Spací pytel + peřina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101578
5.3.12 21:21
Alpaka píše:
Angua píše:
Mně to taky nedá, ještě něčím nepřikrýt. Dneska jsme v noci měli tak těch 18°C a i když za krkem byla teplá, tak ruce měla jak led, i když byla přihozená ještě fleesovou dekou :? Nějak nevím, co s tím, asi bude dostávat rukavice :lol:

na zahřátí to sice nepomůže, ale ty pře rukavice nepoznáš, že jou ledové a nebudeš mít stíhy ze zmrzlého dítěte. :lol:

já to vyřešila govnem. Kluk měl taky pořád ledové ruce, pokud měl jen pytel bez rukávů. Ani přikrytí nepomohlo. Ty rukávy mi za přišlo, že je jak ve skafandru. Dceři jem koupila meriiino gown a je po prooblému.

Obrázek či odkaz prosím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.3.12 21:25
Alpaka píše:
Angua píše:
Mně to taky nedá, ještě něčím nepřikrýt. Dneska jsme v noci měli tak těch 18°C a i když za krkem byla teplá, tak ruce měla jak led, i když byla přihozená ještě fleesovou dekou :? Nějak nevím, co s tím, asi bude dostávat rukavice :lol:

na zahřátí to sice nepomůže, ale ty pře rukavice nepoznáš, že jou ledové a nebudeš mít stíhy ze zmrzlého dítěte. :lol:

já to vyřešila govnem. Kluk měl taky pořád ledové ruce, pokud měl jen pytel bez rukávů. Ani přikrytí nepomohlo. Ty rukávy mi za přišlo, že je jak ve skafandru. Dceři jem koupila meriiino gown a je po prooblému.
:lol: :lol: :lol: Tak když by to pomohlo aspoň mně… :lol:

Merino gown vypadá supr. Pro nás předčasné, často se ještě v noci prokadí a asi bysme mu dali pěkně zahulit, když by se denně pral :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.3.12 21:25

Obrázky zde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
5.3.12 21:32

tyjo, já teda koukám. Naše mladá už bohužel spacák nesnese, spí věčně odkopaná, takže jen v pyžamu, ze kterého jí koukají záda. Už jsem otrlá a ani nepřikrývám. Máme v ložnici taky kolem 20st. Ona je ale zvyklá, než přišly ty mrazy, spali jsme celou noc s otevřeným oknem, takže teď je tu na ní opravdu dost vedro. Ale já jsem zase zhýčkaná a to okno už se mi otvírat nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101578
5.3.12 21:32
Angua píše:
Obrázky zde :mrgreen:

To víš, to je ta lenost :oops:
Ale je to krásné, že bych ještě zakoupila pro svého 1,5 roku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.3.12 21:34

Jako vypadá to fakt dobře, taky se mi to líbí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
5.3.12 21:41

koukám,že my malého taky docela otužovali,od narození-únor spal v overálku,ve velké zimě dostal ještě kabátek,čepičku a tŕukavičky,vše jne bavlněné a spal jen v zavince ,celou noc otevřené okno.Dneska u nás přikrytej neusne a to pořád spíme u otevřeného okna,Ake myslím,že na co dítě naučíš to pak vyžaduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
5.3.12 21:58

Já dávám pytel, klasické bavlněné pyžamo a ještě přikrývám slabší přikrývkou. Beru to podle sebe, že když jsem unavená a ospalá, tak je mi zima a sama (celoročně - mimo extrémních pařáků v létě) spávám pod docela tlustou peřinou ze starého dobrého peří. V průběhu noci se malej převaluje a většinou když chodím spát, tak má přikrývku někde u nohou…to už pak něřeším a nezakrývám. Jenom na to usínání. Zpocený nebývá, ani se nebudí..spí dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
5.3.12 23:08

Já jsem donedávna dávala pytel, ale to se pak ráno rozčilovala, že se nezvedne a chtěla hned ven a člověk přišel o drahocené vteřiny na probuzení. To jsem i přikrejala. Teď jsem se na pytel vybodla a spi jen v overalku pod peřinou, ale často se odkopává…ale nevypadá že by jí to vadilo. Kolik máme stupnů netuším, ale řekla bych tak kolem 20.

ta merinokošilka ale vypadá hezky, ovšem ta cena …chtělo by jich mit po ruce vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
6.3.12 11:56

male spí ve spacím pytli od půl roku a nikdy přikrytej není ani v zimě a v pokoji je tak 18-19 a na spaní má fleesovej overal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí