Skotsko - Edinburgh - jak se obléci nyní

3HE
22413
26.4.17 11:20

Skotsko - Edinburgh - jak se obléci nyní

Ahoj, poletím příští týden do Edinburghu. Nevím, co si obléci. Dívala jsem se na předpově%d počasí, ale i když máb´být 13-17st. a polojasno… bojím se, že mi bude zima. Na nohy mám goretexové turistické boty.
K nim by to chtělo přechodovou bundu… no, tu nemám… mám jen zimní a jarní… tak přemýšlím, kterou z nich vzít.

Jak je to ve Skotsku s větrem? Fouká tam hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.4.17 11:24
@3HE píše:
Ahoj, poletím příští týden do Edinburghu. Nevím, co si obléci. Dívala jsem se na předpově%d počasí, ale i když máb´být 13-17st. a polojasno… bojím se, že mi bude zima. Na nohy mám goretexové turistické boty.
K nim by to chtělo přechodovou bundu… no, tu nemám… mám jen zimní a jarní… tak přemýšlím, kterou z nich vzít.Jak je to ve Skotsku s větrem? Fouká tam hodně?

Ve Skotsku obecně je jedno jaká je předpověď vše se mění tak rychle že se nestačíš převlíkat.

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
26.4.17 11:31
@Anonymní píše:
Ve Skotsku obecně je jedno jaká je předpověď vše se mění tak rychle že se nestačíš převlíkat.

to je super rada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
26.4.17 11:36

Chtělo by to univerzální ohoz… mám docela fajn přechodový kabátek, ale je bez kapuce… jenže k němu ty botasky? Asi nebudu moc řešit, že se to k sobě nehodí… hlavně pohodlí :-) budeme i dost turistikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
26.4.17 11:38

Tak říká se, že v Edinburghu prsi každý den, alespoň chviličku. Taky záleží jak jste otužilá:)
Já bych si vzala jarní akce tomu mikinu. Ono v centru to jakž takž jde, na hradě a u moře je to horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.4.17 11:56

@3HE
Já bych vrstvila, než se tahala s tlustou bundou. V červenci jsem byla ve Skotsku a užila jsem jak šusťákovku, tak takovou nepromokavou přehodovou bundu. Pršelo a lezlo slunce. Jak v celém Skotsku. Nejtepleji bylo nakonec až na Orknejích.
Ale závidím. Mně skotský vzduch voní ;-) Asi jak pořád poprchává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
26.4.17 11:59

No, také si myslím vrstvit. Ale zase ty moje jarní bundy mám natěsno… nedovedu si představit pod to něco přivrstvit :oops: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665

A další věc, je tam vlhko (prso, u moře). A občas je to takové vlezlé. Určitě si vemte čepici:) a možná i rukavice:) když ne, tak si je určitě na každém rohu koupíte:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413

@Russet a jak je to tam tedy s tím větrem? Má smysl brát skládací deštník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
26.4.17 12:00

Co tento kabát? jestli je přechodový, tak by to snad i šlo.. s ním…

https://www.sbazar.cz/…395521-kabat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.4.17 12:08

@3HE
Deštník jsem měla, ale i pláštěnku pončo. Pod to se vejde i batoh nebo kabelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.4.17 12:12

Foukalo tam tak normálně. Bylo po bouřce. Ale vichr byl na Skye. Tam se mi ohýbal stan. To byla noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
26.4.17 12:19

@Russet Děkuji, no nějak si z toho něco vyvodím a nabalím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
26.4.17 12:20
@Russet píše:
Foukalo tam tak normálně. Bylo po bouřce. Ale vichr byl na Skye. Tam se mi ohýbal stan. To byla noc :-)

ve stanu, jo? :potlesk:
my budeme v bytě bydlet… a cestovat v okolí Edinburghu všemožnými dopravními prostředky kromě auta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.4.17 12:27
@3HE píše:
Co tento kabát? jestli je přechodový, tak by to snad i šlo.. s ním…https://www.sbazar.cz/…395521-kabat

Tak asi ho uneseš. Píše lehký.
Jestli budete bydlet v hotelu, tak ho v nejhorším vždy usušíš. Kdybych tam teď jela já, vzala bych si tlustší mikinu, trika s dlouhym rukávem a navrch Loapku bundu bez podšívky. Tu čepici a slabé rukavice na ráno a večer. Pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová