Chudokrevnost v 30. týdnu těhu

10.6.11 11:30

Chudokrevnost v 30.týdnu těhu

Ahoj holky,
tak mě zas doktorka(obvoďačka) vyděsila :-( Dělali mi kontrolní odběry krve a prý jsem strašně chudokrevná i na těhotnou :nevim: V pondělí jdu na gyndu tak jsem zvědavá. Teď tady googluju o chudokevnosti a zrovna jsem se dočetla,že u rodiček je nedostatek železa přirozený, chrání rodičku
před infekcemi, podávání železa může poškodit plod.Tak jsem z toho zase celá jelen :pocitac: co vy? máte s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
10.6.11 11:33

železo nemůže poškodit plod, chudokrevnost je v těhu normální, a všichni normálně berou železo :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
10.6.11 11:34

Já taky brala železo :nevim: Já zas četla, že chdokrevnost může mít vliv na váhu plodu (je menší) :nevim: Což Barunka teda ale byla i tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943

Já jsem brala železo až do porodu.Taky mi bylo řečeno,že jsem chudokrevná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
Monny89 píše: železo nemůže poškodit plod, chudokrevnost je v těhu normální, a všichni normálně berou železo :kytka: :palec:

Jééé, Monny, sou někde fotky malýho? Na profilovce je sladkej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
10.6.11 11:35

já jsem chudokrevná od mala, v těhotenství jsem byla víc, dostala jsem tablety železa a mám dvě zdravé děti. Takže se ničeho neboj, naopak, musíš doplnit železo, páč vytváříš krev pro dítě a pro něj je železo také důležité. Jen je možné, že budeš mít řidší stolici a černou. Neboj, poškodit plod nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
10.6.11 11:36
kaaaca-h píše:
Monny89 píše: železo nemůže poškodit plod, chudokrevnost je v těhu normální, a všichni normálně berou železo :kytka: :palec:
Jééé, Monny, sou někde fotky malýho? Na profilovce je sladkej :hug:

A už je mááám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
10.6.11 11:37

Navíc se železo dobře vstřebává s vit. B

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
10.6.11 11:37
kaaaca-h píše:
kaaaca-h píše:
Jééé, Monny, sou někde fotky malýho? Na profilovce je sladkej :hug:
A už je mááám :palec:

mám fotoalbum.. a děkuju :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.6.11 11:38

Taky jsem hodně chudokrevná, je to normální a železo se normálně bere. Buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
10.6.11 11:43

Taky beru železo, dvě tablety aktiferrinu denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
10.6.11 11:43

ja taky byla, ale az ke konci. v 36.tt jsem dokonce musela na kapacku zeleza, abych nebyla po porodu vystavena. pak to jeste kontrolovali v porodnici po porodu a bylo to dobry (po ty davce se ani nedivim). CO ja vim, tak vetsina tehuli bere zelezo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.11 11:58

Tak díky holky za uklidnění, já nevím jestli to ty doktory fakt baví takhle stresovat lidi…říkala mi to, jak kdyby mi oznamovala konec světa :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.6.11 12:01
petromila001 píše:
Tak díky holky za uklidnění, já nevím jestli to ty doktory fakt baví takhle stresovat lidi…říkala mi to, jak kdyby mi oznamovala konec světa :zed: :lol:

Jojo, baví je to. Mají to asi jako sport. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.11 12:09
gabi.design píše:
petromila001 píše:
Tak díky holky za uklidnění, já nevím jestli to ty doktory fakt baví takhle stresovat lidi…říkala mi to, jak kdyby mi oznamovala konec světa :zed: :lol:
Jojo, baví je to. Mají to asi jako sport. :zed:
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí