Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky v září chodím tady už asi rok jako neregistrovaná na snažilky a četla si příspěvky jak otěhotnět a tak.No a řekla jsem si že pokud se povede napíšu tady jak jsme se k tomu dopracovaly.2010 jsme se začaly snažit s manželem o druhé miminko. Malá je narozená v prosinci tak jsme začaly dřív aby jsme to stihly, a napojily mateřskou.První měsíc nic, druhý měsíc nic třetí nic,, tak už mi to začalo být divné, zjistlila jsem si na netu jak je to s ovulací a tak jsme se začaly snažit mezi 12-16 dnem cyklu.Byl prosinec a nic. Šla jsem na gyndu a tam mi řekl že pokud se nesnažíme rok tak semnou nic dělat nebude.Tak jsem se rozhodla že si začnu měřit bazální teplotu,hned první měsíc jsem zistila že ovulaci mám až 20 den cyklu,,.Tak jsme se snažily kolem toho dvacátéo dne každé dva dny někdy i každý den a nic.Z ničeho nic se mi rozházel cyklus že jsem měla měsíčky i co 5 dní tak jsem šla znovu na gyndu a napsal mi proveru na upravu a podporu těhu,, no a vzala jsem 8 tabletek a otěhotněla jsem.Milaškovaly jsme se přesně v den ovulace předtím jsme to neměli 5 dní a vyšlo to!!!! V březnu jsem otěhotněla a termín mám 13.12 což mi vyšlo přesně ještě nakonec. Doufám že jsem všem snažilkám pomohla a že t nevzdáte!!!
Moc, moc gratuluju a přeju pohodové těhotenství!
Tak tohle je příběh o snažení s dobrým koncem.
![]()
já dneska beru poslední den proveru tak doufám že se nám to povedlo stejně jako tobě uvidím za týden co a jak
Šari, blahopřeji k těhu a přeji uspěšny finish toho krasneho stavu po kterem touži snad každa žena.
Ahojik Sarinko. Jé, ty jsi ročník 86? Jestli ano, tak já taky. Jen jsem ti chtěla říct, že je tu skupinka, jak otevřená, tak uzavřená pro holky, které čekají miminko v prosinci, tak se tam kdyžtak za holkama přidej. ![]()
Já tam jsem taky, i když tam bohužel už nepatřím. Nějak se to zvrtlo v ZT, ale už je vše dobré a budeme se co nejvříve snažit znova.
tobě přeji mnoho stěštíčka. Za takové dlouhé snažení si to zasloužíš.
Nám se to povedlo hned první tulení s používáním ovu testů. Už mám nakoupené nové a jdeme do nového snažení. ![]()
Odkaz na skupinky:
https://www.emimino.cz/…ankovani/96/#…
https://www.emimino.cz/…ankovani/17/#…
Snad ti oba odkazy půjdou vpohodě. Jen u té první skupinky musíš zažádat o přijetí, ale to nebude problém. ![]()
Snad se k nám přidáš. Přeji krásný den. ![]()
ahojky tak to mě moc mrzí,, doufám že se vám to povede znova co nevidět a se zdárným koncem !!!! Moc titopřeju !!!
Sarinka86 : moc hezký příběh hlavně s krásným koncem,moc blahopřeji. Začala jsem po půl roce co nám to nejde taky měřit BT tak jsem zvědavá jak dopadnu
hlavně se miláškujte neplánovaně, a jak bude chut ,, celou dobu to nešlo a pak jsem si řekla ovulace má být až zítra no ale co máme chut no a byla ten den a vyšlo to
sarinka86 píše:
hlavně se miláškujte neplánovaně, a jak bude chut ,, celou dobu to nešlo a pak jsem si řekla ovulace má být až zítra no ale co máme chut no a byla ten den a vyšlo to
Tak to plně souhlasím. Více se milovat a méně dělat děti. ![]()
Ono tělo není stroj. ![]()
Navíc myslím, že tělo si samo řekne, kdy chce. A tím, že chce, tak myslím, že mnohdy chce právě v době, kdy je připraveno k otěhotnění. ![]()
My se tulili vcelku pravidelně a bylo to hezké. V době, kdy to ale byl ten super úžasný nejlepší sex, tak to vyšlo. ![]()