Chybějící erekce u chlapečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
21.3.11 14:30

Chybějící erekce u chlapečka

U mladšího čtyřletého syna jsem nikdy neviděla erekci narozdíl od staršího. Nějak jsem to neřešila, ale nakousla jsem to teď nedávno u mudry a ta chtěla hned poslat malého na endokrinologii, urologii a neurologii.

Tvrdila, že erekce u dětí je nutná, aby se správně pindík zásobil kyslíkem a odváděli škodliviny.

Zatím jsem to „ukecala“, že budu malého hlídat jestli fakt žádnou nemá - ale nemám moc tušení jak to udělat ?
Ani jestli je to tak důležité a mudra nepřehání ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
21.3.11 14:33

Já to teda u svého skoro 1,5letého syna taky ještě neviděla a taky se mi to zdálo trošku divný, protože vždycky když jsem přebalovala synovce, tak erekci měl, bývá i u čurání, ale já nikdy Marečka čurat neviděla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
21.3.11 14:35

Našemu staršímu „stojí“ vždycky ráno než se vyčůrá… stoprocentně spolehlivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
21.3.11 14:35

Tak to je zvláštní, protože Vítek má erekci od miminka, nejčastěji třeba u měření teploty(v zadečku). Mno jediný co mě napadá trošku Pindíka přinutit k erekci, uznávám, že ve spojení s vlastním dítětem to zní úchylně, ale tak poznáš jestli erekci má nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
21.3.11 14:36

8-o 8-o 8-o Tak to zírám a slyším poprvé a to mám tři děti.....hlídat u dětí erekci? To jako myslí ta dr ejakulát ? 8-o To jsem v životě a u tak malého syna neviděla :lol: My měli spíš problémy s přetahováním předkožky…ale erekcí? Nic se ani urolog a neurolog nezmínil, jak chodil na kontroly po naříznutí té kůžičky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.3.11 14:36

Taky tak…nejlepší hned po ránu (nebo jakémkoliv probuzení)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
21.3.11 14:37

Synovi taky stojí od narození :think: Jinak po ránu bývá obvykle erekce i u dospělých, tak třeba zkusit kontrolovat v noci či ráno (já kvůli tomu měla problém v noci přebalit - nešel mu dát dolů, tak mi pročůral plínku horem :lol::nevim:

Příspěvek upraven 21.03.11 v 14:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
. Mno jediný co mě napadá trošku Pindíka přinutit k erekci, uznávám, že ve spojení s vlastním dítětem to zní úchylně, ale tak poznáš jestli erekci má nebo ne.

nedokážu si moc představit jak to udělat a nemít pocit, že ho znásilňuju :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
Já to teda u svého skoro 1,5letého syna taky ještě neviděla a taky se mi to zdálo trošku divný, protože vždycky když jsem přebalovala synovce, tak erekci měl, bývá i u čurání, ale já nikdy Marečka čurat neviděla :oops:
Vanesanka píše:
8-o 8-o 8-o Tak to zírám a slyším poprvé a to mám tři děti.....hlídat u dětí erekci? To jako myslí ta dr ejakulát ? 8-o To jsem v životě a u tak malého syna neviděla :lol: My měli spíš problémy s přetahováním předkožky…ale erekcí? Nic se ani urolog a neurolog nezmínil, jak chodil na kontroly po naříznutí té kůžičky. :nevim:

Né ejakulát (spermie), ale erekci, stopoření! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278

Tak je možné, že nevím, protože se to předtím před cca 15 lety neřešilo…to bude asi pro mě novinka…když tak se omlouvám za „hloupý vpád“ do diskuze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.3.11 14:38
Vanesanka píše:
8-o 8-o 8-o Tak to zírám a slyším poprvé a to mám tři děti.....hlídat u dětí erekci? To jako myslí ta dr ejakulát ? 8-o To jsem v životě a u tak malého syna neviděla :lol: My měli spíš problémy s přetahováním předkožky…ale erekcí? Nic se ani urolog a neurolog nezmínil, jak chodil na kontroly po naříznutí té kůžičky. :nevim:

Ejakulaci ne, jen ztopoření :lol: Ale musím souhlasit, že až do dnes mě nenapadlo, že by se to mělo nějak hlídat 8-o Nevím, kdyby jí neměl, jestli by mě to trklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.3.11 14:39
hlídat u dětí erekci? To jako myslí ta dr ejakulát ? 8-o To jsem v životě a u tak malého syna neviděla :lol:

Mně se taky na to neptala, nakousla jsem to sama protože mi to zváštní po zkušenostech se starším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
21.3.11 14:39
Ewule0712 píše:
Já to teda u svého skoro 1,5letého syna taky ještě neviděla a taky se mi to zdálo trošku divný, protože vždycky když jsem přebalovala synovce, tak erekci měl, bývá i u čurání, ale já nikdy Marečka čurat neviděla :oops:
Vanesanka píše:
Né ejakulát (spermie), ale erekci, stopoření! :wink:

A jejda aháááá, omlouvám se, já to popeltla :mrgreen: Tak pindík stál už jako miminovi, to vííím :lol: Já myslela tamto a bodejť jsem byla vyjukaná, nebo spermíky se přeci tak brzy netvoří :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
21.3.11 14:40

a pretahujete obcas predkozku? Nasemu nejstarsimu se vzdycky postavil, kdyz jsme ve vane pretahovali.
A pak rano, to vzdycky, spolehlive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.3.11 14:42
doriang píše:
a pretahujete obcas predkozku? Nasemu nejstarsimu se vzdycky postavil, kdyz jsme ve vane pretahovali.
A pak rano, to vzdycky, spolehlive.

Přetahujem - teda tam kam to jde, práve že u staršího taky, jak jsem mu začla s pinďou něco dělat spolehlivě trčel, ale ten mladší ani ťuk :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí