Chřipka nebo zahnizďování?

271
26.5.11 13:01

Chřipka nebo zahnizďování ?

Ahoj Všem,
Mám takový dotaz,dnes jsem 23 den od prvního dne MS. Mám již nějakou dobu těhu příznaky,ale dnes ráno mi tělesná teplota vylétla na 37,7 stupňů a k tomu bolení těla od pupíku dolů,jako podbřišek,kříž a nohy. Také se mi až dnes dost nalila prsa. Před tím mi pouze bolely bradavky. Setkal se prosím někdo z Vás s něčím takovým ?? Již jsem si vzala ibalgin 400,tak doufám,že jsem neudělala špatně :-( Moc děkuji,za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3542
26.5.11 13:04

Mám obavy, že s tím ti asi neporadíme.. na test máš brzy, ale je fakt, že jsem si nedávno kupovala test v lékárně, citlivost 5. dne odpození… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
26.5.11 13:23

Moc děkuju,opravdu nevím,co se děje. Již v polovině února jsem byla na revizi :roll: a teď mám strach. Jen chci vědět,jaké kdo měl příznaky při zahnizďování. Moc děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
26.5.11 13:24

Zkusit muzes jit ke gynekologovi. Na utz by mohl byt videt vacek nebo nejaky naznak, nebo si dat udelat krevni testy. Jinak ale chripka byva casta pri zacatku tehu, me dr rekl zeje to proto ze telo si zvyka a organismus je splaseny a oslabeny tak bych byla v klidu, ale s temi leky bych si dala pozor, radsi jdi do lekarny a zeptej se na nejaka homeopatika co se muzou uzivat v tehu, na chripku nebo co ti vlastne je, lekarnice ti poradi. A pokud tehotna nejsi tak ti to pomuze taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
26.5.11 13:28

Těhu to být může, já si ten začátek taky odmarodila. Dokud si nebudeš jistá, tak Ibalgin nee!! To raději paralen, kdybys měla teplotu nad 38.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
26.5.11 13:41

Ahoj, ja mela pri prvnim tehu taky porad pocit, ze na me „neco leze“ :lol:, mela jsem porad zimnici, motala se mi hlava, vsechno me bolelo … a tomu, co na me lezlo, je dneska uz 15 let :wink:
Ta nalita prsa jsou dobre znameni, to pri chripce nebyva :lol:

Preju hodne stesti a drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
26.5.11 14:42

Mě teda bolelo tak dva týdny před ms v podbřišku takže sem očekávala,že to dostanu a ono nic :-) Je ale fakt,že příznaky těhu sem měla víckrát jenom sem si to ale namlouvala..já si myslím,že těhu jsi..
Snad ti to vyjde tak,jak si přeješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
26.5.11 14:54

Lend.u - myslíš,že by něco bylo vidět? Myslela jsem,že to je až později. Teď jsem musela do práce a bolí mě " jen" třísla,hlava od teploty a trochu cítím podbřišek. Jsem tak trochu malátná a začala jsem mít větší výtok´,bílí. Přemýšlela jsem nad krví,ale nevím,kdy se HCG v krvi objevuje :nevim: Prvně jsem měla MS a šla na krev a HCG bylo 17 ,nikdo mi nevěřil,že to vím. Teď se bojím abych si to jen nenamlouvala,ale ty bolesti nohou,teplotu,výtok a velikost prsou si namlouvat nejde. Moc a moc Vám Všem děkuju za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
26.5.11 14:57
hanzbl00 píše:
Mě teda bolelo tak dva týdny před ms v podbřišku takže sem očekávala,že to dostanu a ono nic :-) Je ale fakt,že příznaky těhu sem měla víckrát jenom sem si to ale namlouvala..já si myslím,že těhu jsi..
Snad ti to vyjde tak,jak si přeješ :kytka:

Toho se právě bojím,jestli si to nenamlouvám a stále se snažím si to vyvracet :roll: jen po dnešku mi to moc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
26.5.11 15:06

Jestli dobře chápu tak mimčo chceš?
Tak zkus test nevím sice,jestli by ti už teď něco ukázal :nevim: mě ukázal až tak po 10 dnech od vynechání..Hlavně se na to snaž nemyslet,zaměstej se něčím..Já vim že se to takhle kecá taky sem byla napnutá a skoro sem nedokázala myslet na nic jinýho ale co z toho :-? tady ti taky nikdo moc neporadí to ukáže čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
26.5.11 15:40
hanzbl00 píše:
Jestli dobře chápu tak mimčo chceš?
Tak zkus test nevím sice,jestli by ti už teď něco ukázal :nevim: mě ukázal až tak po 10 dnech od vynechání..Hlavně se na to snaž nemyslet,zaměstej se něčím..Já vim že se to takhle kecá taky sem byla napnutá a skoro sem nedokázala myslet na nic jinýho ale co z toho :-? tady ti taky nikdo moc neporadí to ukáže čas

To chci a pokouším se na to nemyslet,taky dost pracuju. :-) Jen mi neni dobře a tak mi to stále připomíná. Stále uvažuju nad tou krví,jestli jít,nebo ne. :nevim: Mám dost stresu v práci a to taky neni nejlepší,za nedlouho mám jít na vyšší pozici a tak se obávám. Kdybych to věděla dám na sebe větší pozor a tak nějak zvolním. V tuto chvíli zvolnit nejde,když nebudu těhu,zavřu si tím dveře. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
26.5.11 15:41

Já bejt tebou tak na tu krev jdu..je přece lepší vědět než ta nejistota ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
26.5.11 15:50
hanzbl00 píše:
Já bejt tebou tak na tu krev jdu..je přece lepší vědět než ta nejistota ne? :-)

To určitě,jen nevím od kdy je HCG v krvi. :nevim: Na test je brzy,mám dostat MS někdy kolem 3.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
26.5.11 15:59

koukni sem na tabulku a uvidíš http://www.zbynekmlcoch.cz/…kvalita.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
26.5.11 16:16
hanzbl00 píše:
koukni sem na tabulku a uvidíš http://www.zbynekmlcoch.cz/…kvalita.html

Nevím kdy byla ovulka,nikdy jsem ji nesledovala. Asi mi nezbívá nic jiného,než počkat na MS a s mím štěstím dorazí :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí