Jak se vyrovnat s ponížením?

Anonymní
2.9.20 09:16

Jak se vyrovnat s ponizenim?

Ahoj holky,

zkrátím to, 3 měsíce jsem se vídala s jedním mužem (tedy ne pravidelně ale byli jsme denně v kontaktu) a po společné noci se už neozval. Včera jsem mu napsala zprávu, že to nechápu a pokud chtěl jen sex, mohl si ušetřit ty týdny až měsíce vypisování. V tom byl aktivní hodně. Odepsal mi na to “palec nahoru”.

Probrečela jsem noc protože jsem se do něj stihla zamilovat a nechápu, proč se takhle chová. I kdyby mi napsal že to třeba nepřeskočilo, budu s tím víc komfortní. Takhle se cítím strašně ponížená. A hlavně to nechápu, takový obrat? Z toho sexu nijak špatný pocity nemám, to bylo myslím v pohodě, byť je jasný že první sex není nikdy ten nejlepší. Ještě jsme se spolu vyspali ráno a to bylo myslím super. Pak jsem se sbalila a jela do práce, dal mi pusu a vojsk

Jak se z toho rychle dostat a hlavně nemít tyhle negativní myšlenky vůči němu? Mám sto chutí mu napsat, že je lidský odpad :oops: a že karma je zdarma.

Jinak neříkám, že jsem nezažila vztahy, kde to nevyšlo, nebo proběhlo pár nocí a pak konec, ale tohle chování jsem tedy nezažila u nikoho :? Cítím se jak kdybych mu něco udělala.

Děkuji a radši anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
2.9.20 09:19

Neponizuj se ještě víc, a nic mu nepiš. Prostě chtěl sex, a dostal ho. :nevim: dal bych to neřešila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.20 09:22

Neee já mu psát nebudu, jen jsem psala co bych nejradši.

Spíš jak se s tím vyrovnat a jak ho v hloubi duše “nenávidět” - prostě mu odpustit? Fakt nechápu že si tak strašně dlouho vypisuje, chodí randit a pak end. A ještě takhle uboze?

• Citovat
  • Upravit
81481
2.9.20 09:27

Ted už nic. Pro příště víš, že se nemá smysl ponižovat a psát mu takové slinty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
2.9.20 09:27

No vis jak se to říká, karma je zdarma.

Mne se tohle stalo jednou. Přilezl po několika měsících. Zájem jsem neměla. Dodnes nemá nikoho, nemá štěstí na vztahy, táhne mu na 50, ztratil ten sex appeal na který balil všechny baby. A ví to :)

Když budeš mít štěstí, budeš u toho, až se karta obrátí a on dostane lekci.

Taky si myslím ze v civilizovaném světě si lidi mohou s úctou a citem napsat ze to nevidí do budoucna a proste z toho druhého neudělat kus hadru.

Drz se a neboj, takový za slzy nestojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.20 09:28
@Lama Lama píše:
Ted už nic. Pro příště víš, že se nemá smysl ponižovat a psát mu takové slinty.

A ty bys to nechala být a proste mu už taky nikdy nenapsala?

• Citovat
  • Upravit
1008
2.9.20 09:31

Taky se mi to jednou stalo. 3 měsíce!! jsem se víkend co víkend scházela s jedním mužem (jezdil za mnou 300km), chodili jsme do kina, na večeře, do baru… Pořád jsem odmítala něco bližšího, on mě uháněl, vypisoval. Po těch třech měsících jsem s ním zůstala přes noc, ráno super… a pak jako když utne. Ozval se jednou za týden :nevim: Nějak extra mě to netrápilo, ale nechápu doteď, že ho bavilo takovou dobu se snažit, když on o zájem žen nouzi neměl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
2.9.20 09:32
@Anonymní píše:

Nevím, co Lama, ale tohle přesně bych udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
2.9.20 09:32
@Anonymní píše:

No, rozhodně bych nepsala to, co jsi psala ty. Jen se cítíš ještě víc blbě. Čím sis pomohla? :nevim:
Tak bud bych normálně pokračovala v konverzaci jako před tím. Aale pokud už jsi došla k závěru, že to tím sexem skončilo, tak bych si takovédle blbé zprávy odpustila. Zanadávala bych si na něj s kamarádkou. Ale k čemu to psát jemu? A to ještě chceš psát moudra o karmě a odpadech? Se ti vysměje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9060
2.9.20 09:36

Já znám kluka, co po prvním sexu oznámil partnerce, že byla vážně špatná a už se prostě neviděli. Jak na to reagovala ona nevím, já bych ho zabila. Možná že tohle odmlčení se je takový decentnější způsob jak to dát najevo. :think: Někdy si ti dva prostě nesednou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42551
2.9.20 09:36
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

zkrátím to, 3 měsíce jsem se vídala s jedním mužem (tedy ne pravidelně ale byli jsme denně v kontaktu) a po společné noci se už neozval. Včera jsem mu napsala zprávu, že to nechápu a pokud chtěl jen sex, mohl si ušetřit ty týdny až měsíce vypisování. V tom byl aktivní hodně. Odepsal mi na to “palec nahoru”.

Probrečela jsem noc protože jsem se do něj stihla zamilovat a nechápu, proč se takhle chová. I kdyby mi napsal že to třeba nepřeskočilo, budu s tím víc komfortní. Takhle se cítím strašně ponížená. A hlavně to nechápu, takový obrat? Z toho sexu nijak špatný pocity nemám, to bylo myslím v pohodě, byť je jasný že první sex není nikdy ten nejlepší. Ještě jsme se spolu vyspali ráno a to bylo myslím super. Pak jsem se sbalila a jela do práce, dal mi pusu a vojsk

Jak se z toho rychle dostat a hlavně nemít tyhle negativní myšlenky vůči němu? Mám sto chutí mu napsat, že je lidský odpad :oops: a že karma je zdarma.

Jinak neříkám, že jsem nezažila vztahy, kde to nevyšlo, nebo proběhlo pár nocí a pak konec, ale tohle chování jsem tedy nezažila u nikoho :? Cítím se jak kdybych mu něco udělala.

Děkuji a radši anonym

Prostě to hoď za hlavu, už víš, o co mu šlo :jazyk: Hlavně mu nic nepiš, nevolej a co nejrychleji zapomeň. Nechceš být za zoufalku, že ne? Pusť si nějakej film, kde dostane chlap na frak, pro mou kamarádku je to nejlepší terapie :mrgreen: Doporučuji film Dost! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.20 09:38

@Lama Lama ne s tou karmou nic psát nebudu :lol: tak já nechápu proč najednou konec komunikace a je jasný že mě chtěl jen dostat do postele, tak proč mu psát jak se má? Tři měsíce času v tahu kvůli tomu aby si užil? O ženy nouzi sto pro nemá. A já nejsem žádná top modelka, určitě měl i hezčí.

A odpověď palec nahoru beru jako absolutní urážku

• Citovat
  • Upravit
1870
2.9.20 09:45

Ubozak je on, pokud to nedokaze rict narovinu a posila ti jen nejake emotikony. Nepis mu a neponizuj se. Na kazdeho jednou dojde. Zasmej se tomu, zes mela stesti a skoncilo to takhle brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
2.9.20 09:46
@Anonymní píše:
@Lama Lama ne s tou karmou nic psát nebudu :lol: tak já nechápu proč najednou konec komunikace a je jasný že mě chtěl jen dostat do postele, tak proč mu psát jak se má? Tři měsíce času v tahu kvůli tomu aby si užil? O ženy nouzi sto pro nemá. A já nejsem žádná top modelka, určitě měl i hezčí.A odpověď palec nahoru beru jako absolutní urážku

A co jsi za odpověd čekala?
Pokud je ti jasný, že tě chtěl jen do postele, tak nemá smysl psát.
Pokud by mi to jasné nebylo, tak bych druhý den navázala komunikaci uplně stejně jako ty předchozí dny před tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.9.20 09:49

Prostě ho zablokuj a odpusť sobě samotné, že si blbě vyhodnotila situaci a zamilovala ses do fiktivní představy, zatím co sis psala chlapem, co chtěl jen jednorázovku.

To se stává, pokud nejsi těhotná a nebo tě ničím nenakazil, tak to holt bude nepříjemné z hlediska emocí, ale není to konec světa.

To jestli se cítíš ponížená je tvoje vlastní rozhodnutí - ty určuješ svou vlastní sebehodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová