Chyba v životě

Anonymní
8.9.20 03:59

Chyba v životě

Ahoj nechápu lidi co někomu něco závidí, osobně takovýhle lidi nechápu, zahodila jsem všechno co jsem kdy chtěla jen kvůli tomu, že se mnou rozešel přítel.
Nechci mít teď děti ani zakládat rodinu nebo rozvracet rodiny, myslím si že každý můžeme říct svůj názor.

„Chybovat je lidské.“

Sbohem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
8.9.20 05:51
@Anonymní píše:
Ahoj nechápu lidi co někomu něco závidí, osobně takovýhle lidi nechápu, zahodila jsem všechno co jsem kdy chtěla jen kvůli tomu, že se mnou rozešel přítel.
Nechci mít teď děti ani zakládat rodinu nebo rozvracet rodiny, myslím si že každý můžeme říct svůj názor.

„Chybovat je lidské.“

Sbohem

Uz nepij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.20 06:19

@Baba Myslíš vodu?

• Citovat
  • Upravit
3796
8.9.20 06:45
@Anonymní píše:

„Chybovat je lidské.“

Sbohem
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35772
8.9.20 06:51

Neboj, najde se jiný frajer a hned bude zase vše sluníčkový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
8.9.20 06:58

Není to Irča?

• Citovat
  • Upravit
35772
8.9.20 07:05
Neboj, najde se jiný frajer a hned bude zase vše sluníčkový
@Alriga píše:
Není to Irča?

Ta chlapa ani neměla. A chybí tam ách jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
8.9.20 07:05
@Alriga píše:
Není to Irča?

Taky mne to napadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
8.9.20 07:20
@Anonymní píše:

„Chybovat je lidské.“

Sbohem
???

To je dopis na rozloučenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12574
8.9.20 07:39
@Anonymní píše:

„Chybovat je lidské.“

Sbohem

A šáteček..zapomněla jsi ještě..měla jsem vás ráda, bděte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
8.9.20 07:42

Kašli na lidi který závidí ty jsou nejhorší…a kvůli nikomu příště nic nezahazuj…to přece nemá smysl člověk tě musí milovat se vším všudy :srdce: bude líp neboj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
8.9.20 07:57

Nerozumím :nevim: Rozešel se s tebou přítel, ty jsi všechno zahodila, lidi ti závidí… :nevim: Nedává to smysl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40404
8.9.20 08:00
@Anonymní píše:

„Chybovat je lidské.“

Sbohem

Zapracovala bych na sobě, abych nebyla příště zase příliš závislá na chlapovi.

O čem chceš vlastně diskutovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.20 08:00

@Netopirek Napiš si ho sám :-D

• Citovat
  • Upravit
79964
8.9.20 08:03
@Anonymní píše:

„Chybovat je lidské.“

Sbohem

Už to neber, nedělá ti to dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová