Chrápání - co s ním?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
57
18.12.20 04:08

Chrápání co s ním

Můj muž strašně chrápe a já trpím na migrény. Z jeho chrápání mě začne bolet hlava, je mi až na zvracení a to mě vzbudí a jdu spát do obýváku.
Zkoušeli jsme sprej psst - ten ho ztlumí tak o 30% a je drahej
Máte někdo nějaký zaručený typ co na chrápání?

Buď chlapa naženu k doktorovi nebo se bude muset smířit s odděleným spaním. Jinak nevím.

Důvody k chrápání jsou určitě jeho věk, váha a pivečko k večeři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
766
18.12.20 04:12

S dovolením se připojím. Jsem zvědavá na odpovědi. Já už spím i v jiném patře 🙉 jaká je to hrůza! Ale děti mě brzy vyhodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.12.20 04:22

Sama si to napsala - partner k lékaři, ty s tou migrénou taky (neurolog+ fyzioterapeut) a do té doby - špunty do uší a nebo to oddělené spaní.

Plus nějaká ta spánková hygiena pro tvého muže https://www.vyspise.cz/…vit-chrapani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.12.20 05:50

@Beru 95 spánkova laboratoř a dr. Zjisti příčinu, můžou ji řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5058
18.12.20 07:19

Spime oddelene uz 2 roky. Taky jsme tenkrat zkusili Psst sprej, a ja i spunty…ale z toho me jeste navic bolely usi a stejne jsem ho i pres to slysela. Dostavala jsem se s stadia, ze jsem mela alergii na ty zvuky z chrapani, az jskoby uzkosti kdyz to rozjel… Spime oddelene, a jsme spokojeny. I dite jsme takhle zvladli vyrobit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1809
18.12.20 08:12

U nas to zacalo, kdyz mi matka priroda po narozeni ditete sebrala medvedi spanek. Do te doby jsem usnula kdykoli, kdekoli a probudil me jen budik na nejvyssi hlasitost, parkrat ani to ne. Kombinace tohoto a asi i narustu muzova briska.

Nicmene, my jsme zkusili uplne vsechno, veskere babske rady i ruzne pomucky, vcetne vystreni u lekaru. Jedine, co pomahalo, byl takovy nasazovaci dychaci pristroj. Takze spime oddelene. Mne to vyhovuje velmi, nijak nas to neomezuje, deti mame uz dve :mrgreen: Muz je taky spokojeny, vzdy dokud do nej kvuli tomu nerype svagr nebo tchyne, pak je mu to chvili lito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.12.20 08:29

Tak koukám, že oddělený spaní bude řešením. Stejně tu máme do 14 dní miminko a budou na pár let jiný starosti než společné spaní. Jsem ráda, že je nás tu víc, kterým to dělá až fyzicky/ psychicky blbě. Jednou v noci jsem mu řekla: drž už ku**a hu*u… ale on to neví, spalnsi vesele dál :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
18.12.20 08:48

Manzelovi pomohl fyzioterapeut ( kupodivu, protoze tam byl s jinym problemem - zady, ale me vedlejsi efekt a prestal chrapat), ale na cas, vyprdnul se cvicit, tak se to zas vratilo… kamarad takhle skoncil s dychaci maskou na obliceji v noci a to jen diky tomu, ze si nasel novou pritelkyni, ktera ho k dr nahnala, protoze ji chrapani vadilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
18.12.20 08:49

Zlaté chrápání proti tomu, co jsme si vytrpěli se sousedy - kravál ve dne v noci, to jsme nespali oba, takže jsme museli vyměnit byt. Od té doby už se bez špuntů do uší nevyspím.
Je fakt, že přítel chrápe hodně nahlas, ale mě to spíš uspává. V porovnání s těma šílenýma ránama nad hlavou je to úplně v pohodě. Ale chápu, že když chrápání překročí únosnou mez, může to být taky hodně nesnesitelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.20 02:32

Chrápání neřešit, jsou horší věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat