Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@terinka4444 píše:
o hokeji
Tohle tema je pro me behem minuty vycerpane… ![]()
@sebaanez píše:
@januschka![]()
Pokud zrovna neni olympiada, nebo mistrovstvi, ale to on by tam zase hral, takze bysme si stejne nepopovidali ![]()
@sebaanez píše:
Já bych s nim zašla na rande, dostala z něj PIN kód jeho kreditky, sam by mi odevzdal tu platinovou, a pak bych ho odkopla
@Míšáneček píše:
Já jsem měla teda tu možnost ho na pár minut poznat osobně, já z něj byla úplně unešená, a on se teda choval docela arogantně..
Ale zas na druhou stranu, on má asi právo se tak chovat..
Ma právo? To snad ne, ale ani me to neudivuje. Myslíš, ze úspěch zakládá právo na aroganci? ![]()
@tasa píše:
Ma právo? To snad ne, ale ani me to neudivuje. Myslíš, ze úspěch zakládá právo na aroganci?
ja bych ani nerekla pravo, spis si myslim, ze je to nejjednodussi zpusob, jak si drzet lidi trochu od tela, obzvlast fanynky ve fertilnim veku ![]()
@tasa já spíš nevěděla, jak to napsat, ale prostě něco dokázal…
@Bibi239 a Bibi, nechoval se tak jenom k nám, ale i k seniorům a malým dětem ![]()
@Míšáneček píše:
@tasa já spíš nevěděla, jak to napsat, ale prostě něco dokázal…
@Bibi239 a Bibi, nechoval se tak jenom k nám, ale i k seniorům a malým dětem
Proste ke všem
Já zase tuhle doma přemýšlela, že je zvláštní, že ještě nemá děti. Vždyť (skoro) každý chlap to má zakódované. I kdyby mu žádná ženská nebyla dobrá (dejme tomu) tak mi je divný, že do 43 let nebyl schopen najít ženu, se kterou by měl dítě…i kdyby se třeba rozešli… Třeba fakt nechce. Ale je to zvláštní, hlavně z důvodu toho, že nemusí řešit fin. zabezpečení a tuto stránku věci..
@marg píše:
Já zase tuhle doma přemýšlela, že je zvláštní, že ještě nemá děti. Vždyť (skoro) každý chlap to má zakódované. I kdyby mu žádná ženská nebyla dobrá (dejme tomu) tak mi je divný, že do 43 let nebyl schopen najít ženu, se kterou by měl dítě…i kdyby se třeba rozešli… Třeba fakt nechce. Ale je to zvláštní, hlavně z důvodu toho, že nemusí řešit fin. zabezpečení a tuto stránku věci..
Jarousek ma maminku ![]()
Jsem otevrela clanek na sportu, ze dostal dalsi cenu, ve svych 44, a cela diskuze o tom, ze ma doma holku, co delala stripterku.
Fakt, to uz mu zavidi i peknou holku? To cekaji, ze si najde rozvedenou jadernou fyzicku s dvema detma nebo co.
Jagra si vazim jako sportovce, a jeho soukromi je mi uplne fuk.
Spis me zarazi, ze nemame jineho lepsiho hokejistu, to je tak vse.
Já nevím podle mě je gay a všechno to jsou jen zástěrky, nemůžu si pomoct ![]()
@lear ano, jeho slečna se ukazovala za peníze. To je fakt a ne pomluva. Očividně je mu to jedno
to je tak celý.
Je fakt že má maminku, on nepotřebuje ženu, on potřebuje hezkou holku do postele
a mladým prostě imponuje. Starší už by vadilo že pořád trénuje, není doma s rodinou a bla bla… ![]()