Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím. Je tu někdo, kdo měl příznaky těhotenství podobné chřipce? Mám 4 dny do menstruace, bolí mě celý člověk, převážně záda, prsa nalite a bolavé, žaludek mám jako na vodě a jsem strašně unavená. Teplotu, rýmu, bolest v krku - nic takového nemám. Nechráněný sex proběhl 4 dny před ovulaci, v den ovulace jsme měli sex chráněný. Samozřejmě vím, že by se mohlo jednat o těhotenství. Mám jen jeden vejcovod (i s tímto hendikepem mám přirozeně dvojčata) a upřímně si už přesně na příznaky nepamatuju, protože jsem si tak moc přála dítě, že spoustu příznaků jsem si vsugerovala. Tudíž nevím, zda se jedná o PMS, chřipku nebo těhotenství 🥴 takže prosím o vaše zkušenosti, abych ty 4 dny do případně menstruace přežila 😁
To je zas dotaz
Prostě počkej co z toho bude.
Když ty si nejsi jistá a je tolik možností, co za tím může být, tak jak to mají vědět uživatelé tady? ![]()
To bych musela být s těmito „příznaky“ těhotná každý měsíc. ![]()
Tak když na to půjdeme logicky, kdybys teoreticky byla těhotná, tak hladina HCG bude zatím tam malicka, že na nějaké příznaky je fakt brzy (jasně najde se X žen co ti budou tvrdit, že je měly…no, není jak to dokázat ani vyvratit)…proto bych to spíše tipla na PMS či nemoc…ale víš jak, 4dny před ovulaci nechráněno styk…šance tam je…
Zdravím. Je tu někdo, kdo měl příznaky těhotenství podobné chřipce?
Pochybuji. Chřipka se vyznačuje vysokými horečkami, které trvají několik dní, náhlým vznikem, bolestmi kloubů.
To, co popisuješ, neodpovídá ani běžné viróze - ale běžnému PMS. Otázku, zda se jedná o PMS nebo těhotenství, ti lépe než my zodpoví těhotenský test nebo odběr hCG.
Chripka asi ne. Jinak ty prece znas sve telo, vis jestli mivas PMS a jak se pred MS kazdy mesic citis. Jestli nechraneny sex byl 4 dny pred ovulaci, rekla bych ze tehotenstvi spise ne, i kdyz samozrejme spermie si na vajicko mohou pockat az tech 5 dni… ale zkratka musis vydrzet do ms a uvidis, podle techto priznaku to nikdo na internetu neurci.
„Je tu někdo, kdo měl příznaky těhotenství podobné chřipce?“
Já měla ve stejný den pozitivní těhotenský test a test na covid. Zle mi bylo, bolel celý člověk. Počítá se to? ![]()
Zdravím. Je tu někdo, kdo měl příznaky těhotenství podobné chřipce? Mám 4 dny do menstruace, bolí mě celý člověk, převážně záda, prsa nalite a bolavé, žaludek mám jako na vodě a jsem strašně unavená. Teplotu, rýmu, bolest v krku - nic takového nemám. Nechráněný sex proběhl 4 dny před ovulaci, v den ovulace jsme měli sex chráněný. Samozřejmě vím, že by se mohlo jednat o těhotenství. Mám jen jeden vejcovod (i s tímto hendikepem mám přirozeně dvojčata) a upřímně si už přesně na příznaky nepamatuju, protože jsem si tak moc přála dítě, že spoustu příznaků jsem si vsugerovala. Tudíž nevím, zda se jedná o PMS, chřipku nebo těhotenství 🥴 takže prosím o vaše zkušenosti, abych ty 4 dny do případně menstruace přežila 😁