Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Cassi píše:
Já chrápala tak, že jsem budila i sebe. Manžel si mě nahrál.Jsem myslela, že ho zabiju.
Uklidním tě, po porodu to přestalo.
Jsou horší věci, třeba chrápající a slintající člověk v autobuse s otevřenou pusou.
Přesně , jsem 34tt a chrápu jak dřevorubec až mě to budí ![]()
Já začala chrápat cca ve 32tt tak, že jsem budila i sama sebe
V porodnici jsem spala skoro v sedě, jak mi bylo trapně
Po porodu to ovšem nepřešlo, až cca kolem půl roku syna.
Anonymní píše:pokymar píše:ani mi nemluv,už mám nahoře 25 kg
Dle mě to souvisí s váhou, jak jsem se v těhotenství dostala na určitou váhu, tak jsem začala chrápat. Je to teda trapasTaky jsem si myslela, že chrápou jen chlapi
takže možná je to i tím,chtěla jsem se jen uklidnit,že to přejde a že ve svém mladém věku nebudu chrápat jako můj děda
Já nabrala za celé těhu zatím 5 kilo a su 31+6 a chrápu taky docela solidně. Takže ono to asi váhou nebude. ![]()
tak holky, to jsme na tom stejně, můj můž už od mého 37.tt těhu (nyní 39tt) spává v obýváku na gauči.. sama sebe budím a jestli to po porodu nepřejde, tak budu spávat asi na balkoně. A to jsem nikdy předtím nechrápala .. ![]()
Tak z vašich příspěvků je z toho celkem komedie a asi není třeba dělat z toho vědu
jen mě ráno zamrzelo ho vidět schouleného pod dekou na té sedačce
a když mi řekl že chrápu jak starý chlap a že mě slyšel i z toho obyváku,tak mě to celkem dostalo ![]()
mě to taky štve, že spím pořád sama, a že se nemám ke komu tulit, když ten můj manžík spí jinde, ale na druhou stranu ho chápu, protože chodí do práce a vyspat se potřebuje, takže se modlím, aby chrápání po porodu přestalo ![]()
Ahoj, nemužu spát trápí mě mé chrápání
Nikdy jsem nechrápala až postupně co nabírám kila, jsem nyní v 10týdnu těhotenství a jsem i obézní( 3stupen),manžel utíká do pokojíčka a mě to už moc trápí…špatně usínám, je mi horko, blbě se mi dýchá. Manžel říkal že mám i divné to dýchání, že normálně se dýchá klidně..a já že se nadechnu a chvilku nic, prostě přerušovaně? poradtě…jsou nějaké babské rady? děkuji moc, za obezitu si mužu sama to vím. Prosím anonym, citlivé téma ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, nemužu spát trápí mě mé chrápáníNikdy jsem nechrápala až postupně co nabírám kila, jsem nyní v 10týdnu těhotenství a jsem i obézní( 3stupen),manžel utíká do pokojíčka a mě to už moc trápí…špatně usínám, je mi horko, blbě se mi dýchá. Manžel říkal že mám i divné to dýchání, že normálně se dýchá klidně..a já že se nadechnu a chvilku nic, prostě přerušovaně? poradtě…jsou nějaké babské rady? děkuji moc, za obezitu si mužu sama to vím. Prosím anonym, citlivé téma
Určitě to prokonzultuj se svým lékařem. Spánková apnoe je pro zdraví poměrně nebezpečná.
@Anonymní píše:
Ahoj, nemužu spát trápí mě mé chrápáníNikdy jsem nechrápala až postupně co nabírám kila, jsem nyní v 10týdnu těhotenství a jsem i obézní( 3stupen),manžel utíká do pokojíčka a mě to už moc trápí…špatně usínám, je mi horko, blbě se mi dýchá. Manžel říkal že mám i divné to dýchání, že normálně se dýchá klidně..a já že se nadechnu a chvilku nic, prostě přerušovaně? poradtě…jsou nějaké babské rady? děkuji moc, za obezitu si mužu sama to vím. Prosím anonym, citlivé téma
Ja jsem v tehotenstvi take chrapala, pak to zas preslo…ale ja mam normalni vahu…jestli jsi pred tehotenstvim nechrapala, tak bych to nejak pretrpela..jestli jsi problemy s chrapanim a dychanim mela uz pred tehotenstvim, tak byses mela objednat do spankove laboratore.., bohuzel pravdepodobne ti krom jineho reknou, ze problem je obezita a budes to muset resit
@Anonymní píše:
@Fíková s gynekologem? díky
Nevím jestli gynekolog tohle řeší. Spíš praktik.
@Melodie91 já si myslím, že je to 100% obezitou(140kg-165cm)mám více dětí..u prvního jsem vážila 85kg..dříve jsem opravdu nechrápala. Zkusím gynekoložku, ona je moc fajn třeba mi k tomu řekne víc..
Díky moc, snad to nebude nic vážného..jen fakt ta blbá obezita.
+1 Snoran - https://nuvialab.com/…/Snoran-Plus Konečně se vyspím
Mohu všem doporučit. Zatím použito 3týdny a stále dobré.