Spací pytel + peřina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11620
5.3.12 20:59

spací pytel + peřina

Ahoj, používám teplý spací pytel a peřinu z dutého vlákna. V ložnici je tak 20 °C. Malá mívá chladné tváře, někdy i ručičky (ty musí mít venku). Teď jsem četla, že ve spacím pytli už se dítě nezakrývá ani v 18 °C a dítě se zkouší podle místa mezi lopatkami - má tam být teplé a suché. Já jsem zatím testla vždycky za krkem, tam zpocená nebývá. Co myslíte, přehřívám ji? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101536
5.3.12 21:01

Pokud není za krkem zpocená, tak bych to nechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.3.12 21:02

Mně to taky nedá, ještě něčím nepřikrýt. Dneska jsme v noci měli tak těch 18°C a i když za krkem byla teplá, tak ruce měla jak led, i když byla přihozená ještě fleesovou dekou :? Nějak nevím, co s tím, asi bude dostávat rukavice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
5.3.12 21:04

Když není spocená, tak bych nic neměnila ( pokud ji nechceš otužovat :mrgreen: ). Holt je teplomilka.

Příspěvek upraven 05.03.12 v 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433

.

Příspěvek upraven 10.04.12 v 11:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424

Já také přes pytel přikrývám peřinkou a nepřehřívá se. Jinak jako malé miminko jsem také musela dávat bavlněné rukavičky, protože měla i v 22 st studené ručičky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
5.3.12 21:06

Můj syn spal jenom ve spacím pytli.Máme tady max 18C.Chladné tváře má i když je 30C…

• Citovat
  • Upravit
11620
5.3.12 21:08
Dajdula píše:
Když není spocená, tak bych nic neměnila ( pokud ji nechceš otužovat :mrgreen: ). Holt je teplomilka.

Já vlastně otužuju, po narození jsme s mužem chcípali ve 25 stupních, jinak byla v zavinovačce pod fleecovou dekou na zmrznutí. :nevim:
Doteď topím přes den v bytě na 23°C 8o .

Příspěvek upraven 05.03.12 v 21:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
5.3.12 21:09

Taky jsem to tak dělala v ložnici, kde máme 18 - 19 stupňů, teplý pytel a ještě trošku přikrýt peřinkou. Syn měl i tak strašně ledové ruce. Zhruba od 5 měsíců spí jen v pyžamu pod peřinkou a ruce už studené nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
5.3.12 21:09

Betusce se do kolebky deka nevejde, tak ma jen rychlozavinovacku. Mame tu sice tepleji, tak 22-23 stupnu (a to netopime! holt cinzak…), ale chladna na rukou nebo tvari je nekdy taky - hlavne kdyz si je pred usnutim oslinta ;) Nastydla z toho ale nikdy nebyla, a nevypadala ze by ji neco chybelo. Pod krkem je vzdycky tepla. Takze bych to nehrotila a klidne zkusila i bez deky. Ale pokud se nepoti nebo nebudi vedrem, pro klid duse asi ta deka taky nevadi… Hlavne to moc neres :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
5.3.12 21:11
Opičářka píše:
my taky spíme ve spacáku a teď jsem jí místo peřiny povlíkla deku…nějak mi to nedá ji nepřikrýt ničím…navíc už se vrtí a cestuje po posteli i s tím spacákem, takže je přikrytá-nepřikrytá

Ema taky mívá tu peřinu v pase. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
5.3.12 21:12
jajul píše:
Dajdula píše:

Já vlastně otužuju, po narození jsme s mužem chcípali ve 25 stupních, jinak byla v zavinovačce pod fleecovou dekou na zmrznutí. :nevim:
Doteď topím přes den v bytě na 23°C 8o .

Příspěvek upraven 05.03.12 v 21:09

No těbůh :mrgreen: .Třeba jí budou zase vyhovovat vedra v létě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.3.12 21:16

Malá (4 měsíce) má jen pytel… Když jí dám ještě deku, tak má zpocenou hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
5.3.12 21:19
Angua píše:
Mně to taky nedá, ještě něčím nepřikrýt. Dneska jsme v noci měli tak těch 18°C a i když za krkem byla teplá, tak ruce měla jak led, i když byla přihozená ještě fleesovou dekou :? Nějak nevím, co s tím, asi bude dostávat rukavice :lol:

na zahřátí to sice nepomůže, ale ty pře rukavice nepoznáš, že jou ledové a nebudeš mít stíhy ze zmrzlého dítěte. :lol:

já to vyřešila govnem. Kluk měl taky pořád ledové ruce, pokud měl jen pytel bez rukávů. Ani přikrytí nepomohlo. Ty rukávy mi za přišlo, že je jak ve skafandru. Dceři jem koupila meriiino gown a je po prooblému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
5.3.12 21:20

Tak prcek má pytel a teplej fleecovej overal s ťapkami a už mě nenapadlo ho přikrývat. I tak bývá někdy zpocený, než usne a vrtí se. Ráno je teplounkej a v pohodě. Má tam na noc 21-21.5 st.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí