Nemám doprovod na maturitní ples, mohu jít sama?

3
13.9.14 18:02

Nemám doprovod na ples

Zdravím. Mám takový problém. Letos maturuji na střední škole a samozřejmě mě čeká i třídní ples. A nemám žádný doprovod. Nemám přítele a ani kamarády, které bych o doprovod mohla případně požádat. V rodině také nemáme žádné chlapce přijatelné k mému věku. Jelikož jsem dost stydlivá a uzavřená, tak si jistě žádného přítele a ani kamaráda do té doby nenajdu… Myslíte si, že budu vypadat hodně divně, když tam příjdu sama? A může tam člověk vůbec jít bez doprovodu? Předem Vám moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
13.9.14 18:05

@Esterka 4 A zadny kamarad z minulosti? Treba ze zakladky? ;)
No ja myslim, ze doprovod mit nemusis, ale co poprosit nakyho spoluzaka, treba nakyho u kteryho si budes jiszta ze te neodmitne? Nemas sestru? Nebo bratra? Jejich kamaradi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
13.9.14 18:09

Nejdřív jsem ti chtěla navrhnout inzerát na seznamku. ale pak jsem dostala nápad a vygooglila tohle: http://spolecensky-doprovod.cz/…doprovod.php :-D

Ne vážně, žádný doprovod mít nemusíš, na mým plese ho taky hodně holek nemělo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
13.9.14 18:13

Doprovod bys mela mit treba na venecek do tanecnich, ale na maturitak urcite nemusis. U nas bylo spousta holek bez doprovodu a kluku bez holky ;) Dovne to urcite vypadat nebude.
Chcesli uklidnit, ja twnkrat doprovod mela a netancil se mnou ani jednou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
13.9.14 18:13

U nas se doprovod na vlastni maturitak vubec neřešil

jako organizatori toho naseho vecera jsme meli dost co delat, ze i rodice jako divaci, byli vubec radi, ze s nami mohli chviku promluvit
chudak doprovod by tam sedel jak patnacte kolo u vozu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
13.9.14 18:19

Já bych sama nešla. Kdybych neměla přítele ani kamaráda, asi bych podala inzerát nebo já nevím, snažila bych se někoho splašit, ale sama bych na maturitní ples nechtěla jít.. :| Myslím ale, že bez doprovodu jít můžeš, proč bys nemohla!? :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4465
13.9.14 18:19

U nás žádný doprovod nebyl :nevim: nějak mě nenapadá, k čemu by tam byl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
13.9.14 18:22

Na maturitni ples jsem doprovod nemela, i prestoze jsem v te dobe mela pritele. Sla jsem proste radeji sama. Takze bud uplne v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
13.9.14 18:24

K čemu doprovod na maturitňák? Vezmeš rodiče, oblékneš se a hurá na ples, ne? Jdete tam jako třída a určitě ne všichni budou mít partnery. Takže si zatancuješ s tátou a pak třeba v kroužku se spolužáky. V čem je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
13.9.14 18:24
@SussieS píše:
U nás žádný doprovod nebyl :nevim: nějak mě nenapadá, k čemu by tam byl…

K tančení a k zábavě v nudnějších částech večera :) Ale při samotném organizovaném programu u nás taky nebyl potřeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.9.14 18:27

Děkuju Vám holky, opravdu moc jste mi pomohli. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
13.9.14 18:29

@Esterka 4 Na maturitní ples snad půjdou rodiče, sourozenci, prarodiče, tety…, ne? Pánský doprovod nepotřebuješ, k čemu? Je to třídní/školní záležitost, kde se před rodiči, spolužáky a učiteli předvádí, jaké kdo má šaty. Nic víc :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
13.9.14 18:55
@enyf píše:
K tančení a k zábavě v nudnějších částech večera :) Ale při samotném organizovaném programu u nás taky nebyl potřeba…

Tak to jako jo :) Nenapadala mě právě žádná speciální role :mrgreen: Já si třeba říkám, že ještě, že jsem tam žádného partnera neměla, chudák by si mě vůbec neužil :mrgreen: Zábava v kolektivu spolužáků převažovala :)
Takže zakladatelko, v klidu, žádný doprovod nepotřebuješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
13.9.14 19:00

Doprovod už máš, půjdou s tebou tvoji nejbližší, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
13.9.14 19:00

Mě doprovázel tehdejší přítel a upřímně by mi bylo líp bez něj. Maturiťák není ples v Opeře, nevím, jak u vás, ale u nás vždycky navázala neformální after party jen v rámci třídy, na což dělal samozřejmě kyselý obličeje atd. Jdi sama, je to víc v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová