Chtěli byste doma Jágra?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1608
31.1.15 23:45

No tak třeba by si představoval jak učí svého syna hrát hokej, z toho pohledu je pojem,,času dost" docela relativní. Jasně, že rodinu ještě může mít, až trochu přibrzdí a najde tu pravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
31.1.15 23:59

Jarouškovi může být zcela fuk, kdo by ho chtěl a nechtěl doma. Je to boreeeec!
Docela se mi líbí, ale spíš že je sympaťák, rozhodně ne můj typ…a hlavně můj typ není panímáma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
1.2.15 00:32

Žena pryč, Jágr sem. I děti by měli radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
1.2.15 00:42

Je to dříč a sympaťák. Peníze a úspěch mu přeji. Je to borec…ale ta maminka.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
1.2.15 00:52

Co bych s ním dělala? 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
1.2.15 10:53

@lovesmile proč myslíš? Mému tchánovi je 87, mého přítele měl v 46 letech a viděl ho vyrůstat bez problémů. A myslím, že Jágr je v takové kondici že hrát hokej se synem ještě zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
1.2.15 12:10

@boruvkay Tak to je hezké, že se tchán dožil takového věku, ale nikdo neví, kdy umře a přeci jen je to ve vyšším věku už více pravděpodobné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.2.15 13:16

Nevím co s ním…
Asi je hodnej, dříč :think:
Ale asi je náročnej a mamánek :think:
Možná ani sám neví, co chce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
1.2.15 13:23
@dalimil píše: Žena pryč, Jágr sem. I děti by měli radost…
:pankac: :pankac: :pankac: Já ty Tvoje komentáře žeru, fakt! :mrgreen:

Měl by přestat hledat mezi modelkami a konečně si najít normální ženskou. Moc bych mu to přála - rodinu, děti,… A kdoví, třeba i ta jeho maminka bude fajn tchyně… :nevim: Nemusíme všechno vidět hned tak negativně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
1.2.15 13:33

@Budrum akorát že on nejspíš nebude chtít normální ženskou - je náročný sám k sobě a to hodně, tak je asi i předpoklad, že bude velmi náročný na svou partnerku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
1.2.15 13:36
@Budrum píše: :pankac: :pankac: :pankac: Já ty Tvoje komentáře žeru, fakt! :mrgreen:Měl by přestat hledat mezi modelkami a konečně si najít normální ženskou. Moc bych mu to přála - rodinu, děti,… A kdoví, třeba i ta jeho maminka bude fajn tchyně… :nevim: Nemusíme všechno vidět hned tak negativně. :palec:

Já bych ho bral i s tou jeho maminkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
1.2.15 14:22

@dalimil Aby vám vařila, co? :mrgreen:

@Malaga To je o kompromisech… Ideální ženskou by taky najít nemusel… a třeba by s ní pak ani šťastný nebyl… :nevim: Necháme to na něm, třeba nás překvapí… :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
1.2.15 18:28
@NikysekR píše:
Ne, já bych chtěla doma Dwayne Johnsona :jazyk: :mrgreen:

tak to jsme dvě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
1.2.15 21:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
2.2.15 00:07
@janajekůl píše:
Ahoj, dneska jsem se nudila, tak jsem zapla TV a tam byl zrovna hokej, resp. Jagr, tak me tak zajima jestli mu to za to stoji, je mu 43 bez deti, manzelky.
Tak me tak napadlo jestli byste ho chteli mit doma.
Toto tema zalozene jen na pobaveni :)

Tak on prostě hokej miluje a že v tomto věku ještě hraje NHL je téměř zázrak. I když už oficiálně loni ukončil repre. kariéru tak myslím, že na pražské mistrovství světa ho „Růža“ ještě přemluví / s N. Jersey play off určitě hrát nebude / a pak už asi skončí úplně. Že nemá ještě děti je docela blbý, chtělo by to aspoň tři syny. :) :think: Teď má ale ještě navíc na svých bedrech osud a chod celého kladenského hokeje, takže se rozhodně nenudí a s prachama taky ví kam, ale i tak mu určitě dost zbývá. A ptát se, která by ho chtěla doma, je stejný jako se ptát chlapa, jestli by chtěl doma třeba Madonnu / taky neni muj typ, ale s těma prachama bych to přežil zcela určitě :lol: :lol: / Akorát doufám, že si nakonec neveme nějakou Angelinu nebo Jennifer a pod. :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak