Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, v sobotu budeme dělat posvatební party u nás na zahradě a nemáme bohužel nikoho, kdo by nám malou pohlídal. Jde jen o to aby tu někdo byl, ona spí hezky ale přecejen. Kdybychom byli na zahradě, tak v pohodě, ale pokud bude pršet a chumelit
tak máme objednanou restauraci tady ve vsi, kam bychom se přesunuli. A v tom případě skutečně bude potřeba aby tu s malou někdo v baráku byl kdyby se probudila.
Nevíte o nějaké šikovné chůvičce z Benešovska s autem, nebo nemáte zkušenosti s nějakou agenturou, která za to nebude chtít bambilion peněz a mají chůvičky šikovné? Popřípadě které agentuře se vyhnout.
Moc děkuji. Další nápady vítám
Mě nic lepšího nenapadá
Mirka
Nevim
ale mooooc gratuluju, to mi nejak uniklo (ze bych prehlidla denicek?), byla jsi moc hezka nevesta
![]()
Dobrý den, nebo ahoj?
) já jsem z Mezihoří, cca 10 km od Benešova, malá vesnička s vápenkou, jestli ti něco říká. Sama mám roční holčičku, studuji VŠ. Děti jsem několik let hlídala, mohu narychlo sehnat nějaké reference, pokud by byly potřeba. Jsem docela mladá, ale myslím že zodpovědná, kdybys měla zájem a nepožaduješ žádné profláklé agentury, ráda bych se nabídla. Tady je kdyštak můj e-mail: katkab.b@seznam.cz, pak ti napíšu i telefon, pokud by jste měli zájem. ![]()
No tak to mě nenapadlo že by se mi ozvaly maminky na výpomoc…jéééééééééééé
napíšu ti na mail…
Ale rovnou varuju že tu žijeme stále na stavbě…mlíko se vaří v konvici na zemi (jediná funkční zásuvka
) atp…je to tu takové sportovní no
My už si zvykli(co nám jinýho zbylo) ale kdo sem přijede tak je mírně vyděšen ![]()
nakukovatelko děkujeme
deníček mám zatím jeden PŘEDSVATEBNÍ BLÁZINEC a druhý jsem včera začala smolit ale do toho jsem začala smrkat a pšíkat a hlava se mi málem rozlítla…asi nějaké nastydnutí tak ho zatím nemám dopsaný. Dnes se ho pokusím dopsat. JE o čem psát ![]()
MirušeProdigy píše:
nakukovatelko děkujemedeníček mám zatím jeden PŘEDSVATEBNÍ BLÁZINEC a druhý jsem včera začala smolit ale do toho jsem začala smrkat a pšíkat a hlava se mi málem rozlítla…asi nějaké nastydnutí tak ho zatím nemám dopsaný. Dnes se ho pokusím dopsat. JE o čem psát
a hlavne nejake fotky
![]()
Holky OT: deníček bude v nějakém takovém duchu
jen abych vás naladila ![]()
Moc gratuluji a přeji šťastné proplutí společným životem
Na deníček se šíleně těším, mám ráda tvoje psaní
A abych se ti přiznala, zhlédla jsem tvé fotky na FB a musím říct že jste parádně střeštěná famílie
To myslím v dobrým, snad se neurazíš
Já bych ti malou klidně pohlídala, ale jsem jaksi z ruky ![]()
ww píše:
Moc gratuluji a přeji šťastné proplutí společným životem![]()
![]()
Na deníček se šíleně těším, mám ráda tvoje psaní
A abych se ti přiznala, zhlédla jsem tvé fotky na FB a musím říct že jste parádně střeštěná famílie
To myslím v dobrým, snad se neurazíš
Já bych ti malou klidně pohlídala, ale jsem jaksi z ruky
No střeštění jsme to je fakt
a vo tom to je ![]()
plevelíme Mirce diskusi a moje OT - nááááááááááááááádherné šaty!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()