Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
U mladšího čtyřletého syna jsem nikdy neviděla erekci narozdíl od staršího. Nějak jsem to neřešila, ale nakousla jsem to teď nedávno u mudry a ta chtěla hned poslat malého na endokrinologii, urologii a neurologii.
Tvrdila, že erekce u dětí je nutná, aby se správně pindík zásobil kyslíkem a odváděli škodliviny.
Zatím jsem to „ukecala“, že budu malého hlídat jestli fakt žádnou nemá - ale nemám moc tušení jak to udělat ?
Ani jestli je to tak důležité a mudra nepřehání ?
Já to teda u svého skoro 1,5letého syna taky ještě neviděla a taky se mi to zdálo trošku divný, protože vždycky když jsem přebalovala synovce, tak erekci měl, bývá i u čurání, ale já nikdy Marečka čurat neviděla ![]()
Našemu staršímu „stojí“ vždycky ráno než se vyčůrá… stoprocentně spolehlivě.
Tak to je zvláštní, protože Vítek má erekci od miminka, nejčastěji třeba u měření teploty(v zadečku). Mno jediný co mě napadá trošku Pindíka přinutit k erekci, uznávám, že ve spojení s vlastním dítětem to zní úchylně, ale tak poznáš jestli erekci má nebo ne.
Tak to zírám a slyším poprvé a to mám tři děti.....hlídat u dětí erekci? To jako myslí ta dr ejakulát ?
To jsem v životě a u tak malého syna neviděla
My měli spíš problémy s přetahováním předkožky…ale erekcí? Nic se ani urolog a neurolog nezmínil, jak chodil na kontroly po naříznutí té kůžičky. ![]()
Synovi taky stojí od narození
Jinak po ránu bývá obvykle erekce i u dospělých, tak třeba zkusit kontrolovat v noci či ráno (já kvůli tomu měla problém v noci přebalit - nešel mu dát dolů, tak mi pročůral plínku horem
) ![]()
Příspěvek upraven 21.03.11 v 14:37
. Mno jediný co mě napadá trošku Pindíka přinutit k erekci, uznávám, že ve spojení s vlastním dítětem to zní úchylně, ale tak poznáš jestli erekci má nebo ne.
nedokážu si moc představit jak to udělat a nemít pocit, že ho znásilňuju ![]()
Vanesanka píše:
![]()
![]()
Tak to zírám a slyším poprvé a to mám tři děti.....hlídat u dětí erekci? To jako myslí ta dr ejakulát ?
My měli spíš problémy s přetahováním předkožky…ale erekcí? Nic se ani urolog a neurolog nezmínil, jak chodil na kontroly po naříznutí té kůžičky.
Né ejakulát (spermie), ale erekci, stopoření! ![]()
Tak je možné, že nevím, protože se to předtím před cca 15 lety neřešilo…to bude asi pro mě novinka…když tak se omlouvám za „hloupý vpád“ do diskuze ![]()
Vanesanka píše:
![]()
![]()
My měli spíš problémy s přetahováním předkožky…ale erekcí? Nic se ani urolog a neurolog nezmínil, jak chodil na kontroly po naříznutí té kůžičky.
Ejakulaci ne, jen ztopoření
Ale musím souhlasit, že až do dnes mě nenapadlo, že by se to mělo nějak hlídat
Nevím, kdyby jí neměl, jestli by mě to trklo
hlídat u dětí erekci? To jako myslí ta dr ejakulát ?To jsem v životě a u tak malého syna neviděla
Mně se taky na to neptala, nakousla jsem to sama protože mi to zváštní po zkušenostech se starším.
Ewule0712 píše:
Já to teda u svého skoro 1,5letého syna taky ještě neviděla a taky se mi to zdálo trošku divný, protože vždycky když jsem přebalovala synovce, tak erekci měl, bývá i u čurání, ale já nikdy Marečka čurat neviděla
Vanesanka píše:Né ejakulát (spermie), ale erekci, stopoření!
![]()
![]()
A jejda aháááá, omlouvám se, já to popeltla
Tak pindík stál už jako miminovi, to vííím
Já myslela tamto a bodejť jsem byla vyjukaná, nebo spermíky se přeci tak brzy netvoří
![]()
a pretahujete obcas predkozku? Nasemu nejstarsimu se vzdycky postavil, kdyz jsme ve vane pretahovali.
A pak rano, to vzdycky, spolehlive.
doriang píše:
a pretahujete obcas predkozku? Nasemu nejstarsimu se vzdycky postavil, kdyz jsme ve vane pretahovali.
A pak rano, to vzdycky, spolehlive.
Přetahujem - teda tam kam to jde, práve že u staršího taky, jak jsem mu začla s pinďou něco dělat spolehlivě trčel, ale ten mladší ani ťuk ![]()