Předškolák a buzení v noci

17310
7.3.11 13:29

předškolák a buzení v noci

Ahoj maminky

Vydrží vám 4leťák spát celou noc?

Náš prcek,několikrát za noc přijde,že má žížu,chce čůrat,chce pusu :roll: :mrgreen: ,chce spát se mnou atd..Je to celkem ubíjející.Se spaním bojujeme celý jeho život,ale myslela jsem že časem…

Když mu řeknu,že má pití na stolku a čůrat už by taky mohl dojít sám.Tak řekne,že jo a v noci buď přijde nebo ho najdu chodícího po bytě a všude rozsvíceno :roll:

Kdyby to bylo 1× za noc tak to jde,ale je to i třeba 3-5×.Což se přiznejme není zrovna OK a já po ránu (vstává v 6 :zed: )vypadám jako smrtka s pytlema pod očima :lol:

A teď babo raď :?: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.3.11 13:46

Jo tak přesně toto dělala i moje malá asi do 5ti :pocitac: Až jednu noc se přítel s prominutím „nas*al“ a dost hrubě jí řekl, že když si byla schopná po tmě zajít až k nám do ložnice tak si i potmě zajde na záchod a prostě ji z ložnice vyhodil. Já bych na to srdce neměla :nevim: ale noční návštěvy postupně přestaly a byl klid.

• Citovat
  • Upravit
1186
7.3.11 14:09

naše dcera 6 let přijde tak jednou dvakrát měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
18.3.11 16:35

Náš skoro 4 letý přijde občas…to je 3-4 za měsíc. Ale je to i tím,že je v pokojíku se ségrou.
Když byla dcera malá,tak chodila mnohem častěji…asi 2-3 do týdne někdy k ránu kolem 5 hod…asi skoro do 5 let. :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
18.3.11 16:48

Můj taky chodí do postele, bude mu šest :roll: Už je to teda jen výjimečně, dřív to bylo denně. Nevadí mi to nějak, akorát že mě vzbudí. Zase si říkám, že až jednou chodit nebude vůbec, tak skončilo to období, kdy je ještě malý a už to nemá zapotřebí. Zatím ještě spí s plyšákem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.3.11 10:46

Měly jsme to stejně,dcera ještě pomalu v pěti letech řvala každou noc že se v pokojíčku bojí,po narození miminka spala s náma v ložnici asi dva měsíce,nechtěla jsem jí vyhazovat aby se necítila odstrčená ,tak jsme spali jak sardinky,rosekli to až čerti,když jí řekli že musí spát v pokojíčku jinak jí příští rok odnesou,od té doby je klid a spí se mnou jen když jí opravdu není dobře

• Citovat
  • Upravit
9216
25.3.11 21:28

Filípek se taky v noci budí, ale nechodí za mnou ale volá tak dlouho než přijdu.Nechce ani napít, ani na záchod,nic.lehnu si k němu a hned usne.taky čekám kdy začne spát celou noc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí