Pronatal, nebo Gennet?

352
8.10.12 19:13

Pronatal nebo Gennet?

Ahojky, chystáme se objednat do CARU v Praze a zvažujeme, zda je lepší Pronatal, nebo Gennet. Zajímaly by mě vaše názory co se týká přístupu, úspěšnosti a také objednací lhůty i ceny (nebudeme to mít vzhledem k věku hrazené pojišťovnou)… děkuji za názory a zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14367
8.10.12 19:21

Ahoj, ani s jedním tedy zkušenost nemám, ale napadlo mě proč nejdete do státního(Podolí, Apolinář, Motol),je to tam levnější než v soukromých. Já osobně chodím do Podolí a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
8.10.12 19:33

Byla jsem v Motole a byla jsem jako houska na krámě nechali mě čekat několik hodin, střídali se tam lékaři, kteří se nebyli schopní domluvit na léčbě.
Teď jsem v Pronatalu, jsem spokojená. Čekám miminko v prosinci. S Gennetem zkušenosti nemám.
V Pronatalu jsem si vydupala, že chci být sledovaná jen jedním lékařem a jsem pod doc. Mardesićem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
8.10.12 19:40

Motol teda nevím, ale Podolí i Apolinář si holky chválejí. A v Podolí chodím také stále k 1 lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.12 20:09

Ahoj, chodíme do Pronatalu už 3.rok a musím říct, že nám vadí ty čekací doby, nikdy nás nevzali na čas a občas narazíme na nepříjemné doktory. Měli jsme chodit k panu docentovi, ale u toho jsme byli pouze jednou a pak nás zase přesunul k jinému doktorovi…Kdybychom tam neměli ještě zamražená embrya, tak už chodíme jinam :pankac:.

• Citovat
  • Upravit
5957
9.10.12 08:57

Ahoj, v Gennetu se chodi stale k jednomu doktorovi, ktery vas bude mit na starosti. Jsou tam vsichni mili. Obcas se tam taky ceka, ale nikdy se nam nestalo, ze by to bylo vic jak 1hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
9.10.12 09:17

Ahoj, my jsme do dubna chodili do Motola, na začátku nás objednali k jedné paní doktorce (MUDr. Uhrová) a ta se o nás starala celou dobu. Je pravda, že objednací doby na sezení s paní doktorkou byly dost dlouhé, stejně jako u objednávání na některá vyšetření, kam nás posílali (třeba imunobiologie v Podolí), ale když už jsme najeli na samotné řešení problému, šlo vše rychle ( samozřejmě v závislosti na cyklu).dlouho se čekalo také na ultrazvuky (také se mi ale stalo, že tam nebyl skoro nikdo další), ale stačilo přijít brzy a byla jsem na řadě mezi prvními. Celý ten proces je vůbec dost časově náročný. Každopádně nám tam pomohli, jsem ve 26.tt. Objektivně ale musím říct, že mi také některé věci vadili. Informací, které člověk musí vstřebat je opravdu hodně, někdy nám v tom frmolu třeba zapomněli něco říct a pak se divili, že to nevíme sami od sebe. Ale chce to se ptát, já tam volala každou chvíli, fajn bylo, že hodně věcí odpověděli rovnou sestřičky, které mají hodně zkušeností. To jsou moje zkušenosti s Motolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
11.10.12 22:21

Moc děkuju za názory asi to bude všude v pohodě, tak teď spíš asi budu muset řešit cenu :think:…vůbec nemám představu kolik to všechno všude stojí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
12.10.12 08:22
@bezuška píše:
vůbec nemám představu kolik to všechno všude stojí :nevim:

to najdes na webu

a taky je dobre pri rozhodovani zvazit polohu, kdyz tam pak musis jezdit pri vykonech docela casto na ULT apod., abys to mela blizko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.9.23 13:27

Ahoj, zaujala mě tato diskuze jelikož také procházím v Genettu léčbou. Je mi 45 takže důvodu neotehotneni jsem hlavně já. Partner super spermiogram… a prošli jsme prvním IUI a bohužel bez úspěchu. Do toho mi zjistili žlučníkové kameny takže jdu na operaci a další snažení odloženo 😥. GENNET na mne působí dobře, chodíme k Mudr. Gabrielove, ale v hlavě mě hlodá pocit, zda nezkusit jiné centrum třeba Pronatal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí