Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Taky mám kluky a teda nevím,ale oproti všem holcickam v okolí je to s nima mnohem jednodušší…hlavně si povahove fakt sedli,mají se rádi..a taky mají desne rádi mě
říkám si,ze jsem si svoje kluky zasloužila
a jinak,nejdůležitější je mít se svými dětmi vztah založeny na vzájemne důvěře,respektu a lásce..potom věřím,ze i v dospělosti bude jedno,jestli je to dcera nebo syn…
@Keyllah píše:My ženy
Kdo my? ono je to nějak daný paušálně pro všechny?
@Makca87 píše:Tak ty mají raději chlapce, protože se jim ty holčičí věci nelíbí
To je hloupost. Jsou ženské, které mají blíže ke klukům a pak ty, co mají blíže k holkám. Jsou matky, které by nechtěly dceru hlavně z toho důvodu, že ji budou muset oblékat do šatiček a hrát si s panenkami, což je podle mě totální nesmyslná dedukce
@Anonymní píše:Taky mám dva syny
A co my co mame dva syny. Opět mě tady některé super ženy a snachy utvrzuji v tom, že se mám budoucnosti bat. (anonymní, ještě nikdo nevi, ze druhy bude taky syn.
@Bábrdl píše:
Jakože, kdyby tvůj muž nemohl, nejela bys s mámou a dětma?
Já to asi nečetla.. myslela jsem, že jeli všichni i s tchýní. Asi nejela… ale nebyla jsem v takové situaci.
@Venetia píše:
Já to asi nečetla.. myslela jsem, že jeli všichni i s tchýní. Asi nejela… ale nebyla jsem v takové situaci.
Aha. Myslela jsem, že reaguješ na něco, cos četla
![]()
@iizabela píše:
Taky mám kluky a teda nevím,ale oproti všem holcickam v okolí je to s nima mnohem jednodušší…hlavně si povahove fakt sedli,mají se rádi..a taky mají desne rádi měříkám si,ze jsem si svoje kluky zasloužila
a jinak,nejdůležitější je mít se svými dětmi vztah založeny na vzájemne důvěře,respektu a lásce..potom věřím,ze i v dospělosti bude jedno,jestli je to dcera nebo syn…
Já mám 2 holky a mám úplně stejný pocit, jak ty se syny
![]()
Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.