Chůze na podpatcích

Anonymní
16.9.14 16:06

Chůze na podpatcích

Zdravíčko ženy :)
Já nejsem typ co by nosil vysoké boty, ale chtěla bych začít je mi 26 spíš jsem sportovní typ tenisky, balerínky vše co nemá vysoký podpatek. Ale chci to změnit a rada od vás pro mě, jak na to? At nechodím jak sele?? :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.9.14 16:09

Začni nižším podpatkem, ne, že si obuješ 10cm jehly :- ) Natrénuj si to doma, chodit elegantně v podpatcích chce praxi, to nejde hned.. Sele -to je vtipné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
16.9.14 16:10

Zkoušet a zkoušet. Začít na nízkým, širším. Nebo boty na klínku, ty jsou stabilnější. Ale taky malý klínek. Ne hned 10 cm jehly :D A postupně to zvyšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3841
16.9.14 16:12

Jak píšou holky. Nejlepší je začít doma a vyžehlit s nimi.Pak už to jde krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
16.9.14 16:14

Hlavně našlapovat jakoby na špičku, ne přes patu, menší kroky a jakoby v řadě. Na youtube najdeš i videa s radama, třeba tahle holčina má super videa :palec:

• Citovat
  • Upravit
7904
16.9.14 16:15

Jsi sportovní typ. Takže víš, že správný postoj je - jak? Zataženej zadek, zatažený břicho, pánev v rovině, ramena dole, brada trochu nahoře. Takhle stejně budeš chodit i na podpatcích. Ber to jako příležitost k posílení vnitřních břišních svalů a stabilizačního systému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
16.9.14 16:19

@Bauli Michelle Phan je NEJ :palec: ale nesouhlasím s nášlapem na špičku, když tak někoho vidím, tak si kolikrát říkám, jestli dotyčnou neznásilnilo 20 černochů :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
16.9.14 16:23

Kup si kvalitní a hlavně ohebné botky, klidně a začni chodit v nich doma, chvíli a až pak ven ;) nic to není :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.14 16:25

No něco málo dojdu na klínku i podpatek menší, ale si připadám taková nestabilní jak deb… ještě když vím, že někdo jde zamnou, tak se modlím at nespadnu -,?D :zed: :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
46867
16.9.14 16:30
@Anonymní píše:
Zdravíčko ženy :)
Já nejsem typ co by nosil vysoké boty, ale chtěla bych začít je mi 26 spíš jsem sportovní typ tenisky, balerínky vše co nemá vysoký podpatek. Ale chci to změnit a rada od vás pro mě, jak na to? At nechodím jak sele?? :nevim: :nevim: :nevim:

Nikdy hlavne nechod na spickach ( spicka pata), ale chod jakoby pata spicka, jakoby normalne v botech, jinak si zniccis nohy, budou te bolet a vypada to priserne.
A neni to vubec lehke :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.9.14 16:31
@Bauli píše:
Hlavně našlapovat jakoby na špičku, ne přes patu, menší kroky a jakoby v řadě. Na youtube najdeš i videa s radama, třeba tahle holčina má super videa :palec:

praveze presne naopak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
16.9.14 16:31
@loula píše:
@Bauli Michelle Phan je NEJ :palec: ale nesouhlasím s nášlapem na špičku, když tak někoho vidím, tak si kolikrát říkám, jestli dotyčnou neznásilnilo 20 černochů :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak nemůže to být vyloženě chůze po špičkách, ale když se víc došlapuje přes patu, tak to pak zas vypadá jak transka-začátečník :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
16.9.14 16:34
@Bauli píše:
Tak nemůže to být vyloženě chůze po špičkách, ale když se víc došlapuje přes patu, tak to pak zas vypadá jak transka-začátečník :mrgreen:

Tož to pak jo, já jsem myslela takovou tu chůzi jak na chůdách, s došlapem na celou plosku :lol: to pak vždycky čumíme, jestli baba někde nesletí :lol:

• Citovat
  • Upravit
46867
16.9.14 16:35
@Bauli píše:
Tak nemůže to být vyloženě chůze po špičkách, ale když se víc došlapuje přes patu, tak to pak zas vypadá jak transka-začátečník :mrgreen:

Ona to rika na zacatku, vzdy chodte podpatek spicka, nikdy spicka pata :mrgreen:. Vysvetlovala to i kdysi Agata H. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
16.9.14 16:37

Zaklad jsou hlavne mensi kroky, podpatky patri k dámě a dáma nechodi jak, zavodni bezec :mrgreen: jinak drzeni tela ti pujde samo, ty boty ti uz pomuzou stahnout bricho a narovnat se, jinak bys spadla hned :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová