Chybějící erekce u chlapečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27264
21.3.11 14:43
Pettrulka píše:
. Mno jediný co mě napadá trošku Pindíka přinutit k erekci, uznávám, že ve spojení s vlastním dítětem to zní úchylně, ale tak poznáš jestli erekci má nebo ne.
nedokážu si moc představit jak to udělat a nemít pocit, že ho znásilňuju :cry:

Je to fakt blbý, ale jak jsem psala tak Vítkovi stojí téměř vždy u měření teploty, v noci a po ránu hned po probuzení. Popřípadě když je nahatý a hraje si s ním. Ale koukám, že ty už máš 4 letýho syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
21.3.11 14:44

A jak je syn starý? Sakra mě to bylo trošku divný, že jsem to u malýho neviděla, ale nenapadlo by mě, že to může s něčím souviset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.3.11 14:47
Ewule0712 píše:
A jak je syn starý? Sakra mě to bylo trošku divný, že jsem to u malýho neviděla, ale nenapadlo by mě, že to může s něčím souviset.

budou mu 4.
mudra prostě říkala, že pro vývoj a funkčnost je důležité, aby to fungovalo už teď. že to můžou být hormony, samotný pindík nebo nervy. A že je to lepši vyšetřit včas, protože se ta tkáň časem poškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
21.3.11 14:49

Já spíš ze začátku přemýšlela, jestli není divný, že našemu malýmu vždycky stojí, když ho v noci přebalujem a ono to tak má být… :-D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
21.3.11 14:49

Tak teď to budu bedlivě pozorovat :o)) Tak to už nemá plínky, tak to se pozorovat dá, u malýho moc ne ještě, ale budu číhat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
21.3.11 14:51

Ahoj mám doma dva kluky a stojí jim pindík vždy ráno a už i jako mimnkům :-) Staršímu je 15let tak to už nevím ale mladšímu je 8 a vždy ráno když se vzbudí a myslím si,že mudr. je dobrá,že se na to ptala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
21.3.11 14:52
Vanesanka píše:
8-o 8-o 8-o Tak to zírám a slyším poprvé a to mám tři děti.....hlídat u dětí erekci? To jako myslí ta dr ejakulát ? 8-o To jsem v životě a u tak malého syna neviděla :lol: My měli spíš problémy s přetahováním předkožky…ale erekcí? Nic se ani urolog a neurolog nezmínil, jak chodil na kontroly po naříznutí té kůžičky. :nevim:

erekce neni ejakulat..mysli tim postaveni pindika..tak nejak:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.3.11 14:56
Ewule0712 píše:
Tak teď to budu bedlivě pozorovat :o)) Tak to už nemá plínky, tak to se pozorovat dá, u malýho moc ne ještě, ale budu číhat :lol:

No já taky budu teď sledovat jak ostříž, ale moc nevim jak na to :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
21.3.11 14:58

Obávám se, že to asi nebude úplně v pořádku. Mně naopak strašně překvapilo, že tak malé miminko už erekci má (první mužskej v rodině :lol: ) a doktorka mi říkala, že je to normální, že erekci má každý chlapeček.
U nás obvykle při přebalování, přetahování předkožky, ráno po probuzení, občas, když si hrál,…

Pravděpodobně bych to řešila. Syn už je velký, tak aby se něco nezanedbalo a on potom neměl mindráky :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
21.3.11 15:01
Pettrulka píše:
Ewule0712 píše:
Tak teď to budu bedlivě pozorovat :o)) Tak to už nemá plínky, tak to se pozorovat dá, u malýho moc ne ještě, ale budu číhat :lol:
No já taky budu teď sledovat jak ostříž, ale moc nevim jak na to :-(

Já teda Marečkovi ještě ani nepřetahuju předkožku, prý se to do 3 let nemá no…a když ho umývám, tak si nenechá pořádně umýt vepředu, veme mi ruku a říká NE. Sám si a něj taky moc nesahá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
21.3.11 15:06

No náš mládeneček má erekci taky od malička.
Mám dotaz - hraje si tvůj synek s pinďou? (Matyáš měl kolem 3. roku ruku v trenýrkách pořád :mrgreen: ). Rozhodně bych to asi nezanedbala a pro jistotu s ním nějaký vyšetření absolvovala.

Ale jsi dobrá, že sis toho všimla. Mě by taky nenapadlo to sledovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.3.11 15:08
Já teda Marečkovi ještě ani nepřetahuju předkožku, prý se to do 3 let nemá no…a když ho umývám, tak si nenechá pořádně umýt vepředu, veme mi ruku a říká NE. Sám si a něj taky moc nesahá :nevim:

Mi přetahujem asi od 2, nejde to úplně ale skoro jo.
Staršímu se práve třeba při přetahovaní vždycky postavil, a mladšímu ho můžu mordovat 10 min a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.3.11 15:12
Simpanova píše:
No náš mládeneček má erekci taky od malička.
Mám dotaz - hraje si tvůj synek s pinďou? (Matyáš měl kolem 3. roku ruku v trenýrkách pořád :mrgreen: ). Rozhodně bych to asi nezanedbala a pro jistotu s ním nějaký vyšetření absolvovala.Ale jsi dobrá, že sis toho všimla. Mě by taky nenapadlo to sledovat :-)

Mně to taky nenapadlo nějak sledovat, proto to „začínám řešit“ až relativně pozdě. Prostě mi to nějak došlo, že jsem ho nikdy neviděla „v akci“ a začala jsem se na základě toho se víc dívat.

Ruce ve slipech nemívá - což je pravda, že starší v tomdle věku míval. A to jak už ho magorsky sleduju mne přijde jestli nemá toho pinďu dost malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.11 15:14

Tak u nás „stojí“ dost často, už od malička… a je fakt, že si s ním sám dost hraje. Ale vůůůůbec by mě nenapadlo to sledovat, to jsi dobrá :palec: . Radši bych se vyšetřením nebránila, sice to bude otrava, ale lepší, než něco zanedbat.

Ewule, kdyby si malý s pindíkem nehrál, to by mi asi divné bylo :nevim: . Ale třeba je prostě jen „slušně vychovaný“ ;).

• Citovat
  • Upravit
3627
21.3.11 15:17
Anonymní píše:
Tak u nás „stojí“ dost často, už od malička… a je fakt, že si s ním sám dost hraje. Ale vůůůůbec by mě nenapadlo to sledovat, to jsi dobrá :palec: . Radši bych se vyšetřením nebránila, sice to bude otrava, ale lepší, než něco zanedbat.Ewule, kdyby si malý s pindíkem nehrál, to by mi asi divné bylo :nevim: . Ale třeba je prostě jen „slušně vychovaný“ ;).

myslím, že hlavně nemá příležitost, má pořád plíny a ve vaně si hraje s hračkama, ale je fakt, že včera tam zalovil a koukal na mě jakože: Co to jako tady je proboha! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí