Chtěla bych druhé dítě

10.10.12 20:00

Chtěla bych druhé dítě

Jsem po císařském řezu a chtěla bych druhé dítě ale nevim jestli už můžu synovi je 20 měsíců a ted bych chtěla druhé ale bojím se že se mi bude opakovat císař. A to už nechci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
10.10.12 20:03
@Iveta Maršíková píše:
Jsem po císařském řezu a chtěla bych druhé dítě ale nevim jestli už můžu synovi je 20 měsíců a ted bych chtěla druhé ale bojím se že se mi bude opakovat císař. A to už nechci!

Nikdo ti nezaručí, že už to císař nebude :nevim: nezbývá než se spokojit s jedináčkem :nevim: Mám plno kamarádek, co měli jedno cisařem, druhé normál, ale taky plno těch, co měli samé císaře :nevim: :nevim: Nevím, co chceš slyšet :nevim: Tady ti asi horko těžko někdo napíše, jooo holka, jdi do toho, neboj, cs už tě nepotká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
10.10.12 20:07

Já myslím že pokud někdo touží po dítěti, je mu jedno jakou cestou přijde na svět, hlavně aby bylo v pořádku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
10.10.12 20:10
@Gabrielaaa píše:
Já myslím že pokud někdo touží po dítěti, je mu jedno jakou cestou přijde na svět, hlavně aby bylo v pořádku :think:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.12 20:10

Tak ti děkuji Kato86 sem rada ze mi na to nekdo odpovedel a myslis ze bych uz mohla ale dekuji za podporu :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
10.10.12 20:11
@Gabrielaaa píše:
Já myslím že pokud někdo touží po dítěti, je mu jedno jakou cestou přijde na svět, hlavně aby bylo v pořádku :think:

Mám stejný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.10.12 20:12
@Iveta Maršíková píše:
Tak ti děkuji Kato86 sem rada ze mi na to nekdo odpovedel a myslis ze bych uz mohla ale dekuji za podporu :D :hug:

a proč bys nemohla :nevim: Jestli druhé chceš, tak prostě chceš. Mě taky bylo jedno, jak se narodí, třeba klidně i uchem :lol: :lol: hlavně, že bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
@Gabrielaaa píše:

Souhlas!!! Mám 2 děti a obě přišli na svět císařem. Myslím, že já ani děti tím nejsme nijak poznamenaní. Druhý císař byl hoodně akutní a nejdůležitější na tom je, že vše dopadlo dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046

Jo mimochodem taky mám kamarádky co měly poprvé CS a podruhé rodily normoš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
10.10.12 20:14

Ahoj, já budu teď na konci října po císaři rok a už se na druhé chystáme ;) A taky doufám, že už to půjde přirozeně :)

Držím palce :kytka:

Příspěvek upraven 10.10.12 v 20:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.12 20:15

:srdce: Vám všem co ste mi napsali tak dekuji :D
:D :hug:

Příspěvek upraven 10.10.12 v 20:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
10.10.12 20:15

Ja jsem rodila SC a rekli mi, ze druhe nejdrive za rok, aby se zahojila jizva na vsech vrstvach. Coz ty uz mas splneno.
Navic uz predem vim, ze druhe bude tez SC, ale nevadi mi to.
Ja bych druhe chtela moc, a co nejdrive (dcera ma 10mesicu), ale nemam s kym. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
10.10.12 20:21

Jde o to, z jakého důvodu byl císař, pokud máš např. úzkou pánev, tak už se ti neroztáhne, pokud to bylo z jiného důvodu (třeba u nás akutní SC z důvodu hrozící hypoxie), tak tady je druhý porod přirozenou cestou možný - bude záležet na jizvě a aktuálním stavu. To nechytračím, ale předávám, co mi na podobný dotaz řekl můj gynekolog (a zároveň mi to přijde logický).

Být tebou, tak se zeptám svého doktora, zná tě nejlíp

• Citovat
  • Upravit
10.10.12 20:26

Děluji a drzim ti palecky at ti to vijde ja jsem uz mozna tehotna ale nevim to jiste muzu byt tak 3-4tydny chci si delat test ale tak 14cteho aby sem si byla jista :oops: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.12 20:29

Tak to blahopreji a preji hodne stesti a zdravi vam i detem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat