Chůze na podpatcích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bauli
16.9.14 16:39

@Weru máš pravdu, já sem to domotala :palec:

• Citovat
  • Upravit
15575
16.9.14 16:41

Zacni s nizsim podpatkem a nacvic si to doma, naslapuj normalne jako v botech ;)
Hlavne se neboj, chvili to trva, ale az se naucis bude to super pocit :mrgreen: :hug:
Jo a doma pak postupne zvysuj podpatky, a dej si do nich silonky i kdyz jsi to jen nacvicujes, alespon ponozkovy silonky-na ten nacvik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.9.14 16:42
@Bauli píše:
@Weru máš pravdu, já sem to domotala :palec:
:mrgreen: stane se. Ja tak totiz chodila jako mlada a mela jsem vzdy odrovnany nohy od toho :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
16.9.14 16:45

Hlavně jak už tu někdo psal - chce to kvalitní obuv, v té ti to půjde i lépe. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
16.9.14 16:55
@Weru píše: :mrgreen: stane se. Ja tak totiz chodila jako mlada a mela jsem vzdy odrovnany nohy od toho :mrgreen:

Já sem totiž do toho zamotala sama sebe, ale co už :roll: Ale základem je fakt pořádná bota.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.14 17:05

Já jdu jen do obcxhodu a nohy necítím ais chodím blbě, že a podpatek není moc velký a je docela široký i když platforma :think:

• Citovat
  • Upravit
46867
16.9.14 17:25
@Bauli píše:
Já sem totiž do toho zamotala sama sebe, ale co už :roll: Ale základem je fakt pořádná bota.

Ja mam kvalitni, ale i tak nekdy nohy boli. Ono 10 cm je 10 cm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.9.14 17:26
@Anonymní píše:
Já jdu jen do obcxhodu a nohy necítím ais chodím blbě, že a podpatek není moc velký a je docela široký i když platforma :think:

Pokud mas s platformou a sitokym podpatkem, tak by noha bolet nemela, mozna si noha potrebuje zvyknout :think:

Příspěvek upraven 16.09.14 v 18:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.14 17:37

@Weru asi jo dnes sem skoro nechodila jen obchod a zpět a jako šílené :D :zed:

• Citovat
  • Upravit
46867
16.9.14 17:38
@Anonymní píše:
@Weru asi jo dnes sem skoro nechodila jen obchod a zpět a jako šílené :D :zed:

Taky to tak nekdy mam, hlavn epo delsi dobe nenoseni podpadku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
16.9.14 17:38

Mozna jde o zvyk :think: Jestli jsi doted normalne na podpatcich nechodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.14 17:59

No jendou za pul roku nahodím platformu a menší podpatek, ale to je vše, ale chci se naučit na těch vyšších k tomu džíny a můj sen prostě být aspon 10 cm :D :roll:

• Citovat
  • Upravit
46867
16.9.14 18:09
@Anonymní píše:
No jendou za pul roku nahodím platformu a menší podpatek, ale to je vše, ale chci se naučit na těch vyšších k tomu džíny a můj sen prostě být aspon 10 cm :D :roll:
:mrgreen: to das, zkus chodit kazdy den alespon kousek. A nezapomen - pata spicka :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.14 18:16
@Weru
@Weru píše: :mrgreen: to das, zkus chodit kazdy den alespon kousek. A nezapomen - pata spicka :mrgreen:

tyjo no doma musím zkoušet ':d protože kdybych měla lítat kolem baráku a pata špička :d sousedi na mě sepíšou petici :D a vystěhují mě :D
Ale musím časem koupit ty jehličky :D ;)

• Citovat
  • Upravit
46867
16.9.14 18:16
@Anonymní píše:
@Werutyjo no doma musím zkoušet ':d protože kdybych měla lítat kolem baráku a pata špička :d sousedi na mě sepíšou petici :D a vystěhují mě :D
Ale musím časem koupit ty jehličky :D ;)
:lol: :lol:, ja uz taky dlouho nebyla, budu muset zase zacit, abych nevysla ze cviku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová