Chrapot pořád dokola

611
26.4.17 11:59

chrapot pořád dokola

Ahoj, prosím o radu je mi 38 let, a pořád ted už 3 týdny asi chraptím, už mě to štve, nemůžu pořádně mluvit, byla jsme u doktora, ten mi dal na to Sinupret, trošku je to lepším ale pořád chraptím, ráno už strašně dlouho vykašlávám hleny, jinak přes den ne, nic mi jako není, a ráno mám i rýmu, jinak ne. už nevím, co by mi pomohlo, nemá někdo nějakou radu? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4456
26.4.17 12:09

Kalciový sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
26.4.17 12:16

@cverunka děkuji koupím si ho ještě dnes, a jakou to má spojitost s hlasem? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4456
26.4.17 12:27

Kalciový sirup pomáhá k lepšímu pohybu řasinek v dýchacích cestách - ty se tudíž účinněji čistí. Na hlasivky má prokazatelné účinky. Jsme učitelka a po mateřské jsem chraptila snad půl roku v kuse s nějakou tou přestávkou. Kalciový sirup mi vždy pomohl.
A na zahleněný nos je fakt super ta nosní konvička. To teď aplikujeme na dceři a nemůžu si ji vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
26.4.17 13:42

S něčím podobným se teď léčím, bylo mi řečeno, že pokud nepomůže pamycon a erdomed, tak mám jít na orl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
3.5.17 12:34

@kdochcekam konvičku jsem dneska zkoušela, a šlo mi to, za jak dlouho by to mělo pomoci? kolikrát denně dělat? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
3.5.17 12:46

@kdochcekam děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie