Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Začni nižším podpatkem, ne, že si obuješ 10cm jehly :- ) Natrénuj si to doma, chodit elegantně v podpatcích chce praxi, to nejde hned.. Sele -to je vtipné ![]()
Zkoušet a zkoušet. Začít na nízkým, širším. Nebo boty na klínku, ty jsou stabilnější. Ale taky malý klínek. Ne hned 10 cm jehly
A postupně to zvyšovat.
Jak píšou holky. Nejlepší je začít doma a vyžehlit s nimi.Pak už to jde krásně.
Hlavně našlapovat jakoby na špičku, ne přes patu, menší kroky a jakoby v řadě. Na youtube najdeš i videa s radama, třeba tahle holčina má super videa ![]()
Jsi sportovní typ. Takže víš, že správný postoj je - jak? Zataženej zadek, zatažený břicho, pánev v rovině, ramena dole, brada trochu nahoře. Takhle stejně budeš chodit i na podpatcích. Ber to jako příležitost k posílení vnitřních břišních svalů a stabilizačního systému.
@Bauli Michelle Phan je NEJ
ale nesouhlasím s nášlapem na špičku, když tak někoho vidím, tak si kolikrát říkám, jestli dotyčnou neznásilnilo 20 černochů
![]()
Kup si kvalitní a hlavně ohebné botky, klidně a začni chodit v nich doma, chvíli a až pak ven
nic to není ![]()
No něco málo dojdu na klínku i podpatek menší, ale si připadám taková nestabilní jak deb… ještě když vím, že někdo jde zamnou, tak se modlím at nespadnu -,?D
![]()
@Anonymní píše:
Zdravíčko ženy
Já nejsem typ co by nosil vysoké boty, ale chtěla bych začít je mi 26 spíš jsem sportovní typ tenisky, balerínky vše co nemá vysoký podpatek. Ale chci to změnit a rada od vás pro mě, jak na to? At nechodím jak sele??![]()
![]()
Nikdy hlavne nechod na spickach ( spicka pata), ale chod jakoby pata spicka, jakoby normalne v botech, jinak si zniccis nohy, budou te bolet a vypada to priserne.
A neni to vubec lehke
![]()
@Bauli píše:
Hlavně našlapovat jakoby na špičku, ne přes patu, menší kroky a jakoby v řadě. Na youtube najdeš i videa s radama, třeba tahle holčina má super videa
praveze presne naopak ![]()
@loula píše:
@Bauli Michelle Phan je NEJale nesouhlasím s nášlapem na špičku, když tak někoho vidím, tak si kolikrát říkám, jestli dotyčnou neznásilnilo 20 černochů
![]()
![]()
![]()
Tak nemůže to být vyloženě chůze po špičkách, ale když se víc došlapuje přes patu, tak to pak zas vypadá jak transka-začátečník ![]()
@Bauli píše:
Tak nemůže to být vyloženě chůze po špičkách, ale když se víc došlapuje přes patu, tak to pak zas vypadá jak transka-začátečník
Tož to pak jo, já jsem myslela takovou tu chůzi jak na chůdách, s došlapem na celou plosku
to pak vždycky čumíme, jestli baba někde nesletí ![]()
@Bauli píše:
Tak nemůže to být vyloženě chůze po špičkách, ale když se víc došlapuje přes patu, tak to pak zas vypadá jak transka-začátečník
Ona to rika na zacatku, vzdy chodte podpatek spicka, nikdy spicka pata
. Vysvetlovala to i kdysi Agata H. ![]()
Zaklad jsou hlavne mensi kroky, podpatky patri k dámě a dáma nechodi jak, zavodni bezec
jinak drzeni tela ti pujde samo, ty boty ti uz pomuzou stahnout bricho a narovnat se, jinak bys spadla hned ![]()
Zdravíčko ženy

Já nejsem typ co by nosil vysoké boty, ale chtěla bych začít je mi 26 spíš jsem sportovní typ tenisky, balerínky vše co nemá vysoký podpatek. Ale chci to změnit a rada od vás pro mě, jak na to? At nechodím jak sele??