Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zacni s nizsim podpatkem a nacvic si to doma, naslapuj normalne jako v botech ![]()
Hlavne se neboj, chvili to trva, ale az se naucis bude to super pocit
![]()
Jo a doma pak postupne zvysuj podpatky, a dej si do nich silonky i kdyz jsi to jen nacvicujes, alespon ponozkovy silonky-na ten nacvik ![]()
@Bauli píše:
@Weru máš pravdu, já sem to domotala
Hlavně jak už tu někdo psal - chce to kvalitní obuv, v té ti to půjde i lépe. ![]()
@Weru píše:stane se. Ja tak totiz chodila jako mlada a mela jsem vzdy odrovnany nohy od toho
Já sem totiž do toho zamotala sama sebe, ale co už
Ale základem je fakt pořádná bota.
Já jdu jen do obcxhodu a nohy necítím ais chodím blbě, že a podpatek není moc velký a je docela široký i když platforma ![]()
@Bauli píše:
Já sem totiž do toho zamotala sama sebe, ale co užAle základem je fakt pořádná bota.
Ja mam kvalitni, ale i tak nekdy nohy boli. Ono 10 cm je 10 cm ![]()
@Anonymní píše:
Já jdu jen do obcxhodu a nohy necítím ais chodím blbě, že a podpatek není moc velký a je docela široký i když platforma
Pokud mas s platformou a sitokym podpatkem, tak by noha bolet nemela, mozna si noha potrebuje zvyknout ![]()
Příspěvek upraven 16.09.14 v 18:08
@Anonymní píše:
@Weru asi jo dnes sem skoro nechodila jen obchod a zpět a jako šílené![]()
Taky to tak nekdy mam, hlavn epo delsi dobe nenoseni podpadku ![]()
Mozna jde o zvyk
Jestli jsi doted normalne na podpatcich nechodila.
No jendou za pul roku nahodím platformu a menší podpatek, ale to je vše, ale chci se naučit na těch vyšších k tomu džíny a můj sen prostě být aspon 10 cm
![]()
@Anonymní píše:
No jendou za pul roku nahodím platformu a menší podpatek, ale to je vše, ale chci se naučit na těch vyšších k tomu džíny a můj sen prostě být aspon 10 cm![]()
@Anonymní píše:
@Werutyjo no doma musím zkoušet ':d protože kdybych měla lítat kolem baráku a pata špička :d sousedi na mě sepíšou peticia vystěhují mě
Ale musím časem koupit ty jehličky![]()
@Weru máš pravdu, já sem to domotala