Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Možná to bude tím, že každému dítěti chutná něco jiného. ![]()
A rozhodujícím faktorem bude určitě i věk.
Těžko říct…ale nám byla tenkrát doporučena Beba, kvůli tomu, že se svým složením nejvíce podobá mateřskému mléku.
Ale, v pozdějším věku dítěte, je pravděpodobné, že mu bude chutnat spíše mléko, které je hlavně bohaté na sacharidy. ![]()
@Anonymní píše:
@Černá Madonna @JancaS84Je jí 7 měsíců
Je to celková náhrada😊 A právě na doporučení pediatra ho má už jen večer před spaním a v noci, jelikož sní absolutně vše a je hoooodně, vážně hodne velká, tak není důvod ji ho dávat ještě přes den, protože nestrádá😂
Syn má od narození HiPP a prospívá dobře. Dnes je mu měsíc. ![]()
Za mě rozhodně Kendamil/Beba, sle ten Kendamil je chuťově lepší.
@Dollorres
No ten Kendamil mě zklamal, ale možná to je tím, že mám srovnání s Kendamilem před pár lety🙈
@Anonymní píše:
@Dollorres
No ten Kendamil mě zklamal, ale možná to je tím, že mám srovnání s Kendamilem před pár lety🙈
Hele to je možný, já mám kluka leden 2020 a naposledy jsem ho kupovala tak v lednu 2022.
Ahoj maminky, máte někdo tip na chutné UM? U dvou předchozích dětí jsem dávala kendamil, byl vážně chutný a sladký, dětem chutnal a mě také, když jsem ho ochutnala
Teď ale po 4 letech jsem ho koupila znovu a je to děs, trpké a fakt mě to “kopalo”, je to chuťově šílený rozdíl, chutnala ho i kamarádka, která ho také před 3 lety používala. Dcera mi ho prostě nechce, vypije drobet a konec, nechutná ji a ani se vlastně nedivím
Máte nějaký typ na chutnější UM?