Chybí mi...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.6.13 08:29

Raději anonym. Měla jsem vztah 5 let, potom jsme se rozešli i když já ho nesmírně milovala. :oops: Našla jsem si jiného přítele a ještě půl roku jsem občas tajně myslela na bývalého. Jenomže jsem si řekla a dost. Buď jedno nebo druhé - představa, že můj partner taky myslí na bývalou byla celkem potupná :cert: Tak jsem dělala vše proto, abych bývalého nepotkávala, nebyla v okruhu našich společných přátel, více se věnovala nynějšímu partnerovi a zkoumala jeho kvality atd. Na bývalého jsem začala zapomínat a nynějšího jsem si zamilovala. Jednoduše jsem si ho pustila k tělu a nebránila se psychicky. Dnes jsme spolu pár krásných let a já nikdy nebudu litovat toho, že na bývalého partnera jsem „zapomněla“. Zpětně si říkám, že k čemu by mi byl takový chlap, když se na mě vyprdl i když věděl, jak hluboce ho miluji, pak se začala nabalovat vlna uvědomění si, že vlastně až tak super, jak jsem si ho kreslila, nebyl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Ďáblík_007
21.6.13 08:31

@sieta.m
Taky to tak vidím, mám podezření že současný přítel je jen záplata.

• Citovat
  • Upravit
3165
21.6.13 08:35

Přiznám se, že mi je trošku líto Tvého nynějšího přítele. Jaké by bylo pro Tebe, kdybys byla s někým, kdo tolik let vztahu myslí na svou bývalou lásku? Podle mě s ním jsi jen proto, abys nebyla sama. Promiň, že soudím, ale vztah si představuji asi jinak. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.13 09:10

zakladatelka

Já s nynějším přítelem nejsem jen, aby mi dělal záplatu, miluju ho, ale prostě zároveň je tam ta touha po tom druhém. Byla jsem s ním krátce, asi 2 týdny a on se pak rozhodl, že se vlastně ještě nechce vázat.

• Citovat
  • Upravit
16732
21.6.13 09:17
@Anonymní píše:
Já s nynějším přítelem nejsem jen, aby mi dělal záplatu, miluju ho, ale prostě zároveň je tam ta touha po tom druhém. Byla jsem s ním krátce, asi 2 týdny a on se pak rozhodl, že se vlastně ještě nechce vázat.

jémine a pro takového truchlíš? Ten si chtěl jen užít sex…po 2 týdnech se snad nedá ani nazvat bývalým přítelem :nevim: spíš milencem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.13 09:27

@Sisi137

Nebo tak :) Takže milenec. Pane bože, bych potřebovala nakopat, co? :zed:

• Citovat
  • Upravit
16732
21.6.13 09:32
@Anonymní píše:
@Sisi137Nebo tak :) Takže milenec. Pane bože, bych potřebovala nakopat, co? :zed:

noo nevím co by ti pomohlo :lol: je to jen poblouznění, kdyby jsi ho poznala víc, opravdu jako partnera už by jsi na něj určitě nemyslela :nevim: nezávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
21.6.13 09:41

Myslim, ze si idealizujes neco, co ani nebylo. Proste chemie, treba je ten chlap uplnej blb a ty bys zahodila vztah s normalnim chlapem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.13 09:50

zakladatelka

@pikola píše:
Myslim, ze si idealizujes neco, co ani nebylo. Proste chemie, treba je ten chlap uplnej blb a ty bys zahodila vztah s normalnim chlapem..

Nevím, asi jo. Je krásnej, vzdělanej, asi by se po něm otočila kde jaká :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35792
21.6.13 09:56

Ale tak znala jsi ho dva tydny, treba je divnej, nasilnickej, co ty vis? Taky jsem takoveho mela, byli jsme spolu chvilku, bylo to dokonaly, ale byt spolu navzdy, to by nejspis neklapalo. Proste v tom byla chemie a mozek mel dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
21.6.13 10:27

No reknu ti presne takhle to mel muj bejvalej, porad myslel na holku co s ni byl pred 6ti lety 2 tydny, to bude asi nejaka diagnoza, urazena jesitnost ze ho nechala a mela zaroven s nim dalsi kunsafty. A ja? Prisla sem na to ze ji furt pise a rozloucila se s nim, myslim ze to nebyla laska ale nejaka patologicka zalezitost, ktera hned tak neskonci. Takze byt tebou se sebou neco udelam nebo pritele soucasneho necham jit, protoze si tohle nezaslouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
21.6.13 10:34
@Anonymní píše:
Já s nynějším přítelem nejsem jen, aby mi dělal záplatu, miluju ho, ale prostě zároveň je tam ta touha po tom druhém. Byla jsem s ním krátce, asi 2 týdny a on se pak rozhodl, že se vlastně ještě nechce vázat.

8o dva týdny?? Pak sis vysnila něco, co neexistuje. Něco jako když má holka na zdi plakát idola a každý večer u něj vzdychá. Pozor, aby se ti nestal až chorobnou modlou, máš teda slušně našlápnuto. JO, svého přítele miluješ, ale kdyby ten „ex“ jen pokynul rukou, tak rázem neexistuje a běžíš celá říčná za ním…to není láska

• Citovat
  • Upravit
3165
21.6.13 11:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
21.6.13 11:37

Páni, 2 týdny a ty na něj 5 let vzpomínáš a vzdycháš? 8o Já být tebou, tak zapomenu a vážím si toho, co mám teď. Za dva týdny člověka nepoznáš, tuto dobu nepokládám za vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
21.6.13 12:12
@Luciak82 píše:
Páni, 2 týdny a ty na něj 5 let vzpomínáš a vzdycháš? 8o Já být tebou, tak zapomenu a vážím si toho, co mám teď. Za dva týdny člověka nepoznáš, tuto dobu nepokládám za vztah.

Ten můj bývalý žil v dojmu, že tu svou dvoutýdenní známost dokonale zná a že prostě musí udělat vše aby byl s ní, přestože, a nebo právě proto, že ona ho kopla do zádele a mezitím co s ním byla to jela s dalšíma. Není to láska, je to taková hra a závislost na ní, kdyby ji dostal, tak by zjistil, že to není ono, ale to on snad ani nechce (to přiznal), ho baví hrát tu hru na vzdychání po ní. Tak jestli to máš zakladatelko taky tak, tak doporučuju odbornou pomoc, protože to ničí tebe i tvoje vztahy a výlečí se to jen absolutním utnutím kontaktu, což ty sama musíš chtít a cíleně za tím jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí