Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, v izbe sa mi objavili tieto stvorenia. Neviete, čo to môže byť a ako ich odstrániť?
To jsou stinky. Není to ani hmyz. Můžeš se jich zbavit jakýmkoliv postřikem na hmyz, ale jsou to neškodná a vesměs užitečná stvořeníčka.
@Janli Neni to svinka? Je to skoro to same, ze…?
@nouseforname Taky bych je nehubila, nic neudelaji, pokud jich teda neni moc, coz jsem v normalni domacnosti nikdy ani nevidela. Libi se jim ve vlhku a tme. Fungujou na ne klasicke postriky.
@TRG jsou si hooodně podobný, ale jestli se to svine do klubíčka, když do toho zakladatelka ťukne, tak je to svinka. Když ne, tak stínka. ![]()
@Kamkam píše:
@TRG jsou si hooodně podobný, ale jestli se to svine do klubíčka, když do toho zakladatelka ťukne, tak je to svinka. Když ne, tak stínka.
Ooo, genialni, to si zapamatuju. ![]()
Sťahujem sa do nového bytu, je to len v jednej izbe, kde je podlaha
zatiaľ som tak každý deň našla také 3 - 4.. vždy som ich zašľapla
možno sú neškodné, ale mám paranoju, že to po mne bide liezť v noci, tak sa toho chcem zbaviť 😃
@nouseforname píše:
Sťahujem sa do nového bytu, je to len v jednej izbe, kde je podlahazatiaľ som tak každý deň našla také 3 - 4.. vždy som ich zašľapla
![]()
možno sú neškodné, ale mám paranoju, že to po mne bide liezť v noci, tak sa toho chcem zbaviť 😃
Chápu, také tohle nemusím a už vůbec ne v noci. O prázdninách přišel domovník s tím, že mají podezření na rusy v domě. Oj, to se mi udělalo zle. Od té doby v noci dělám v kuchyni náhodné světelné přepadovky. Domovník se již neozval, tak doufám, že to byl falešný poplach.
@TRG píše:
Ooo, genialni, to si zapamatuju.
Nedávno jsem to někde četla, když jsem objevila Ameriku, myslela jsem vždycky, že je to jeden druh.
vysvětlilo to moji záhadu, kdy jsem do „autobusáků“ při několika posledních setkáních šťouchala a oni se prostě ne a ne stočit. ![]()