UTZ 30. týden a větší hlavička

218
10.6.11 11:18

UTZ 30.týden a větší hlacička

Těhulky, maminky, potřebovala bych vědět, zda má některá z vás také takovou zkušenost, UTZ ve 30.týdnu v pořádku, jen říkal, že hlavička je o dva týdny větší a ještě něco sv nožkou, poprvé,kdyžř měřil,tak vyšla kratší o dva týdny, potom měřil tu horní(že ta se má měřitú a uuž bylo vše ok), ale i tak mám ted špatnou náladu. Můžete poradit? Krásný den a děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
10.6.11 11:27

to mě prcek ve 30+0 odpovídal 30+6, takže o týden větší, ale že by to bylo něco vážného :nevim: to spíš ne.. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81530
10.6.11 11:27

Kluk měl hlavu větší o 3-4 týdny. Poslali mě k Apolináři na bližší vyšetření - řekli, že rozdíl 3 týdny je ještě v normě, ale pro jistotu zkotrolovali strukturu mozku a bylo to OK. 2 týdny bych neřešila vůbec. Hlavu napřed má většina dětí - „zmenší“ se až po té, co hlava klesne do pánce a hlavně při průchodu porodními cestami - překryjou se lebeční švy. Ale chápu, že se nervuješ, já z toho byla tenkrát taky hotová. Kluk má hlavu jak starosta do dnes, asi je to po babičce. Kupuju mu už čepice velikost 3-6 let. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
10.6.11 11:31

Pokud to neřešil lékař, tak se ani ty neznepokojuj :kytka: . Já jsem věděla přesný termín otěhotnění a stejně jsme byli podle měření stále napřed a vydrželo nám to dodneška :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.6.11 11:41

…

Příspěvek upraven 17.05.16 v 13:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31327
10.6.11 12:00

můj přítel měl dokonce tak velkou hlavu i po porodu, že je poslali s mamkou (celou hysterickou, samozřejmě) na další vyšetření kvůli hydrocephalu…

no a přítel je prostě velkohlavej dodnes - jeho táta byl taky, maj to v rodině, a řekl mi, že na to mám radši svou doktorku taky upozornit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.6.11 12:05

Mockrát děkuji, mně spíše znervoznuje ta kratsi nozka, ale asi to bude to same,ze deti rostou nesoumerne. No snad bude vse tak,jak ma :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81530
10.6.11 12:11
KaackaM píše:
Mockrát děkuji, mně spíše znervoznuje ta kratsi nozka, ale asi to bude to same,ze deti rostou nesoumerne. No snad bude vse tak,jak ma :srdce: :srdce:

Nohu měl syn kratší o týden. Nevím, jestli máš doma někde ty rozměry. Ale když se na to koukneš do tabulek, tak 1 týden dělá třeba 1-2 milimetry - oni to měří kurzorem myši, okraje té kosti nemají na UZ úplně ostrou hranici, to opravdu může každý změřit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.6.11 12:34

aha, tabulku doma nemám, no mudr mi říkal, ze na genetiku se psoílá, když je rozdíl 3 týdny a více,tak mu budu věřit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí