Chůvy a dětské koutky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mrkvetka
6.6.12 05:16
@Zuzi000 píše:
Maminky, sama jsem šla do práce dřív a všechny dobře víme, jak je těžké sehnat školku i jesle. Využila jsem nabídky soukromé školky Rožnov, České Budějovice- katastrofa přístup. Chtějí je peníze, děti jim lezou na nervy, nevěnují se jim, nechávají hlídat svěřené děti svými dětmi…
Další: chůva Zevelová Věra- až moc přesladká- zpočátku. Je to psych.nemocný člověk, který bije děti, když nejste spokojení a nechcete hlídat, začne vás vydírat, posílá sprosté SMS atd. Stále po několika měsících mne obtěžuje a již jsem ve spojení s policií ČR.
Chůva Brychtová Martina zmlátila našeho syna tak, že jsem s ním jela do nemocnice. Měl zřezaná a podlitá celá záda. Jsou mu dva roky. Podala jsem na ní trestní oznámení. Je to hrozné, co se děje a policie není tak činná, jak bych si přála. Měl by existovat seznam takto porouchaných žen, které trápí dětí a využívají nedostatku školek a chtějí zbohatnout na hlídání. Pro představu, já platila 6-7 tisíc měsíčně. A také by s tím měl myslím dělat něco stát! Tuhle děsnou situaci má též na svědomí.

Ahoj Zuzi, to je mi líto, že máte na chůvy takovou smůlu. Ale třeba aspoň Tvoje varování někomu pomůže…

• Citovat
  • Upravit
lenka pitma
14.6.12 18:24

Rožnov??

A¨hoj, dcera chodí na Rožnov - soukromá školka Domeček u dvou tetiček, jsem budějčanda o jiné školce na rožnově nevím. Nic z toho co říkáš tak se mi za dva roky, co sem dcera chodí nestalo!! Nikdo toho jména tam ani nedělá, tak se moýná pletu ale to co popisuješ je děsivé!! a té naší skolce v Rožnově to dobré jméno nedělá teda… jestli je to shoda lokality.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová