Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Aletheia píše:
@lear ano, jeho slečna se ukazovala za peníze. To je fakt a ne pomluva. Očividně je mu to jednoto je tak celý.Je fakt že má maminku, on nepotřebuje ženu, on potřebuje hezkou holku do postele
a mladým prostě imponuje. Starší už by vadilo že pořád trénuje, není doma s rodinou a bla bla…
Příspěvek upraven 23.03.19 v 09:19
@Malaga ano, to take velmi respektuji. Muj oblibeny hrac to nikdy extra nebyl, ale respektuju tu pili a disciplinu.
Mamanek to mozna bude, preci jen, ve 44 zadna stabilni partnerka… pritom o vyber nouzi nema.@Tereza1986 píše:
Bude to mamánekNevím no, mně nepřijde ani sexy.
No ja hlavne nechapu, proc teda, pokud je to fakt, ze se holka nekde slikala za prachy, trapi MUZSKE diskutujici, kdyby meli jeho penize a prestiz, budou mit doma presne takovou (je podle me pekna) a bude jim nejaka tyc uplne fuk.
Cekala jsem nejakou debatu o tom, co se teda deje s vychovou ceskych nadeji v nasem hokeji, pokud Jagr je teda ta jednicka, a misto toho se resi, kde se jeho doprovod tancoval nebo ne… to nas hokej fakt nepozvedne.@Aletheia píše:
@lear ano, jeho slečna se ukazovala za peníze. To je fakt a ne pomluva. Očividně je mu to jednoto je tak celý.Je fakt že má maminku, on nepotřebuje ženu, on potřebuje hezkou holku do postele
a mladým prostě imponuje. Starší už by vadilo že pořád trénuje, není doma s rodinou a bla bla…
@lear nic proti Martině, ale dle vzhledu jeho dosavadních partnerek si troufám říct, že Martina nebude úplně jeho šálek kávy…
Je mi úplně fuk, s kým kdo chodí a kdo má jakou minulost. Jestli jsou spolu šťastní, je to dobře a přeju jim to.
@radúna píše:
Je mi úplně fuk, s kým kdo chodí a kdo má jakou minulost. Jestli jsou spolu šťastní, je to dobře a přeju jim to.
@janajekůl píše:
Ahoj, dneska jsem se nudila, tak jsem zapla TV a tam byl zrovna hokej, resp. Jagr, tak me tak zajima jestli mu to za to stoji, je mu 43 bez deti, manzelky.
Tak me tak napadlo jestli byste ho chteli mit doma.
Toto tema zalozene jen na pobaveni
Je neuvěřitelný dříč, maximalista, dorostl do sexy mužné krásy a je bohatý jako peklo…
Přesto bych ho doma nechtěla. Moc to asi k žití nebude.
Co si tak vybavuji, tak v jednom rozhovoru říkal, že neuznává jeden vztah za život. Prej je podle něj ideální vyměnit partnerd cca. co 8 let.
@marg píše:
Já zase tuhle doma přemýšlela, že je zvláštní, že ještě nemá děti. Vždyť (skoro) každý chlap to má zakódované. I kdyby mu žádná ženská nebyla dobrá (dejme tomu) tak mi je divný, že do 43 let nebyl schopen najít ženu, se kterou by měl dítě…i kdyby se třeba rozešli… Třeba fakt nechce. Ale je to zvláštní, hlavně z důvodu toho, že nemusí řešit fin. zabezpečení a tuto stránku věci..
Copak nechápeš, jak to ve skutečnosti je? Opravdu Ti není jasné, proč nemá žádné děti?
Me se nikdy nelibil. Ma kupu penez a vypada jak bezdak, nevi kdy ma odejit..i Hasek pochopil, ze to nemuze delat vecne a vyklidil pole.. ![]()
Jeho sexuální zivot je mi fuk.
@Karmínie píše:
Copak nechápeš, jak to ve skutečnosti je? Opravdu Ti není jasné, proč nemá žádné děti?
Vůbec by mě to nepřekvapilo.
Ale hlavně, je to jeho soukromá věc.