Chtěli byste doma Jágra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2539
31.1.15 22:33

Ne - je o dva roky mladší než můj otec a navíc není můj typ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
31.1.15 22:35
@janajekůl píše:
Ahoj, dneska jsem se nudila, tak jsem zapla TV a tam byl zrovna hokej, resp. Jagr, tak me tak zajima jestli mu to za to stoji, je mu 43 bez deti, manzelky.
Tak me tak napadlo jestli byste ho chteli mit doma.
Toto tema zalozene jen na pobaveni :)

8) klidně věkově by to šlo a jak je starší tak to má i srovnaný v hlavě no co by ne.. :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
31.1.15 22:38

Já jo, klidně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.1.15 22:48

Já bych Jardu brala, jednu dobu jsem do něj byla zaláskovaná, ale stejně, tak do Šlégra, tam láska skončila, když se dal na politiku.
Ale měla jsem tam víc idolů :mrgreen:.

Že je svobodný a bez děti, chlapi mají moře času na rodinu, stejně si myslím, že se jednou vrátí k té Inně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
31.1.15 22:49

Já bych ho klidně brala, je to sympaťák. :mrgreen:

Ale teda mnohem víc se mi jako chlap líbí Roman Šebrlů… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
31.1.15 22:51

@Kelsey a když se nevrátí k Inně, tak si koneckonců může vybrat tady :mrgreen:

@lovesmile Šebrle vypadá líp v TV než na živo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
31.1.15 23:16

@Angua :mrgreen: :mrgreen: slovní spojení je aktivní pasivní sportovec mě dostalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
31.1.15 23:19

Doma bych ho nechtěla, ale klobouk dolu, je to borec :potlesk: No on to má těžké, ve společnosti kde se pohybuje narazil vždycky na modelky, herečky ap. a ty ho doma čekat s večeří jak by si představoval nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
31.1.15 23:24
@lovesmile píše:
Já bych ho klidně brala, je to sympaťák. :mrgreen:Ale teda mnohem víc se mi jako chlap líbí Roman Šebrlů... :*

Néé, jak jsem ho celkem mohla tak co je v televizi tak ne ne ne :D strašně mi vadí ten jeho hlas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
31.1.15 23:26

Ani ne, uznávám jeho sportovní kvality, ale jinak mě nikdy nijak nerajcoval. Přišel by bydlet asi i s maminkou, což by teda nebylo špatné, předpokládám, že je to vzorná hospodyně, delegovala bych na ní některé úkoly :mrgreen:. A nesměl by mi hned tykat, pěkně až za zásluhy, vadí mi, jak každému tyká :mrgreen:. Ale co, vlastně malýho Jágra doma mám, aspoň účesem, syn má „deku“ jako nosil Jarda před 15 lety :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.1.15 23:28
@medunka23 píše:
@Angua :mrgreen: :mrgreen: slovní spojení je aktivní pasivní sportovec mě dostalo :palec:

No je to tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
31.1.15 23:30
@Malaga píše:@lovesmile Šebrle vypadá líp v TV než na živo…

To je pravda, ale měla jsem tu čest ho vidět na živo v Karlově studánce v bazénu a i tak vypadal dobře. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
31.1.15 23:31

Já ho obdivuju. Je to dříč. A s tou rodinou, mám pocit, že je svobodný schválně, aby se mohl věnovat tomu čemu chce a nemusel se ohlížet na rodinu. Však má ještě moře času, nějakou rodinu založit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
31.1.15 23:32
@Aletheia píše:
Néé, jak jsem ho celkem mohla tak co je v televizi tak ne ne ne :D strašně mi vadí ten jeho hlas :mrgreen:

To jo, od té doby jak moderoval ty zprávy nebo co, se mi taky trochu zprotivil. Ale kdyby nemluvil, tak by byl dokonalý! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
31.1.15 23:34
@boruvkay píše:
Já ho obdivuju. Je to dříč. A s tou rodinou, mám pocit, že je svobodný schválně, aby se mohl věnovat tomu čemu chce a nemusel se ohlížet na rodinu. Však má ještě moře času, nějakou rodinu založit. :palec:

Myslíš, že má tolik času? Jako založit rodinu asi ano, ale aby s tou rodinou ještě i chvíli pobyl, tak to si myslím, že má nejvyšší čas. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí