Pomůže jen vyvolávačka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
52
26.5.11 12:34

Pomůže jen vyvolávačka?

Pořád se snažme, nevzdáváme to. MS se mi stále po roce a půl vysazení HA nesrovnala. Pomůže k tomu jen vyvolávačka? Dnes jsem byla u Dr. a vše jí řekla. Jednou už jsem na vyvolávačce byla a nic. Jaké máte zkušenosti?
Děkuju za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3542
26.5.11 12:45

měla by ti dát vyvolávací injekci, udělat ultrazvuk, uhormonální profil a nasadit léčbu, tohle není moc normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
26.5.11 12:46

Ano,většina dr. to nechává bez pomoci rok-snažení,ale cyklus ti měla upravit už dávno :wink: Změnila bych dr. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
26.5.11 12:52

Taky jsem mela povysazeni HA problemy s MS. Muj dr. me po roce a kousek snazeni bez uspechu a nepravidelne MS predal dal. Jedna dr. v nasi nemocnici se zabyva neplodnosti, tak mi udelala odbery a zjistila PCO. Nasazen Clostilbegyt a rovnou se s nami domluvila na IUI. Po trech cyklech jsem si vyzadala laparoskopii, po ni uz nebylo hormonalni lecby treba.

Kamaradka po vysazeni HA stejny problem. Ma jineho dr., ktery radis vse nechava na prirode a tak stale cekala. Cykly ruzne dlouhe, nekdy MS jen s vyvolavackou. Otehotnela nakonec prirozene po dvou letech i s nepravidlenou MS.

Je to fakt individualni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
26.5.11 13:06

Moc se semnou nepárala, dala mi injekci a řekla až vám skončí MS tak přijdte. To bylo vše.
Myslíte že bych hned měla změnit dr. nebo ještě počkat co se bude dít pak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí