Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, poletím příští týden do Edinburghu. Nevím, co si obléci. Dívala jsem se na předpově%d počasí, ale i když máb´být 13-17st. a polojasno… bojím se, že mi bude zima. Na nohy mám goretexové turistické boty.
K nim by to chtělo přechodovou bundu… no, tu nemám… mám jen zimní a jarní… tak přemýšlím, kterou z nich vzít.
Jak je to ve Skotsku s větrem? Fouká tam hodně?
@3HE píše:
Ahoj, poletím příští týden do Edinburghu. Nevím, co si obléci. Dívala jsem se na předpově%d počasí, ale i když máb´být 13-17st. a polojasno… bojím se, že mi bude zima. Na nohy mám goretexové turistické boty.
K nim by to chtělo přechodovou bundu… no, tu nemám… mám jen zimní a jarní… tak přemýšlím, kterou z nich vzít.Jak je to ve Skotsku s větrem? Fouká tam hodně?
Ve Skotsku obecně je jedno jaká je předpověď vše se mění tak rychle že se nestačíš převlíkat.
@Anonymní píše:
Ve Skotsku obecně je jedno jaká je předpověď vše se mění tak rychle že se nestačíš převlíkat.
to je super rada ![]()
Chtělo by to univerzální ohoz… mám docela fajn přechodový kabátek, ale je bez kapuce… jenže k němu ty botasky? Asi nebudu moc řešit, že se to k sobě nehodí… hlavně pohodlí
budeme i dost turistikovat.
Tak říká se, že v Edinburghu prsi každý den, alespoň chviličku. Taky záleží jak jste otužilá:)
Já bych si vzala jarní akce tomu mikinu. Ono v centru to jakž takž jde, na hradě a u moře je to horší
@3HE
Já bych vrstvila, než se tahala s tlustou bundou. V červenci jsem byla ve Skotsku a užila jsem jak šusťákovku, tak takovou nepromokavou přehodovou bundu. Pršelo a lezlo slunce. Jak v celém Skotsku. Nejtepleji bylo nakonec až na Orknejích.
Ale závidím. Mně skotský vzduch voní
Asi jak pořád poprchává.
No, také si myslím vrstvit. Ale zase ty moje jarní bundy mám natěsno… nedovedu si představit pod to něco přivrstvit
![]()
A další věc, je tam vlhko (prso, u moře). A občas je to takové vlezlé. Určitě si vemte čepici:) a možná i rukavice:) když ne, tak si je určitě na každém rohu koupíte:)
@Russet a jak je to tam tedy s tím větrem? Má smysl brát skládací deštník?
Co tento kabát? jestli je přechodový, tak by to snad i šlo.. s ním…
@3HE
Deštník jsem měla, ale i pláštěnku pončo. Pod to se vejde i batoh nebo kabelka.
Foukalo tam tak normálně. Bylo po bouřce. Ale vichr byl na Skye. Tam se mi ohýbal stan. To byla noc ![]()
@Russet píše:
Foukalo tam tak normálně. Bylo po bouřce. Ale vichr byl na Skye. Tam se mi ohýbal stan. To byla noc
ve stanu, jo? ![]()
my budeme v bytě bydlet… a cestovat v okolí Edinburghu všemožnými dopravními prostředky kromě auta…
@3HE píše:
Co tento kabát? jestli je přechodový, tak by to snad i šlo.. s ním…https://www.sbazar.cz/…395521-kabat
Tak asi ho uneseš. Píše lehký.
Jestli budete bydlet v hotelu, tak ho v nejhorším vždy usušíš. Kdybych tam teď jela já, vzala bych si tlustší mikinu, trika s dlouhym rukávem a navrch Loapku bundu bez podšívky. Tu čepici a slabé rukavice na ráno a večer. Pro jistotu.