Chtěla bych druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
10.10.12 20:30

@Iveta Maršíková znám paní, co otěhotněla 4m po CS a porodila přirozeně…ale i takové, které po CS otěhotněly po x letech a CS se opakoval :nevim: Já mám od sekce 6m a už se semtam nechráníme. Taky jsem nechtěla o dalším CS ani slyšet, ale zase lepší plánovaný, než akutní (teda doufám) Tak držím pěsti, ať je další porod přirozený :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.12 20:36

NO MŮJ SYN SE NARODIL CISARSKYM REZEM PROTOZE SEM SE NEOTEVIRALA A NAVIC MU SLABLI OZVI JINAK BOLESTI JSEM MELA TAK NEJAK UKAZKOVE A I PLODOVA VODA MI ODTEKLA NORMALNE V PORODNICI NA POKOJI ALE PORAD SEM SE NEMOHLA OTEVRIT A TED SE BOJIM ZE SE TO BUDE OPAKOVAT ALE SAMOZREJME ZE MI NEJVIC ZALEZI NA TOM ABY MIMINKO NEBO MIMINKA BYLA ZDRAVA ALE JAKA DIAKNOZA TO JE TO NEVIM ALE MUJ DOKTOR MI REKL ZE NA TO MAM VLITNOUT AZ SEM SE SAMA DIVILA JAK MI TO REKL JIZVU MAM KDASNE NAHOJENOU PODLE NEJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
10.10.12 20:43

Ahoj, nikdo ti přesně neřekne jestli budeš i druhé rodit císařem. Já tak rodila obě děti a to jsou od sebe 28 měsíců, takže jsem otěhotněla, když prvnímu bylo 20m. Ovšem druhý byl moc velký na to abych ho po císaři porodila normálně. Znám ale i plno jiných co rodily sekcí a druhé normálně. První sekce byla pro mne procházka růžovou zahradou i když byl hodně rizikový a já málem zůstala na sále. Druhý byl pro mne očistcem, ale dneska už na to vzpomínám jen v dobrém a toužím po 3. dítku, ale jestli přijde to je ve hvězdách, tatínek prohlásil, že už má splněno :mrgreen: Hlavně, že bude mimi zdravé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.12 20:48

DEKUJI A PREJI HODNE STESTI K DRUHEMU DITETI A K TOMU MEMU NEREKL MI NIKDO NIC JAN NASHLEDANOU A GINEKOLOG MI TAKY NIC NEREKL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
10.10.12 20:53
@Gabrielaaa píše:
Já myslím že pokud někdo touží po dítěti, je mu jedno jakou cestou přijde na svět, hlavně aby bylo v pořádku :think:

Souhlas, je to přesně tak.
Já měla malého taky císařem a je mi fuk, jestli druhé bude taky císařem nebo přirozeně, hlavně, aby bylo zdravé děťátko i já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí