Chrobáky v izbe - čo s tým?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.9.19 16:30

Chrobáky v izbe - čo s tým?

Ahoj holky, v izbe sa mi objavili tieto stvorenia. Neviete, čo to môže byť a ako ich odstrániť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
22.9.19 16:46

To jsou stinky. Není to ani hmyz. Můžeš se jich zbavit jakýmkoliv postřikem na hmyz, ale jsou to neškodná a vesměs užitečná stvořeníčka.

• Citovat
  • Upravit
TRG
5355
22.9.19 16:57

@Janli Neni to svinka? Je to skoro to same, ze…?

@nouseforname Taky bych je nehubila, nic neudelaji, pokud jich teda neni moc, coz jsem v normalni domacnosti nikdy ani nevidela. Libi se jim ve vlhku a tme. Fungujou na ne klasicke postriky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
22.9.19 17:00

@TRG jsou si hooodně podobný, ale jestli se to svine do klubíčka, když do toho zakladatelka ťukne, tak je to svinka. Když ne, tak stínka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5355
22.9.19 17:09
@Kamkam píše:
@TRG jsou si hooodně podobný, ale jestli se to svine do klubíčka, když do toho zakladatelka ťukne, tak je to svinka. Když ne, tak stínka. :D

Ooo, genialni, to si zapamatuju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.19 17:25

Sťahujem sa do nového bytu, je to len v jednej izbe, kde je podlaha :D zatiaľ som tak každý deň našla také 3 - 4.. vždy som ich zašľapla :? :think: možno sú neškodné, ale mám paranoju, že to po mne bide liezť v noci, tak sa toho chcem zbaviť 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.19 17:40
@nouseforname píše:
Sťahujem sa do nového bytu, je to len v jednej izbe, kde je podlaha :D zatiaľ som tak každý deň našla také 3 - 4.. vždy som ich zašľapla :? :think: možno sú neškodné, ale mám paranoju, že to po mne bide liezť v noci, tak sa toho chcem zbaviť 😃

Chápu, také tohle nemusím a už vůbec ne v noci. O prázdninách přišel domovník s tím, že mají podezření na rusy v domě. Oj, to se mi udělalo zle. Od té doby v noci dělám v kuchyni náhodné světelné přepadovky. Domovník se již neozval, tak doufám, že to byl falešný poplach.

• Citovat
  • Upravit
3115
22.9.19 18:26
@TRG píše:
Ooo, genialni, to si zapamatuju. :mrgreen:

Nedávno jsem to někde četla, když jsem objevila Ameriku, myslela jsem vždycky, že je to jeden druh. :oops: :D vysvětlilo to moji záhadu, kdy jsem do „autobusáků“ při několika posledních setkáních šťouchala a oni se prostě ne a ne stočit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5355
23.9.19 06:30

@Kamkam To je krasnej pribeh. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
23.9.19 10:01