Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Pettrulka píše:. Mno jediný co mě napadá trošku Pindíka přinutit k erekci, uznávám, že ve spojení s vlastním dítětem to zní úchylně, ale tak poznáš jestli erekci má nebo ne.nedokážu si moc představit jak to udělat a nemít pocit, že ho znásilňuju
Je to fakt blbý, ale jak jsem psala tak Vítkovi stojí téměř vždy u měření teploty, v noci a po ránu hned po probuzení. Popřípadě když je nahatý a hraje si s ním. Ale koukám, že ty už máš 4 letýho syna.
A jak je syn starý? Sakra mě to bylo trošku divný, že jsem to u malýho neviděla, ale nenapadlo by mě, že to může s něčím souviset.
Ewule0712 píše:
A jak je syn starý? Sakra mě to bylo trošku divný, že jsem to u malýho neviděla, ale nenapadlo by mě, že to může s něčím souviset.
budou mu 4.
mudra prostě říkala, že pro vývoj a funkčnost je důležité, aby to fungovalo už teď. že to můžou být hormony, samotný pindík nebo nervy. A že je to lepši vyšetřit včas, protože se ta tkáň časem poškodí.
Já spíš ze začátku přemýšlela, jestli není divný, že našemu malýmu vždycky stojí, když ho v noci přebalujem a ono to tak má být…
![]()
Tak teď to budu bedlivě pozorovat
)) Tak to už nemá plínky, tak to se pozorovat dá, u malýho moc ne ještě, ale budu číhat ![]()
Ahoj mám doma dva kluky a stojí jim pindík vždy ráno a už i jako mimnkům
Staršímu je 15let tak to už nevím ale mladšímu je 8 a vždy ráno když se vzbudí a myslím si,že mudr. je dobrá,že se na to ptala ![]()
Vanesanka píše:
![]()
![]()
Tak to zírám a slyším poprvé a to mám tři děti.....hlídat u dětí erekci? To jako myslí ta dr ejakulát ?
To jsem v životě a u tak malého syna neviděla
My měli spíš problémy s přetahováním předkožky…ale erekcí? Nic se ani urolog a neurolog nezmínil, jak chodil na kontroly po naříznutí té kůžičky.
erekce neni ejakulat..mysli tim postaveni pindika..tak nejak:o)
Ewule0712 píše:
Tak teď to budu bedlivě pozorovat)) Tak to už nemá plínky, tak to se pozorovat dá, u malýho moc ne ještě, ale budu číhat
No já taky budu teď sledovat jak ostříž, ale moc nevim jak na to ![]()
Obávám se, že to asi nebude úplně v pořádku. Mně naopak strašně překvapilo, že tak malé miminko už erekci má (první mužskej v rodině
) a doktorka mi říkala, že je to normální, že erekci má každý chlapeček.
U nás obvykle při přebalování, přetahování předkožky, ráno po probuzení, občas, když si hrál,…
Pravděpodobně bych to řešila. Syn už je velký, tak aby se něco nezanedbalo a on potom neměl mindráky
![]()
Pettrulka píše:Ewule0712 píše:No já taky budu teď sledovat jak ostříž, ale moc nevim jak na to
Tak teď to budu bedlivě pozorovat)) Tak to už nemá plínky, tak to se pozorovat dá, u malýho moc ne ještě, ale budu číhat
Já teda Marečkovi ještě ani nepřetahuju předkožku, prý se to do 3 let nemá no…a když ho umývám, tak si nenechá pořádně umýt vepředu, veme mi ruku a říká NE. Sám si a něj taky moc nesahá ![]()
No náš mládeneček má erekci taky od malička.
Mám dotaz - hraje si tvůj synek s pinďou? (Matyáš měl kolem 3. roku ruku v trenýrkách pořád
). Rozhodně bych to asi nezanedbala a pro jistotu s ním nějaký vyšetření absolvovala.
Ale jsi dobrá, že sis toho všimla. Mě by taky nenapadlo to sledovat ![]()
Já teda Marečkovi ještě ani nepřetahuju předkožku, prý se to do 3 let nemá no…a když ho umývám, tak si nenechá pořádně umýt vepředu, veme mi ruku a říká NE. Sám si a něj taky moc nesahá
Mi přetahujem asi od 2, nejde to úplně ale skoro jo.
Staršímu se práve třeba při přetahovaní vždycky postavil, a mladšímu ho můžu mordovat 10 min a nic.
Simpanova píše:
No náš mládeneček má erekci taky od malička.
Mám dotaz - hraje si tvůj synek s pinďou? (Matyáš měl kolem 3. roku ruku v trenýrkách pořád). Rozhodně bych to asi nezanedbala a pro jistotu s ním nějaký vyšetření absolvovala.Ale jsi dobrá, že sis toho všimla. Mě by taky nenapadlo to sledovat
Mně to taky nenapadlo nějak sledovat, proto to „začínám řešit“ až relativně pozdě. Prostě mi to nějak došlo, že jsem ho nikdy neviděla „v akci“ a začala jsem se na základě toho se víc dívat.
Ruce ve slipech nemívá - což je pravda, že starší v tomdle věku míval. A to jak už ho magorsky sleduju mne přijde jestli nemá toho pinďu dost malého.
Tak u nás „stojí“ dost často, už od malička… a je fakt, že si s ním sám dost hraje. Ale vůůůůbec by mě nenapadlo to sledovat, to jsi dobrá
. Radši bych se vyšetřením nebránila, sice to bude otrava, ale lepší, než něco zanedbat.
Ewule, kdyby si malý s pindíkem nehrál, to by mi asi divné bylo
. Ale třeba je prostě jen „slušně vychovaný“
.
Anonymní píše:
Tak u nás „stojí“ dost často, už od malička… a je fakt, že si s ním sám dost hraje. Ale vůůůůbec by mě nenapadlo to sledovat, to jsi dobrá. Radši bych se vyšetřením nebránila, sice to bude otrava, ale lepší, než něco zanedbat.Ewule, kdyby si malý s pindíkem nehrál, to by mi asi divné bylo
. Ale třeba je prostě jen „slušně vychovaný“
.
myslím, že hlavně nemá příležitost, má pořád plíny a ve vaně si hraje s hračkama, ale je fakt, že včera tam zalovil a koukal na mě jakože: Co to jako tady je proboha! ![]()