Chtěla bych s přítelem miminko

Anonymní
20.11.18 20:03

Chtela bych s priltelem miminko

S pritelem jsme spolu 5 let a moc bych chtela miminko. On porad, ze je cas, ale ja nevim na co porad cekat. Mame oba praci, dum, auta, dobrou rodinu z obou stran i nasetreno. Priteli je 23 a me 21. Vim, jsme mladi, ale na me uz to materstvi tak nejak doleha. Vzdy kdyz vidim ty maminy s kocarky a ty mini oblecky v obchodech :( Dnes jsem ze srandy koupila mini boticky a kdyz jsem mu je donesla ukazat byl zaskocet a ptal jsem jestli jsem tehotna. A vypadal jakoby si to i pral. Ale nechci s tim tematem (dite) zacinat ja. Asi bude nejlepsi prestat neco rikat a nechat to na nem. Vim, ze chlapi dospivaji pomaleji nez zensky, ale on je s detma znamych tak skvelej. Zazil nekdo neco podobneho? :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
20.11.18 20:06

Jak se to dělá, že má někdo už v 21 letech takovýho majetku? Dům, auta? Úspory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
20.11.18 20:07

Já ano, akorát jsme neměli ani dům, ani auto, ani našetřeno a já ani práci (byla jsem na VŠ). To všechno jsme si pořídili až po dětech (včetně diplomu), který se nám narodily, když mi bylo 21 a 23.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
20.11.18 20:07

@pikola taky me to překvapilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
20.11.18 20:08

Ano, většina chlapů není ve 23 letech na dítě zralá. Jste mladí, nejspíš si chce něco ještě užít, našetřit, pokud k tomu nemáš zdravotní důvod spěchat, tak máte čas. Jiné je to třeba když máš partnera staršího, zralejšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
@pikola píše:

Přesně mě to napadlo. Já měla v těch letech akorát tak holej zadek. Ale jak má člověk ve 21 letech našetřeno, auta, baráky…To je záhada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
@Anonymní píše:
S pritelem jsme spolu 5 let a moc bych chtela miminko. On porad, ze je cas, ale ja nevim na co porad cekat. Mame oba praci, dum, auta, dobrou rodinu z obou stran i nasetreno. Priteli je 23 a me 21. Vim, jsme mladi, ale na me uz to materstvi tak nejak doleha. Vzdy kdyz vidim ty maminy s kocarky a ty mini oblecky v obchodech :( Dnes jsem ze srandy koupila mini boticky a kdyz jsem mu je donesla ukazat byl zaskocet a ptal jsem jestli jsem tehotna. A vypadal jakoby si to i pral.Ale nechci s tim tematem (dite) zacinat ja. Asi bude nejlepsi prestat neco rikat a nechat to na nem. Vim, ze chlapi dospivaji pomaleji nez zensky, ale on je s detma znamych tak skvelej. Zazil nekdo neco podobneho? :D

Tohle mě fakt pobavilo. Nechceš s tématem začínat, ale koupíš domů dětské botičky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
20.11.18 20:09

Pokud se na to ještě necítí, těžko ho budeš nutit a nemá to ještě cenu, spise bych si na toto téma zodpovědné popovidala, co cítíš, jak to vidíš a to same on. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
@pikola píše:

Taky by me zajimalo

• Citovat
  • Upravit
35791
@hanka.br. píše:
Přesně mě to napadlo. Já měla v těch letech akorát tak holej zadek. Ale jak má člověk ve 21 letech našetřeno, auta, baráky…To je záhada.

A procestovanej celej svět předpokládám a vše vlastními silami bez zlaté lžičky od rodičů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.11.18 20:10
@pikola píše:
:think:

jinak na početí dítěte dítěte je dobré užívat antikoncepci.Její selhání je u emimiňaček velmi vysoké. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
20.11.18 20:11

Koupení boticek je jasný znak při oznamování těhotenství , nedivím se že ho to napadlo. Jinak preju at vam to vyjde a nemate v tom problemy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
20.11.18 20:12

@pikola To mě taky zajímá, abych věděla ,kde sem udělala chybu. :D Ani se mu nedivím, já ve vašich lerech ,mela jiné starosti.Když máte nasetreno,tak cestujte ,s dítětem to pak už těžko půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
20.11.18 20:15

Jako kdyby ti bylo o deset let víc, ani neceknu, ale nutit partnera do dítěte jen proto, že se ti plaší hormony :nevim:. Kdyby to bylo přání obou, mějte ho klidně bez auta i domu, dítě potřebuje hlavně lásku a milující rodiče. Ale že ty si dupneš a chceš… Takhle to nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.11.18 20:16

Ty nevíš na co ve vašich letech čekat? :lol: tvůj přítel to asi ví tak se ho zeptej a nekaž mu život tím, že ho v jeho letech uvrtáš do dítěte, které nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí