Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@janajekůl píše:
Ahoj, dneska jsem se nudila, tak jsem zapla TV a tam byl zrovna hokej, resp. Jagr, tak me tak zajima jestli mu to za to stoji, je mu 43 bez deti, manzelky.
Tak me tak napadlo jestli byste ho chteli mit doma.
Toto tema zalozene jen na pobaveni
klidně věkově by to šlo a jak je starší tak to má i srovnaný v hlavě no co by ne..
![]()
Já bych Jardu brala, jednu dobu jsem do něj byla zaláskovaná, ale stejně, tak do Šlégra, tam láska skončila, když se dal na politiku.
Ale měla jsem tam víc idolů
.
Že je svobodný a bez děti, chlapi mají moře času na rodinu, stejně si myslím, že se jednou vrátí k té Inně.
Já bych ho klidně brala, je to sympaťák. ![]()
Ale teda mnohem víc se mi jako chlap líbí Roman Šebrlů… ![]()
@Kelsey a když se nevrátí k Inně, tak si koneckonců může vybrat tady ![]()
@lovesmile Šebrle vypadá líp v TV než na živo…
@Angua
slovní spojení je aktivní pasivní sportovec mě dostalo ![]()
Doma bych ho nechtěla, ale klobouk dolu, je to borec
No on to má těžké, ve společnosti kde se pohybuje narazil vždycky na modelky, herečky ap. a ty ho doma čekat s večeří jak by si představoval nebudou.
@lovesmile píše:
Já bych ho klidně brala, je to sympaťák.Ale teda mnohem víc se mi jako chlap líbí Roman Šebrlů...
Néé, jak jsem ho celkem mohla tak co je v televizi tak ne ne ne
strašně mi vadí ten jeho hlas ![]()
Ani ne, uznávám jeho sportovní kvality, ale jinak mě nikdy nijak nerajcoval. Přišel by bydlet asi i s maminkou, což by teda nebylo špatné, předpokládám, že je to vzorná hospodyně, delegovala bych na ní některé úkoly
. A nesměl by mi hned tykat, pěkně až za zásluhy, vadí mi, jak každému tyká
. Ale co, vlastně malýho Jágra doma mám, aspoň účesem, syn má „deku“ jako nosil Jarda před 15 lety
.
@medunka23 píše:
@Angua![]()
slovní spojení je aktivní pasivní sportovec mě dostalo
No je to tak
![]()
@Malaga píše:@lovesmile Šebrle vypadá líp v TV než na živo…
To je pravda, ale měla jsem tu čest ho vidět na živo v Karlově studánce v bazénu a i tak vypadal dobře. ![]()
Já ho obdivuju. Je to dříč. A s tou rodinou, mám pocit, že je svobodný schválně, aby se mohl věnovat tomu čemu chce a nemusel se ohlížet na rodinu. Však má ještě moře času, nějakou rodinu založit. ![]()
@Aletheia píše:
Néé, jak jsem ho celkem mohla tak co je v televizi tak ne ne nestrašně mi vadí ten jeho hlas
To jo, od té doby jak moderoval ty zprávy nebo co, se mi taky trochu zprotivil. Ale kdyby nemluvil, tak by byl dokonalý! ![]()
@boruvkay píše:
Já ho obdivuju. Je to dříč. A s tou rodinou, mám pocit, že je svobodný schválně, aby se mohl věnovat tomu čemu chce a nemusel se ohlížet na rodinu. Však má ještě moře času, nějakou rodinu založit.
Myslíš, že má tolik času? Jako založit rodinu asi ano, ale aby s tou rodinou ještě i chvíli pobyl, tak to si myslím, že má nejvyšší čas. ![]()