak se třásly žaluzie :oops: Doufám že to po porodu opravdu přejde, nikdy dřív jsem nechrápala. Zajímavé je, že chrápání se nikde jako běžná těhotenská potíž neuvádí, přitom tím trpí tolik těhulek :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
10.2.12 11:31

ahoj holky, zajímavá diskuze :) řeším totiž to samé, manža už se mi chce stěhovat do ložnice, a každé ráno se na mě dívá jak na vraha :) takže mu dám přečíst tuto diskusi a jsem zobliga :D díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
10.2.12 11:36

chrápanie v lahu na chrbte, je fyziologické…a kedze tehulky lezia vo vyssich stadiach aj na chrbate, tak sa chrápaniu nevyhnete....... :zed: ale u žien to prejde, keby to tak chcelo prejsť aj chlapov, že? ti vedia teda poriadne chrapat a dokonca svoje majstrovstvo zdokonalili do takej miery, ze chrápu aj ked spia na boku...... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
10.2.12 12:20

no jooo, jenomže ten můj chlap nechrápe vůbec :D takže mu nemůžu vyčítat, že on chrápe taky :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
11.5.12 15:02

ježíš holky já se u tého pročítání tak nasmála :lol: , bo jsem si říkala, že jsem v tom sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
19.9.18 11:09

Našla jsem tuhle starší diskuzi a moc se pobavila. 38 plus 1 a chrápu prej děsně a to mám protichrápací polštář.. dneska jsem se v noci vyděsila najednou mě coci vzbudilo a muž byl tak zoufalej, že do mě začal štípat až mě to vzbudilo. Prý to normálně zabere tak, že se překulím a chvilku jen funím a on mezi tím usne :)

• Citovat
  • Upravit
1699
19.9.18 20:38

Joo, tak semnou si přítel taky dost užil :D chrápala jsem jak starej chlap, ihned po porodu to přestalo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.9.18 12:25

Já jsem chrápal odjakživa, ale jen po alkoholu, při velké únavě nebo nemoci. Od cca 27r se to začalo zhoršovat, občas jsem se i lekl a vzbudil :). Tak jsem zkoušel spreje atd. Nic mi nepomohlo. Pak jsem sebral odvahu a zkusil laser. Moc jsem tomu nevěřil, ale světe div se, pomohlo to. Byl jsem jen 1× (doporučovali mi 2-3×) a vydrželo mi to cca 4 roky. 2 měsíce zpět jsem byl zase. Pro mě jasná volba, jednak se dobře vyspí okolí, ale hlavně i já. Navíc lépe se mi dýchá obecně. Když to zase přijde, pujdu znovu. Je to na počkání a nebolí to (lepší než nekonečný stříkání sprejem nebo náplasti). Chrápání je neskutečný ničitel vztahů :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.8.20 20:36

:D

Tak jsme se uklidnila, že nejsem jediná. Já nedávno vzbudila sama sebe chrápáním a hrozně jsme se lekla :D. Vzhledem k tomu, že už mám rodit, tak je to zjevně normální a partner neřeší, ani neupozorňuje. :lol: Přeji všem, ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí