Chtěla bych s přítelem miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.11.18 22:34
@Anonymní píše:
@pikola ja mam svoje auto a pritel ma taky svy. Ano dum je jeho ale je to NAS domov. :potlesk:

Děvče děvče ty si fakt ještě naivní. Já taky měla tenhle typ domova a jednoho dne jsem odjela na návštěvu ke kamarádce a v tom “domově” už po návratu byla jiná paní.
A ano ve vztahu jsem slyšela ty největší slova o lásce atd.
Jak se můžeš cítit doma někde kde ti nic nepatří. To fakt nechápu. Chápeš,ze přítel je nikdo. Zítra ti muže říct já te neznám, kdo jsi a pokud ani v tom tvém úžasnem domově nemas trvaly pobyt,tak ani svy věci nemusíš dostat.

• Citovat
  • Upravit
218
20.11.18 23:11

Vy jste fakt zlé. Takže když si ho vezme, už ten barák bude i její? Když ne, tak má holou prd-l ? :roll: :roll: Fakt nestačím zírat. Asi ji závidíte, že se má dobře.
Jestli vztah vyjde nebo ne, to nikdo neví a nezaručí jí to ani svatba. Barák bude jeho tak jako tak. Ale vy všechny jedete samy na sebe? Prostě spolu plánují budoucnost, tak třeba neřeší moje-tvoje: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.18 00:05

Ani se nedivím, že chlap ve 23 není zrovna nadšený z představy mimina .Ty nemáš nějaké sny, které by sis chtěla před dítěm splnit?
Pokud na dítěti trváš, dala bych tomu pár let a nejdřív začala svatbou.

• Citovat
  • Upravit
breakfast
21.11.18 00:07

@five5

Pokud spolu plánují společnou budoucnost, tak proč se nevzít??

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.11.18 01:01

Co to je za slet závistivých slepic? 8o

• Citovat
  • Upravit
14313
21.11.18 04:41

@pikola A on se dnes ještě někdo vdává a žení? vždyť co tady na emiminu čtu je to tu samej přítel…a přítelkyně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
21.11.18 05:23
@Anonymní píše:
@pikola Ja svatbu nechci ani pritel. To je dnes uplne bezne, ze se lide neberou.

Je to dost kratkozrake. Predstav si situaci. Porodis dite, nejste manzele, a tveho pritele nejdo nabori. Blba nehoda, ale zraneni podlehne. Jenze ses jen pritelkyne. Nemas narok na nic. Jako manzelka bys mela narok na vdovsky duchod a dite na sirotci. Asi by se ti dost hodily,jako matce samozivitelce.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.11.18 05:33
@Verun83 píše:
Je to dost kratkozrake. Predstav si situaci. Porodis dite, nejste manzele, a tveho pritele nejdo nabori. Blba nehoda, ale zraneni podlehne. Jenze ses jen pritelkyne. Nemas narok na nic. Jako manzelka bys mela narok na vdovsky duchod a dite na sirotci. Asi by se ti dost hodily,jako matce samozivitelce.

dítě bude na sirotčí důchod i když nejsou manželé, dědit bude dítě takže budou mít i kde bydlet.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
21.11.18 05:54
@lucenka píše:
dítě bude na sirotčí důchod i když nejsou manželé, dědit bude dítě takže budou mít i kde bydlet.

Hele at chces nebo ne, status manzelky prinasi urcite vyhody. Vdovsky duchod proste neni neco, co ti daji jen tak. A prijde mi to takove ubohe od chlapu, udelat zene dite a nevzit si ji. A neverim zadne zenske, ktera tvrdi, ze nechce byt manzelka. Ja jako matka, bych se nechtela prezentovat jako svobodna.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.11.18 05:59
@Verun83 píše:
Hele at chces nebo ne, status manzelky prinasi urcite vyhody. Vdovsky duchod proste neni neco, co ti daji jen tak. A prijde mi to takove ubohe od chlapu, udelat zene dite a nevzit si ji. A neverim zadne zenske, ktera tvrdi, ze nechce byt manzelka. Ja jako matka, bych se nechtela prezentovat jako svobodna.

ano jediný na co by nedosáhla, tak je ten vdovský důchod. A každý to s tím manželstvím má prostě jinak.

• Citovat
  • Upravit
8874
21.11.18 06:06
@lucenka píše:
Co to je za slet závistivých slepic? 8o

Když radíme, ať se před dítětem vdá, tak jsme závistivé? :potlesk: Ne fakt nemám co. Vdavsla jsem se před dětmi, máme společné majetky i hospodaření a kdyby něco, i ten vdovský důchod by byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.11.18 06:18
@truelly píše:
Když radíme, ať se před dítětem vdá, tak jsme závistivé? :potlesk: Ne fakt nemám co. Vdavsla jsem se před dětmi, máme společné majetky i hospodaření a kdyby něco, i ten vdovský důchod by byl.

Kvuli svatbě ne… Ale kvůli tomu, jak tu řešíte, že v daném věku mají vlastní bydlení a auto

• Citovat
  • Upravit
8874
21.11.18 06:24

@lucenka on má vlastní bydlení a to je sakra rozdíl v době, když se ve vztahu něco pokazí. Úplně by stačilo narozeni ne zcela standartniho dítěte. Nepřeji to nikomu, ale ještě jako přítelkyně by asi mazala smykem, bez nároku na něco. A to, že tam uklízí a vaří popřípadě kupuje a investuje něco ze svého, jí bude tak akorát na dvě věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.18 06:53
@Anonymní píše:
Sama jsem měla takovou touhu brzy. První dítě jsme měli v mých 21 letech, manžela 22 letech a druhé hned na to. Neměli jsme dům, auto ani pořádnou práci a také jsme to zmákli. To přišlo až postupem času a o nic jsme také nepřišli. Takže tě chápu :hug: Nechápu dnešní trend mít první dítě až po třicítce. Já měla štěstí, že manžel je rodinný typ a ty děti také brzy chtěl. Do druhého už mně přemlouval on. :lol: Naopak naši vrstevníci (26+- let) , přátelé pořád ještě studují a chodí po večerech pařit. My jsme z toho už nějak vyrostli. Máme jiný život. Žijeme dětmi. :) K té svatbě. Také jsem se původně nechtěla vůbec vdávat. Nepřišlo mi to důležité. Manžel i tak poklekl a o tu ruku mně požádal, takže jsme se vzali. On je z Moravy a tam je to takové více tradiční. Tam mají všichni děti brzy, brzy se žení/vdávají a v nízkém věku staví baráky, apod. Proč přítel tedy ty děti nechce? Přijde si na ně ještě mladý, chce počkat až si ještě něco užije? Potom by to mohl být problém. Není ještě zralý. Není rodinný typ. Nebo se jenom bojí? Tam myslím, že moc práce mít nebudeš a to miminko brzy bude :hug: Hodně štěstí :kytka: A nenech se odradit. Opravdu nejsi na dítě mladá, ani přítel. Jste naopak v nejlepších letech, kdy se o to miminko začít pokoušet.

Prosim tě, to o moravě není pravda, jsem z fakt malé vesnice a když jsem měla první dítě v 25, tak jsem byla nejen mezi vrstevnikama první a to i se svatbou…my čekáme třetí dítě a v okolí max první, takže tyhle řeči si odpusť.
Znám víc dětných a mladších pražáků než moraváků :roll:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
21.11.18 07:01
@truelly píše:
@lucenka on má vlastní bydlení a to je sakra rozdíl v době, když se ve vztahu něco pokazí. Úplně by stačilo narozeni ne zcela standartniho dítěte. Nepřeji to nikomu, ale ještě jako přítelkyně by asi mazala smykem, bez nároku na něco. A to, že tam uklízí a vaří popřípadě kupuje a investuje něco ze svého, jí bude tak akorát na dvě věci.

To bydlení by bylo jen jeho i kdyby se vzali ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky