Zdravé spaní - přikrývky

4
4.3.12 17:15

Zdravé spaní - přikrývky

Ahoj jaké doma používáte přikrývky ?
klasické péřové nebo už máte vyměněno na moderní s dutým vláknem ?
Chceme ted s manželem koupit nové i pro malého ale nemáme s tím zkušenosti.

Díky
Kacka :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
4.3.12 17:31

Máme s ovčí vlnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.3.12 17:32

Máme duté vlákno, protože manžel má alergii na peří. Když jsem žila u rodčů, měli jsme péřové polštáře a deky s ovčí vlnou.

• Citovat
  • Upravit
4
4.3.12 17:43

já se právě rozhoduju co koupit zda duté vlákno nebo vlnu.
Jaké máte zkušenosti s hřejivostí toho dutého vlákna ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
4.3.12 17:47

já při výběru zvolila duté vlákno - jedno z hlavních kritérií pro mě byla snadná údržba. když chci, tak prostě hodím do pračky a je to. jenom pozor na velikost pračky, já kvůli tomu koupila na 7kg prádla a je to tak tak (vleze se jen jedna). ale to záleží i na tom, jakou gramáž člověk zvolí, my máme zrovna silnější peřiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
4.3.12 17:56

hřejivostse taky odvíjí od gramáže. my jsme vybrali vyšší gramáž (tlustější peřina - víc materiálu v ní), protože já jsem „zmrzlík“ a jsem s nima spokojená.
doporučuju zajít do obchodu, kde budou mít na ukázku různé druhy a zkusit si to ochytat. jsou opravdu od super tenkých až po hooodně silné, připomínající klasické péřové.
pokud budeš chtít taky nějaké s vyšší gramáží, tak doporučuju koukat po nějakých „značkových“. nebrat obyčejné z tržnice nebo v akci v marketu.
já za sebe můžu doporučit český klinmam. mám od nich i polštáře a spokojenost. manžel se v noci dost potí a odnáší to polštář, takže ten jeho peru s každým povlíkáním a i po dvou letech je úplně ok.
při vybírání jsem slyšela taky chválu na scan quilte, dormeo a asi vebu. ale s těmi osobní zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.3.12 18:59

My máme taky ovcu :mrgreen: U tchyně jsem spávala pod dutým vláknem a teda žádné vedro mi pod tím nebylo, ovečka je lepší :mrgreen: Ale tu gramáž nevím, možná má nějaké tenké, nemyslím, že značkové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.3.12 10:20

Tak jsem se rozhodla objedna ty přikrývky 4roční období zitra mi to má přijít tak pak napíšu zkušenost. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.3.12 20:49

už týden používám ty přikrývky 4roční období a jsou super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
21.9.12 14:36

@kacka277 Ahoj :-) Chci se zeptat, jak jsi spokojená s peřinama 4 roční období? A nemohla by jsi hodit odkaz, kde jsi je kupovala? Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
21.9.12 14:57

Byla jsem se na ně taky dívat, jsou třeba v jysku..já jsem teda malému koupila z gumotexu, my s mojim máme z jysku a jsme spokojení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
21.9.12 14:59

Ahoj, přidám se, budeme ted kupovat dětem (2 a 5 let) a vůbec nevím jaké, poraďte, určitě nechci peří ani ovci a vůbec žádné zvíře :P.
Jaké jsou možnosti, můžete i doporučit obchody (napadá mě jen Jysk a Ikea)?
Vůbec nevím, jak poznám kvalitu.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
21.9.12 15:13
@JaSa píše:
Ahoj, přidám se, budeme ted kupovat dětem (2 a 5 let) a vůbec nevím jaké, poraďte, určitě nechci peří ani ovci a vůbec žádné zvíře :P.
Jaké jsou možnosti, můžete i doporučit obchody (napadá mě jen Jysk a Ikea)?
Vůbec nevím, jak poznám kvalitu.
Díky

Jak jsem psala, malému jsem koupila GUMOTEX, hlavně kvůli kvalitě, to poznáš když na to šáhneš, já jsem max spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.11.13 04:33

Ahojky, jdu si pro rady. Psalo se tu o ovci vlne. Zvazuji, ze to koupim manzelovi, jestl mu to nepomuze s nocnim pocenim. Myslite, ze to ta vlna dokaze?
A potom jakou deku a polstar? Tu celou kozesinovou nebo to s potahem prosivanou?

• Citovat
  • Upravit
17630
7.11.13 08:05
@RadkaCh píše:
Ahojky, jdu si pro rady. Psalo se tu o ovci vlne. Zvazuji, ze to koupim manzelovi, jestl mu to nepomuze s nocnim pocenim. Myslite, ze to ta vlna dokaze?
A potom jakou deku a polstar? Tu celou kozesinovou nebo to s potahem prosivanou?

se omlouvám že neporadím, ale zajímají mě reakce. Můj se v noci potí jak kůň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401