Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Anonymní píše:
Zdravím,omlouvám se za anonym,ale je to pro mě maličko citlivé téma.Nikdy jsem s chrápáním problé neměla.Vždy jsem si myslela,že chrápat můžou jen staří ožralí chlapi,ale omylDneska ráno jsem se probudila,podívala se vedle sebe a přítel nikde
Spal na sedačce v obýváku a po probuzení tvrdil,že jsem chrápala hůř než chlap.Jsem v 35tt těhotenství,hodně oteklá,tak nevím,zda to nemůže mít nějakou spojitost s tím??Celkem mě děsí představa,že přítel vedle mě nechce spát a postýlku máme v ložnici hned vedle moji postele-vyspí se vůbec potom moje dítě??
Někomu to možná přijde komické a primitivní,ale mě to docela trápí,za každý názor děkuju
![]()
mne to take zajima vcera se mi stalo to same jsem 20tt ![]()
My chrápem oba
a ani nepijem a nejsme staří
a dítě to nebudí
Jinak můj chlap se kvůli toho ještě do obývaku nikdy neodstěhoval, ale já tam chodím spávat pravidelně ![]()
jj, taky jsem to řešila a je to normální - po porodu to ve většině případů odezní:-)
Jsou víc prokrvené a „oteklé“ sliznice, nejen tam dole, ale všude, takže i v puse, nose… Chrápání bych stavěla na stejnou „úroveň“ jako třea krvácení dásní v těhotenství, až pak splaskneš, přejde to ![]()
(Já jsem obviňována, že ze spaní moc funím, tak to fakt nevím, co s tím mám dělat
)
Pipet píše:
Jsou víc prokrvené a „oteklé“ sliznice, nejen tam dole, ale všude, takže i v puse, nose… Chrápání bych stavěla na stejnou „úroveň“ jako třea krvácení dásní v těhotenství, až pak splaskneš, přejde to(Já jsem obviňována, že ze spaní moc funím, tak to fakt nevím, co s tím mám dělat
![]()
)
Dejchej si jak chceš, ale nefuň… ![]()
Dle mě to souvisí s váhou, jak jsem se v těhotenství dostala na určitou váhu, tak jsem začala chrápat. Je to teda trapas
Taky jsem si myslela, že chrápou jen chlapi ![]()
děkuji všem
krvácení dásní taky nic moc,ale aspoň bych neodháněla přítele z postele
snad to po porodu uteče pěkně s těma otokama ![]()
pokymar píše:
Dle mě to souvisí s váhou, jak jsem se v těhotenství dostala na určitou váhu, tak jsem začala chrápat. Je to teda trapasTaky jsem si myslela, že chrápou jen chlapi
ani mi nemluv,už mám nahoře 25 kg
takže možná je to i tím,chtěla jsem se jen uklidnit,že to přejde a že ve svém mladém věku nebudu chrápat jako můj děda ![]()
Taky jsem v těhu chrápala
po porodu to přešlo
Měla jsem strach, že budu chrápat i v porodnici, ale naštěstí jsem nechrápala ![]()
Manžel chrápe, funí… a miminko tím nebudí
![]()
Ahoj, taky jsem začala chrápat v těhu, a to opravdu strašně, budila jsem sama sebe. Po porodu už ne. Teda aspon o tom nevím ![]()
Já chrápala tak, že jsem budila i sebe. Manžel si mě nahrál.
Jsem myslela, že ho zabiju.
Uklidním tě, po porodu to přestalo. ![]()
Jsou horší věci, třeba chrápající a slintající člověk v autobuse s otevřenou pusou. ![]()
V těhotenství jsem taky začala chrápat, sama jsem se budila, případně do mě muž strčil. Po porodu to samo odeznělo a po chrápání ani stopy, pokud tedy nespustí někdo jiný
![]()
Zdravím,omlouvám se za anonym,ale je to pro mě maličko citlivé téma.Nikdy jsem s chrápáním problé neměla.Vždy jsem si myslela,že chrápat můžou jen staří ožralí chlapi,ale omyl
Dneska ráno jsem se probudila,podívala se vedle sebe a přítel nikde
Spal na sedačce v obýváku a po probuzení tvrdil,že jsem chrápala hůř než chlap.Jsem v 35tt těhotenství,hodně oteklá,tak nevím,zda to nemůže mít nějakou spojitost s tím??Celkem mě děsí představa,že přítel vedle mě nechce spát a postýlku máme v ložnici hned vedle moji postele-vyspí se vůbec potom moje dítě??
Někomu to možná přijde komické a primitivní,ale mě to docela trápí,za každý názor děkuju